Pištolj

Pronašli nestalo lice i oduzeli mu pištolj

NEVESINJE- Nevesinjska policija je na putu Nevesinje – Gacko pronašla lice M.P. čiji je nestanak prijavljen u četvrtak i tom prilikom kod njega pronašli i pištolj za koji nije imao dozvolu.

U pretresu u Gornjoj Čađavici oduzeti pištolj i municija

BIJELJINA - Kod lica čiji su inicijali M.P. u mjestu Gornja Čađavica kod Bijeljine pronađen je i privremeno oduzet pištolj i municija različitog kalibra, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Pištolj Save Kovačevića biće dio crnogorskog Vojnog muzeja

Pištolj narodnog heroja Save Kovačevića biće dio budućeg Vojnog muzeja, objavilo je Ministarstvo odbrane Crne Gore na Twitteru.

Racija u Banjaluci, oduzeti pištolj i municija

BANJALUKA - U policijskoj akciji "Racija" u jednom objektu za igre na sreću u Banjaluci od osobe Z.M. oduzeti su pištolj i dva okvira s municijom, bodež i sprej, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Uz prijetnju pištoljem opljačkao poslovnicu "BH pošte"

Maskirano nepoznato lice je uz prijetnju pištoljem ukralo novac iz poslovnice "BH pošte" u sarajevskoj opštini Stari Grad, a zatim se udaljilo u nepoznatom pravcu, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo.

Proroku osam mjeseci robije zbog ranjavanja sugrađanina

ISTOČNO SARAJEVO - Tridesetosmogodišnji Ljubiša Prorok iz Istočnog Sarajeva osuđen je u Okružnom sudu u tom gradu na osam mjeseci robije jer je 2014. godine iz pištolja ranio Gorana Bajića.

Novo kinesko futurističko oružje - probojnost bez pucnja i plamena

Kineski vojni stručnjaci napravili su prezentaciju moćnog prototipa elektromagnetne puške koju mogu nositi vojnici. Kao što naziv oružja i sugeriše, puška koristi elektromagnetsku silu za ispaljivanje projektila.

Američko vazduhoplovstvo zadužilo novi pištolj

Američko ratno vazduhoplovstvo objavilo je da je započelo sa uvođenjem u upotrebu novog službenog pištolja SIG Sauer M18.

Pištoljem prijetio gostima lokala

PRIJEDOR - U bašti ugostiteljskog objekta u Kozarskoj Dubici, u petak oko 11.30, jedna osoba prijetila je pištoljem gostima lokala, saopšteno je iz Policijskoj uprave Prijedor.

Singerica među pištoljima

Za nešto što je kvalitetno i dugovječno izrađeno, a radi pouzdano i precizno, obično se kaže da "radi kao singerica". Malo je poznato da šivaće mašine "singerice" svoju nadaleko čuvenu pouzdanost duguju razvoju vatrenog oružja, odnosno oružarskom sistemu serijske proizvodnje. Kompanija Singer je vremenom otišla vrlo daleko nadmašivši svoj uzor - firmu Kolt.

Najčitanije