Petar Ivancov

Ivancov zahvalio Dodiku i Vladi Srpske za povratak ruskih državljana

SARAJEVO - Ambasador Ruske Federacije u BiH Petar Ivancov zahvalio je srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku za to što je omogućio državljanima Rusije da se vrate u svoju zemlju nakon što su, usljed širenje epidemije virusa korona, prinudno bili zadržani u BiH i Srbiji.

"Oslobađanje logora Jasenovac velika prekretnica u antifašističkoj borbi"

DONJA GRADINA - Ruski ambasador u BiH Petar Ivancov izjavio je da je oslobađanje logora Jasenovac velika prekretnica u antifašističkoj narodnooslobodilačkoj borbi, a umanjivanje njene vrijednosti znači poricanje istorijske istine.

Ivancov: Incko smetnja postizaju kompromisa u BiH

BANJALUKA - Ambasador Ruske Federacije u BiH Petar Ivancov smatra da je visoki predstavnik u BiH Valentin Incko smetnja postizanju kompromisa i donošenju odluka u BiH i da svojim izjavama zagrijava dosta komplikovanu situaciju.

Ivancov: Rusija djeluje kao ravnopravan i pošten partner

SARAJEVO - Rusija nikome ne prijeti niti nameće svoju volju, već djeluje kao ravnopravan i pošten partner, izjavio je u Sarajevu ruski ambasador u BiH Petar Ivancov.

"Savjeta ministara usmjeren na privredni rast i fiskalnu stabilnost"

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija istakao je u razgovoru sa ambasadorom Rusije u BiH Petrom Ivancovim da je novi saziv Savjeta ministara usmjeren na privredni rast, fiskalnu stabilnost, reformu javnog sektora i očuvanje socijalne sigurnosti.

Sastali se Dodik i Ivancov

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik sastao se danas u Banjaluci sa ambasadorom Rusije u BiH Petrom Ivancovim.

U Banjaluci sastanak Dodika i Ivancova

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik razgovaraće danas u Banjaluci sa ambasadorom Rusije u BiH Petrom Ivancovim, najavljeno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

Ivancov: Dejtonski mirovni sporazum treba da se primjenjuje onakav kakav jeste

BANJALUKA - Ambasador Ruske Federacije u BiH Petar Ivancov izjavio je večeras da Program reformi BiH koji je usvojen na sjednici Predsjedništva BiH nije povezan sa integracijom BiH u NATO.

Ivancov: Usvojeni dokument nije ANP

BANJALUKA - Dokument koji je juče usvojen u Predsjedništvu BiH nije ANP, izjavio je ruski ambasador u BiH Petar Ivancov.

Dodik i Ivancov: Zaključci NS RS u skladu sa dejtonskim načelima

ISTOČNO SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i ambasador Ruske Federacije u BiH Petar Ivancov saglasili su se da su usvojeni zaključci Narodne skupštine Republike Srpske u skladu sa dejtonskim načelima i da brane temeljne principe mirovnog sporazuma, ravnopravnost tri konstitutivna naroda i dva entiteta sa širokim ovlašćenjima.

Najčitanije