Pištolj

Ukradeni vrijedni pištolji iz filmova o Džejmsu Bondu

Iz kuće u sjevernom Londonu ukradeno je pet pištolja koji su korišćeni u filmovima o Džejmsu Bondu, među kojima je i posljednje oružje kojim je rukovao Rodžer Mur kada je igrao agenta 007.

Kod vozača iz Zagreba pronađen pištolj

BANJALUKA - Pripadnici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Gradiška dostaviće nadležnom tužilaštvu izvještaj protiv lica iz Zagreba čiji su inicijali M.H. kod kojeg su pronašli pištolj.

Policajka ukrala pištolj kojim je ubila porodicu

GNJILANE - Policajka sa Kosova i Metohije Valjdete Blaca (45), koja je juče brutalno ubila članove svoje porodice, pa presudila i sebi, prije krvoprolića ukrala je službeni pištolj, koji joj je bio oduzet zbog psihičkih problema, prenose regionalni mediji na albanskom jeziku.

Muškarac oteo pištolj policajcu i pucao sebi u stomak

Muškarac star 40 godina oteo je pištolj od policajca u jednom ugostiteljskom objektu uz Vranju i pucao sebi u stomak, pišu mediji u Srbiji.

Ukradena dva pištolja, zlatni nakit i novac

Policijskoj stanici Kotor Varoš prijavljeno je da je tokom provale u porodičnu kuću u ovom mjestu ukraden pištolj, zlatni nakit, kao i određena količina novca.

Ukrao pištolj kod Laktaša pa njime izvršio krivično djelo

LAKTAŠI - Đ.U. uhapšen je zbog sumnje da je iz porodične kuće u Jablanu, kod Laktaša ukrao pištolj i sa istim izvršio krivično djelo.

Mladi u BiH sve više kupuju plinske pištolje

SARAJEVO - U Bosni i Hercegovini sve je veći trend kupovine plinskih pištolja, koji su dostupni po pristupačnim cijenama, već od 70 maraka.

Pištoljem izudarao sugrađanina u centru Sarajeva

SARAJEVO - U tuči koja se sinoć u 19:30 sati dogodila u ulici Hadžibešireva u centru Sarajeva povrijeđena je jedna osoba, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Incident u Sarajevu: Roditelj prijetio pištoljem doktoru na KCUS

SARAJEVO - Na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu roditelj bolesnog djeteta na Pedijatriji je pištoljem prijetio šefu Klinike za pedijatriju, prenose federalni mediji.

Markizio: Uperili su pištolje u mene i suprugu

Nekadašnji italijanski fudbaler Klaudio Markizio izjavio je da su razbojnici uperili pištolje ka njegovoj supruzi i njemu prilikom pljačke u kući u Torinu.

Najčitanije