Pištolj

Zaustavila ga patrola, on potegao pištolj na policiju

Podgorička policija uhapsila je muškarca N.Š. (45) nakon što je uperio revolver u policajce koji su ga zaustavili radi kontrole tokom vožnje u Bioču kraj Podgorice na putu prema Kolašinu.

Pjevala "Volim momke koji piju rakiju", izvadila pištolj pa zapucala

Pjevačica na jednom slavlju napravila je pravu pometnju kada je tokom izvođenja pjesme "Volim momke koji piju rakiju" izvadila pištolj i pripucala.

Pištolji napravljeni od meteorita starog 4.5 milijardi godina

​Dva pištolja, koja su napravljena od meteorita starog 4.5 milijardi godina, mogli bi da dostignu cijenu od 1.5 miliona dolara na aukciji koja će se održati kasnije tokom ovog mjeseca.

Pijan došao u kafanu sa gasnim pištoljem

SRBAC – Lice R.J. (26) iz Srpca uhapšeno je tokom noći između subote i nedjelje nakon što je prijavljeno da za pojasom ima pištolj.

Pucao iz pištolja pa uhapšen

FOČA – Lice B.N. (53) iz Foče uhapšeno je u ponedeljak rano ujutro u Foči zbog sumnje da je malo prije toga pucao iz pištolja u vazduh.

Nastavnici na Floridi će moći da nose oružje u učionici

​Kongres američke države Floride usvojio je zakon koji dozvoljava nastavnicima da nose pištolj u učionicama.

U Prijedoru pronađen pištolj za kojim je tragala sarajevska policija

PRIJEDOR - Kod muškarca N.V. (39) iz Prijedora pronađeno je nelegalno vatreno oružje za kojim je tragala policija u Kantonu Sarajevo.

Komandir i policajac optuženi zbog pištolja

CAZIN - Općinski sud u Cazinu potvrdio je optužnice protiv komandira Policijske stanice u Cazinu Saida Ljubijankića (50) i policajca Admira Šabića (44) zbog zloupotrebe položaja ili ovlaštenja.

Građani BiH posjeduju 1,1 milion pušaka i pištolja

​Građani Bosne i Hercegovine posjeduju 1.185.000 komada oružja, od čega su 353.000 raznih pušaka, pištolja i drugog oružja registrirane i u posjedu su legalno, dok se procjenjuje da su čak 832.000 komada različitog naoružanja u ilegalnom posjedu.

Srpčanin pucao iz pištolja pa uhapšen

​SRBAC - Policijski službenici Policijske stanice Srbac uhapsili su D.D. (28) iz Srpca zbog pucanja iz pištolja i posjedovanje vatrenog oružja.

Najčitanije