Philip Morris

Bijeli zubi i pušenje – ima li kompromisa?

​Holivudski osmijeh odavno nije samo prolazni trend i stvar luksuza, već rezultat adekvatne osnovne higijene, izbjegavanja štetnih navika i dio brige o općem ličnom zdravlju.

Večera zahvalnosti Philip Morrisa u Banjaluci

BANJALUKA – Generalni direktor kompanije Philip Morris u Bosni i Hercegovini, Srđan Lazovic, sinoć je u Banjaluci bio domaćin događaja zatvorenog tipa organizovanog za poslovne partnere i prijatelje kompanije. Bila je ovo prilika da im se zahvali za dosadašnji uspješan zajednički rad i povjerenje, ali da im i sa velikim ponosom predstavi najnoviju inovaciju kompanije zvanu IQOS.

Aleks Činek za "Nezavisne": Lijepo je stvoriti nešto što zadire izvan svijeta koji poznajemo

​Prvi pogled na djela britanskog umjetnika Aleksa Čineka daje osjećaj da je umjetnost jača od fizike i da je odavno prevazišla sve granice mašte.

Philip Morris planira odustati od proizvodnje cigareta

Philip Morris International, kompanija koja proizvodi Marlboro i mnoge druge svjetski poznate duvanske proizvode, uskoro bi mogla prestati proizvoditi i distribuisati cigarete, piše Sky News.

"Philip Morris" prestaje proizvoditi cigarete

BOLONJA - Najpoznatiji svjetski proizvođač cigareta "Philip Morris" intenzivno radi na budućnosti bez dima cigareta. U doglednoj budućnosti firma planira u potpunosti prestati proizvoditi cigarete, a korisnicima već nude potencijalno manje štetnu alternativu nazvanu IQOS.

Philip Morris traži odgađanje povećanja akciza na cigarete

PODGORICA - Američki proizvođač cigareta Philip Morris zatražio je od crnogorskog Ministarstva finansija da odustane od najavljenog povećanja akcize na cigarete koja bi sa sadašnja 24 evra na hiljadu komada od 1. jula iznosila 30 evra.

Najčitanije