Petrićevac

Izmjena dijela Regulacionog plana Paprikovac - Petrićevac

Na sjednici Skupštine grada koja je održana 2. i 3. septembra ove godine donesena je odluka o izmjeni dijela Regulacionog plana Paprikovac - Petrićevac.

U novembru otvaranje MZ, ambulante i vrtića na Petrićevcu

Radovi na tronamjenskom objektu mjesne zajednice, ambulante porodične medicine i vrtića na Petrićevcu biće završeni do kraja mjeseca, a početkom novembra objekat će svečano biti pušten u funkciju, potvrdio je za "Nezavisne" Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

Gradnja vrtića u Kuljanima i Vrbanji počinje do kraja godine

BANJALUKA - Gradnja vrtića u naseljima Kuljani i Vrbanja trebalo bi da počne do kraja godine, rekao je za "Nezavisne" Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove u Gradskoj upravi.

Pukla vodovodna cijev u banjalučkoj ulici

BANJALUKA - U banjalučkoj ulici Jovice Savinovića u naselju Petrićevac pukla je vodovodna cijev, javljaju čitaoci "Nezavisnih novina".

Nova kanalizacija stiže u Banijsku ulicu u Banjaluci

Gradnja nove kanalizacione mreže počela je danas u Banijskoj ulici u banjalučkom naselju Petrićevac, uporedo sa radovima na sanaciji ove saobraćajnice koja je trpjela veliko saobraćajno opterećenje tokom gradnje novog puta u pravcu Motika.

Ponovo se urušio put iznad kružnog toka kod "Centruma"

BANJALUKA - Do urušavanja dijela puta i otvaranja rupe na kolovozu ponovo je došlo u Ulici Marije Dimić iznad kružnog toka kod "Centruma" u naselju Petrićevac.

Petrićevac dobija vrtić za više od 100 mališana

Gradnja prvog vrtića u banjalučkom naselju Petrićevac napreduje prema planu, saopšteno je iz Gradske uprave uz podsjećanje da će u vrtiću biti omogućen boravak ta više od 100 mališana.

Bez vode dio Petrićevca

Zbog radova na cjevovodu u Njegoševoj ulici danas će doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu naselju Petrićevac.

Sanirana Ljevčanska ulica na Petrićevcu

BANALUKA - Uspješno je okončana sanacija Ljevčanske ulice na Petrićevcu, u Banjaluci, koja je, zbog preusmjeravanja saobraćaja tokom izvođenja radova na izgradnji puta u pravcu Motika, pretrpila značajna oštećenja, objavila je Gradska uprava.

Dionica ulice u banjalučkom naselju Petrićevac puštena u funkciju

BANJALUKA - Novoizgrađena dionica duga 900 metara u Ulici kralja Aleksandra I Karađorđevića na Petrićevcu prema Motikama, vrijedna dva miliona KM, puštena je u funkciju.

Najčitanije