Pištolj

Uhapšena osoba u Banjaluci, mahala gasnim pištoljem kroz prozor

BANJALUKA - Osoba M.V. iz Banjaluke uhapšena je juče zbog narušavanja javnog reda i mira, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

U USK i plinski pištolji moraju se prijaviti policiji

BIHAĆ- Na području Unsko sanskog kantona na snagu je stupio novi Zakon o oružju i municiji, koji donosi brojne izmjene kada se radi o držanju naoružanja. Zakon je nedavno usvojila Skupština USK i njega ugrađena brojna rješenja po ugledu na evropske zakone, što će poslužiti kao primjer drugim kantonima u Federaciji BiH.

Uhapšen osumnjičeni da je pucao iz automobila

GRADIŠKA - V.H. iz Gradiške uhapšen je zbog sumnje da je u mjestu Brestovčina iz vozila u pokretu ispalilo više hitaca iz pištolja, saopšteno je iz PU Gradiška.

Prijeteći pištoljem radnici apoteke oteo 1.900 KM

GRADIŠKA - Juče u Ulici Esada Pračića u Gradišci nepoznata osoba uz prijetnju pištoljem oduzela je od radnice apoteke 1.900 KM, saopšteno je iz PU Gradiška.

Pronašli nestalo lice i oduzeli mu pištolj

NEVESINJE- Nevesinjska policija je na putu Nevesinje – Gacko pronašla lice M.P. čiji je nestanak prijavljen u četvrtak i tom prilikom kod njega pronašli i pištolj za koji nije imao dozvolu.

U pretresu u Gornjoj Čađavici oduzeti pištolj i municija

BIJELJINA - Kod lica čiji su inicijali M.P. u mjestu Gornja Čađavica kod Bijeljine pronađen je i privremeno oduzet pištolj i municija različitog kalibra, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Pištolj Save Kovačevića biće dio crnogorskog Vojnog muzeja

Pištolj narodnog heroja Save Kovačevića biće dio budućeg Vojnog muzeja, objavilo je Ministarstvo odbrane Crne Gore na Twitteru.

Racija u Banjaluci, oduzeti pištolj i municija

BANJALUKA - U policijskoj akciji "Racija" u jednom objektu za igre na sreću u Banjaluci od osobe Z.M. oduzeti su pištolj i dva okvira s municijom, bodež i sprej, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Uz prijetnju pištoljem opljačkao poslovnicu "BH pošte"

Maskirano nepoznato lice je uz prijetnju pištoljem ukralo novac iz poslovnice "BH pošte" u sarajevskoj opštini Stari Grad, a zatim se udaljilo u nepoznatom pravcu, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo.

Proroku osam mjeseci robije zbog ranjavanja sugrađanina

ISTOČNO SARAJEVO - Tridesetosmogodišnji Ljubiša Prorok iz Istočnog Sarajeva osuđen je u Okružnom sudu u tom gradu na osam mjeseci robije jer je 2014. godine iz pištolja ranio Gorana Bajića.

Najčitanije