Petrićevac

Ponovo se urušio put iznad kružnog toka kod "Centruma"

BANJALUKA - Do urušavanja dijela puta i otvaranja rupe na kolovozu ponovo je došlo u Ulici Marije Dimić iznad kružnog toka kod "Centruma" u naselju Petrićevac.

Petrićevac dobija vrtić za više od 100 mališana

Gradnja prvog vrtića u banjalučkom naselju Petrićevac napreduje prema planu, saopšteno je iz Gradske uprave uz podsjećanje da će u vrtiću biti omogućen boravak ta više od 100 mališana.

Bez vode dio Petrićevca

Zbog radova na cjevovodu u Njegoševoj ulici danas će doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu naselju Petrićevac.

Sanirana Ljevčanska ulica na Petrićevcu

BANALUKA - Uspješno je okončana sanacija Ljevčanske ulice na Petrićevcu, u Banjaluci, koja je, zbog preusmjeravanja saobraćaja tokom izvođenja radova na izgradnji puta u pravcu Motika, pretrpila značajna oštećenja, objavila je Gradska uprava.

Dionica ulice u banjalučkom naselju Petrićevac puštena u funkciju

BANJALUKA - Novoizgrađena dionica duga 900 metara u Ulici kralja Aleksandra I Karađorđevića na Petrićevcu prema Motikama, vrijedna dva miliona KM, puštena je u funkciju.

Novogodišnji party Centrum u petak

BANJALUKA - Centrum na Petrićevcu u petak od 18 časova, spektakularnim novogodišnjim party-jem za sve posjetioce otvara svoj odjel novogodišnjih ukrasa.

Počinje izgradnja vrtića i mjesne zajednice na Petrićevcu

BANJALUKA - Izgradnja novog vrtića i mjesne zajednice na Petrićevcu počeće iduće sedmice, u okviru radova na višenamjenskom objektu, vrijednom 1,7 miliona KM.

Izgrađen manji vodovod na Petrićevcu

BANJALUKA - U banjalučkom naselju Petrićevac izgrađen je manji vodovod u vrijednosti 40.000 KM radi napajanja budućeg objekta mjesne zajednice, vrtića i ambulante porodične medicine.

Gradnja vrtića i mjesne zajednice na Petrićevcu

Gradnja vrtića i mjesne zajednice u okviru višenamjenskog objekta na Petrićevcu trebalo bi da počne uskoro nakon što je okončan tender za izbor izvođača radova.

Asfaltiranje saobraćajnice na Petrićevcu do prvih kiša

BANJALUKA - Izgradnja saobraćajnice u Ulici kralja Aleksandra Karađorđevića u naselju Petrićevac, jedan od najvećih projekata iz oblasti saobraćajne infrastrukture u gradu, koja je počela u martu ove godine, teče predviđenom dinamikom i očekuje se da će biti završena u roku, rekao je Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Najčitanije