Petrićevac

Sanirana Ljevčanska ulica na Petrićevcu

BANALUKA - Uspješno je okončana sanacija Ljevčanske ulice na Petrićevcu, u Banjaluci, koja je, zbog preusmjeravanja saobraćaja tokom izvođenja radova na izgradnji puta u pravcu Motika, pretrpila značajna oštećenja, objavila je Gradska uprava.

Dionica ulice u banjalučkom naselju Petrićevac puštena u funkciju

BANJALUKA - Novoizgrađena dionica duga 900 metara u Ulici kralja Aleksandra I Karađorđevića na Petrićevcu prema Motikama, vrijedna dva miliona KM, puštena je u funkciju.

Novogodišnji party Centrum u petak

BANJALUKA - Centrum na Petrićevcu u petak od 18 časova, spektakularnim novogodišnjim party-jem za sve posjetioce otvara svoj odjel novogodišnjih ukrasa.

Počinje izgradnja vrtića i mjesne zajednice na Petrićevcu

BANJALUKA - Izgradnja novog vrtića i mjesne zajednice na Petrićevcu počeće iduće sedmice, u okviru radova na višenamjenskom objektu, vrijednom 1,7 miliona KM.

Izgrađen manji vodovod na Petrićevcu

BANJALUKA - U banjalučkom naselju Petrićevac izgrađen je manji vodovod u vrijednosti 40.000 KM radi napajanja budućeg objekta mjesne zajednice, vrtića i ambulante porodične medicine.

Gradnja vrtića i mjesne zajednice na Petrićevcu

Gradnja vrtića i mjesne zajednice u okviru višenamjenskog objekta na Petrićevcu trebalo bi da počne uskoro nakon što je okončan tender za izbor izvođača radova.

Asfaltiranje saobraćajnice na Petrićevcu do prvih kiša

BANJALUKA - Izgradnja saobraćajnice u Ulici kralja Aleksandra Karađorđevića u naselju Petrićevac, jedan od najvećih projekata iz oblasti saobraćajne infrastrukture u gradu, koja je počela u martu ove godine, teče predviđenom dinamikom i očekuje se da će biti završena u roku, rekao je Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Dograđuje se škola na Petrićevcu

Zbog velikog broja učenika čiji broj se svake godine povećava, Osnovna škola "Miloš Crnjanski" na Petrićevcu biće proširena novim učionicama, rekli su u Odjeljenju za komunalne poslove.

Uskoro unutrašnje sređivanje ambulante porodične medicine na Petrićevcu

BANJALUKA - Gradnja objekta ambulante porodične medicine na Petrićevcu, odvija se predviđenom dinamikom, a uskoro će biti raspisan i tender za gradnju vrtića i mjesne zajednice, za šta je Vlada Srbije obezbjedila 800.000 evra.

Objekti na Petrićevcu gradiće se sredstvima iz Srbije

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je Srni da je grad Banjaluka kandidovao projekat izgradnje tronamjenskog objekta u naselju Petrićevac koji bi trebalo da bude finansiran sredstvima Srbije namijenjenim pomoći lokalnim zajednicama u Republici Srpskoj.

Najčitanije