Petrovo

Ronioci pronašli tijelo sedmogodišnje djevojčice nestale u Tisi

BEOGRAD - Ronioci Žandarmerije pronašli su tijelo 7.godišnje djevojčice, koja je juče nestala u Tisi, navodi Telegraf.rs.

Djevojčica sa bratom pobjegla na rijeku na koju su išli sa pokojnim ocem?

Ronioci Žandarmerije Srbije nastavili su potragu u Tisi za sedmogodišnjom O. T. iz Bačkog Petrovog Sela čiji je nestanak juče prijavljen.

Bačko Petrovo Selo: Nestala djevojčica na kupalištu

BEČEJ - U Bačkom Petrovom Selu, na kupalištu na reci Tisi, nestala je sedmogodišnja devojčica, prenose beogradski mediji.

Mališani dobijaju bickle povodom "Gospojinske dječije radosti"

PETROVO - U Petrovu će sutra biti održana manifestacija "Gospojinske dječije radosti", na kojoj će sva djeca sa područja ove opštine, rođena od 1. septembra prošle godine, dobiti na poklon bicikl.

Načelnik Petrova iz SDS-a prešao u SNSD

PETROVO - Savez nezavisnih socijaldemokrata na inicijativu predsjednika Milorada Dodika i nakon dogovora s aktuelnim načelnikom opštine Petrovo Ozrenom Petkovićem, za načelničku funkciju za predstojeće lokalne izbore kandidovaće Ozrena Petkovića.

Blagojević prihvatio kandidaturu za načelnika Petrova

PETROVO - Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Petrovo Zoran Blagojević večeras je objavio da je kandidat te partije za načelnika ove opštine na predsotjećim lokalnim izborima.

Načelnik Petrova zatražio pomoć u saniranju štete nakon nevremena

PETROVO - Načelnik opštine Petrovo Ozren Petković formirao je danas komisiju za procjenu štete u domaćinstvima i na infrastrukturnim objektima, nastale u sinoćnjem nevremenu koje je pogodilo ovu lokalnu zajednicu i uputio zahtjev Vladi RS za hitnu finansijsku pomoć.

Napali ga ispred kuće i ukrali mu novac

DOBOJ – S.B. i P.P., oba iz Petrova, uhapšena su juče zbog sumnje da su napali R.L. ispred kuće a potom mu iz torbice ukrali novac.

Održan božićni koncert KUD "Milovan Gajić"

PETROVO - Kulturno-umjetničko društvo /KUD/ "Milovan Gajić" iz Petrova održalo je božićni koncert na kojem su nastupile folklorne sekcije dječijeg, izvođačkog i starijeg ansambla.

Za sufinansiranje projekata u Vlasenici, Višegradu i Petrovu 61.500 KM

BANJALUKA - Ministar uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Lejla Rešić potpisala je danas u Banjaluci ugovore sa načelnicima opština Vlasenica, Višegrad i Petrovo o sufinansiranju projekata u tim lokalnim zajednicama u iznosu od 61.500 KM.

Najčitanije