Pištolj

Zbog psa repetirao pištolj prema porodici na Igmanu

Nepoznati muškarac repetirao je pištolj prema jednoj ženi, psu, djetetu i dvoje prijatelja na Igmanu, na putu za Hrasnički stan, prenose federalni mediji.

Pijan pucao iz gasnog pištolja pa uhapšen

PRNJAVOR - M.M. iz Prnjavora uhapšen je zbog pucanja iz gasnog pištolja, a testiranjem je utvrđeno da je imao 2,15 g/kg alkohola u organizmu, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Banjalučaninu oduzet gasni pištolj

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su osobu iz tog grada čiji su inicijali D.R. zbog neovlaštene upotrebe oružja i oduzeli mu gasni pištolj.

Pijan napao konobaricu i prijetio gostu pištoljem

PRNJAVOR - Edin K. (43) iz Prnjavora osumnjičen je da je pijan u ugostiteljskom objektu u tom mjestu, fizički napao radnicu, te prijetio pištoljem gostu koji se nalazio u kafani, potvrđeno je "Nezavisnim".

Uhapšen zbog sumnje da je ukrao pištolj iz kuće sugrađanina i pucao

MILIĆI - Policajci u Milićima juče su oko 15.25 časova uhapsili R.B. iz Milića zbog sumnje da je ukrao pištolj i pucao iz istog, saopštila je Policijska uprava Zvornik.

Policajka zabunom uzela pištolj umjesto elektrošokera, ubila muškarca

Na snimcima sa kamera koje se nalaze na policijskoj uniformi vidi se kako bivša policajka Kimberli Poter iz Minesote u ruci drži oružje i upire ga u 20-godišnjeg Daunta Vrighta koji se upirao hapšenju.

Alek Boldvin: Nisam povukao okidač

Slavni glumac Alek Boldvin tvrdi da nije povukao okidač pištolja kojim je na snimanju filma Rust ubijena snimateljica, prema dijelovima intervjua koji će biti uskoro emitovan.

Osumnjičen da je gasnom pištoljem tražio platu

ISTOČNO SARAJEVO - Policajci iz Istočnog Novog Sarajeva uhapsili su D.B. iz Istočne Ilidže zbog sumnje da je izvršio krivično djelo prinuda.

Banjalučanin osumnjičen da je potezao pištolj u ugostiteljskom objektu

BANJALUKA - Od Nikole P. iz Banjaluke policija je oduzela startni pištolj zbog sumnje da ga je potezao jednom u ugostiteljskom objektu u tom gradu i tko počinio prekršaj iz Zakona o javnom redu i miru.

Robert de Niro insistirao da tokom scena ruskog ruletabude pravi metak

Tragedija koja se desila na snimanju filma "Rđa" pokrenula je brojne diskusije o korišćenju oružja u filmovima, a jedan od najbizarnijih slučajeva desio se na snimanju "Lovca na jelene".

Najčitanije