Petar Ivancov

Šarović: Očekujem otvaranje ruske granice za poljoprivrednike iz BiH

SARAJEVO - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Mirko Šarović rekao je danas ambasadoru Rusije u BiH Petru Ivancovu da je sistem za izvoz hrane životinjskog porijekla dovoljno razvijen i da očekuje otvaranje ruske granice za privrednike iz BiH i u ovoj oblasti.

Ivancov: Rusija ne prihvata uplitanje u unutrašnje poslove drugih

SARAJEVO - Ambasador Rusije u BiH Petar Ivancov izjavio je večeras u Sarajevu da Rusija kategorično ne prihvata uplitanje u unutrašnje poslove drugih država, te da je zainteresovana za stabilnu, prosperitetnu i nezavisnu BiH.

Ivancov: Šta bi se desilo da u SAD-u neki ambasador kaže da tužilac radi pogrešno?

SARAJEVO - Ambasador Rusije u BiH Petar Ivancov izjavio je danas da je nezavisnost ključ za pravosuđe, a da OHR potkopava vladavinu prava u BiH.

Dodik sa Ivancovim političkoj situaciji u BiH

BANJALUKA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je u sjedištu Republike Srpske u Istočnom Sarajevu sa ambasadorom Ruske Federacije u BiH Petrom Ivancovim.

Dodik - Ivancov: Srpska sarađuje sa ruskom privredom na visokom nivou

ISTOČNO SARAJEVO - U Sjedištu Republike Srpske u Istočnom Sarajevu završen je sastanak predsjedavjućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika i ambasadora Ruske Federacije Petra Ivancova.

Čubrilović: Što prije formirati Savjet ministara

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je da je neophodno što prije formirati Savjet ministara u skladu sa rezultatima prošlogodišnjih izbora.

Radojičić i Ivancov: Banjaluka da proširi saradnju sa lokalnim zajednicama u Rusiji

BANJALUKA - Ambasador Ruske Federacije u BiH Petar Ivancov čestitao je danas 22. april, Dan grada Banjaluke, uz želju da Banjaluka dodatno proširi saradnju sa lokalnim zajednicama u Rusiji.

Dodik na sastanku sa Ivancovim ponovio: Izetbegović blokira proces formiranja vlasti

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH, Milorad Dodik, ponovio je danas da predsjednik SDA, Bakir Izetbegović, blokira proces formiranja vlasti.

Rusija želi stabilan i prosperitetan zapadni Balkan

BANJALUKA - Ruska Federacija želi da zapadni Balkan bude prosperitetan i stabilan, rekao je Petar Ivancov, ambasador Ruske Federacije na Fakultetu političkih nauka u Banjaluci.

Ivancov i Dodik položili vijenac na spomenik Čurkinu

ISTOČNO SARAJEVO - Ambasador Ruske Federacije u BiH Petar Ivancov i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik položili su danas u Istočnom Sarajevu vijenac na spomen-ploču nekadašnjem ruskom ambasadoru u UN Vitaliju Čurkinu.

Najčitanije