Petrićevac

Izgrađen manji vodovod na Petrićevcu

BANJALUKA - U banjalučkom naselju Petrićevac izgrađen je manji vodovod u vrijednosti 40.000 KM radi napajanja budućeg objekta mjesne zajednice, vrtića i ambulante porodične medicine.

Gradnja vrtića i mjesne zajednice na Petrićevcu

Gradnja vrtića i mjesne zajednice u okviru višenamjenskog objekta na Petrićevcu trebalo bi da počne uskoro nakon što je okončan tender za izbor izvođača radova.

Asfaltiranje saobraćajnice na Petrićevcu do prvih kiša

BANJALUKA - Izgradnja saobraćajnice u Ulici kralja Aleksandra Karađorđevića u naselju Petrićevac, jedan od najvećih projekata iz oblasti saobraćajne infrastrukture u gradu, koja je počela u martu ove godine, teče predviđenom dinamikom i očekuje se da će biti završena u roku, rekao je Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Dograđuje se škola na Petrićevcu

Zbog velikog broja učenika čiji broj se svake godine povećava, Osnovna škola "Miloš Crnjanski" na Petrićevcu biće proširena novim učionicama, rekli su u Odjeljenju za komunalne poslove.

Uskoro unutrašnje sređivanje ambulante porodične medicine na Petrićevcu

BANJALUKA - Gradnja objekta ambulante porodične medicine na Petrićevcu, odvija se predviđenom dinamikom, a uskoro će biti raspisan i tender za gradnju vrtića i mjesne zajednice, za šta je Vlada Srbije obezbjedila 800.000 evra.

Objekti na Petrićevcu gradiće se sredstvima iz Srbije

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je Srni da je grad Banjaluka kandidovao projekat izgradnje tronamjenskog objekta u naselju Petrićevac koji bi trebalo da bude finansiran sredstvima Srbije namijenjenim pomoći lokalnim zajednicama u Republici Srpskoj.

Počela izgradnja ambulante porodične medicine na Petrićevcu

U naselju Petrićevac danas je počela izgradnja ambulante porodične medicine, u okviru višenamjenskog objekta u koji će biti smješteni i mjesna zajednica i vrtić, a koji će biti završen uz pomoć Vlade Srbije.

Nova saobraćajnica za bolji život

BANJALUKA - Izgradnja novog, modernog puta u Ulici kralja Aleksandra u naselju Petrićevac, dužine 1,2 kilometra, u vrijednosti od oko dva miliona KM, počela je, a označiće kraj dugogodišnjih problema mještana ovog naselja.

Na Petrićevcu javni radovi od 2,2 miliona KM

BANJALUKA - Naselje Petrićevac ovog proljeća se pretvoriti u veliko gradilište, nakon što će, gotovo istovremeno, početi realizacija dva velika javna projekta vrijedna više od 2,2 miliona KM. U okviru investiocionog ciklusa, pod nazivom „Banja Luka se gradi“, 23. marta počinje izgradnja ambulante porodične medicine, u okviru planiranog višenamjenskog objekta u koji će u budućnosti biti smješteni i mjesna zajednica i vrtić.

Na proljeće izgradnja saobraćajnice od Petrićevca do Motika

BANJALUKA - Načelnik gradskog Odjeljenja za saobraćaj i puteve Banjaluke Slaviša Sandić rekao je Srni da će izgradnja nove saobraćajnice od banjalučkog naselja Petrićevac do naselja Motike započeti na proljeće, a vrijednost ovog projekta iznosi dva miliona KM.

Najčitanije