Petrovo

Za sufinansiranje projekata u Vlasenici, Višegradu i Petrovu 61.500 KM

BANJALUKA - Ministar uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Lejla Rešić potpisala je danas u Banjaluci ugovore sa načelnicima opština Vlasenica, Višegrad i Petrovo o sufinansiranju projekata u tim lokalnim zajednicama u iznosu od 61.500 KM.

Ozrenci iz Ciriha poklonili kombi vozilo Domu zdravlja u Petrovu

PETROVO - Članovi Zavičajnog udruženja Ozrenaca iz Ciriha "Ozren zemlja Nemanjića" danas su Domu zdravlja "Ozren" iz Petrova uručili kombi vozilo namijenjeno za prevoz dijaliznih pacijenata.

Maloljetnik napao dva druga iz razreda u holu škole

DOBOJ – Maloljetno lice fizički je napalo dvojicu vršnjaka sa kojima ide u razred u holu srednje škole u Petrovu, saošteno je iz Policijske uprave Doboj.

Počeli izbori za članove Savjeta mjesnih zajednica

PETROVO - U Petrovu su u 9.00 časova otvorena sva birališta na izborima za sedam savjeta mjesnih zajednica na kojima pravo glasa ima 6.725 birača, rečeno je iz Opštinske izborne komisije Petrovo.

Još traje borba za opstanak Fabrike kreveta u Petrovu

PETROVO - Borba za opstanak Fabrike kreveta "Napco Beds Factory" u Petrovu nije završena, iako će četrdesetak doskorašnjih radnica, sve su prilike, preći da radi u ovdašnju fabriku obuće.

Stotine radnika fabrike "Napco beds factory" bez objašnjenja poslato kući

PETROVO - Kakva je sudbina radnika u fabrici kreveta "Napco beds factory" u Petrovu biće jasnije sljedeće sedmice, kada bi iz Holandije trebalo da se vrati njen vlasnik Denis Kornelisen, jer je druga smjena prestala s radom još početkom septembra, a nešto kasnije stala i proizvodnja.

Lažu porodice nestalih kako bi im uzeli novac

PETROVO - Umjesto preciznih i tačnih informacija o lokacijama gdje su skončali njihovi najmiliji, porodice nestalih boraca i civila se više od dvije decenije nakon završetka rata susreću s prevarantima, koji im pokušavaju uzeti novac u zamjenu za otkrivanje masovnih grobnica gdje su navodno sahranjeni.

Proglašena vanredna situacija u dijelovima opštine Petrovo

PETROVO - U mjesnim zajednicama Kakmuž i Sočkovac danas je proglašena vanredna situacija zbog obilnih padavina i poplave koje su ovaj dio opštine Petrovo zahvatile u petak, 13. jula, saopšteno je iz opštinske uprave.

Drugovi jamahom zajedno otišli u smrt

PETROVO - Cijelo Petrovo okovano je tugom i bolom nakon što su, pri slijetanju motocikla jamaha, u noći između četvrtka i petka poginuli dvadesetogodišnji Rado Mišić i njegov četiri godine mlađi drug.

U Petrovu i dalje na snazi vanredna situacija

PETROVO - Krizni štab opštine Petrovo odlučio je da do daljeg ostaje na snazi vanredna situacija na teritoriji opštine koje je proglašeno zbog nevremena, saopšteno je iz opštinske uprave Petrovo.

Najčitanije