PiM

Direktor i rektor Univerziteta PIM odrekli se plate

Direktor i rektor Univerziteta PIM u Banjaluci Ilija Džombić i Dragan Đuranović odrekli su se, u korist Fonda solidarnosti RS, cijele neto plate za mart. Džombić se odrekao i cijele neto naknade za članstvo u Nadzornom odboru IRB RS za mart, april i maj, saopšteno je sa ovog univerziteta.

Diplomci i maturanti pozvani da ostanu u RS

BANJALUKA - Svečana promocija 13. generacije studenata i 10. generacije maturanata Srednjoškolskog centra "Ljubiša Mladenović", pod motom "Ostajte ovdje", upriličena je u petak na Univerzitetu PIM.

Univerzitet PIM obezbijedio i novčane nagrade za tri najbolja biznis plana

BANJALUKA Realizacija projekta pod nazivom "Preduzetnik u srednjoj školi", koju je Ekonomski fakultet Univerziteta PIM iz Banjaluke pokrenuo početkom ove godine, uspješno je završena svečanim proglašenjem pobjednika i dodjelom nagrada.

Promovisana knjiga "Korupcija i ekonomski razvoj"

BANJALUKA - Promocija knjige "Korupcija i ekonomski razvoj", čiji su autori Slobodan Radulović i Slavko Karavidić, održana je proteklog vikenda na Univerzitetu PIM u Banjaluci.

Univerzitet PIM dobio prestižni projekat "Horizont": U korak sa svijetom

BANJALUKA - Pravni fakultet Univerziteta PIM pozicionirao se među 15 najpriznatijih i najuspješnijih univerziteta i istraživačkih instituta u Evropi, kao što su oni u Kopenhagenu, Glazgovu, Barseloni, Hamburgu, Parizu i drugim evropskim gradovima, istakao je Ostoja Barašin, profesor Univerziteta PIM.

Najčitanije