Pijaca

Milinković: Sljedeće godine nova moderna pijaca

GACKO - Načelnik opštine Gacko Ognjen Milinković najavio za sljedeću godinu izgradnju moderne gradske pijace, a da bi da za dvije godine trebalo da bude završena sportska dvorana, vrijedna tri miliona KM.

Otvorena obnovljena gradska tržnica u Trebinju

TREBINJE- Svečano je danas otvoren velelepni objekat Gradske tržnice na Trgu slobode u centru Trebinja, sagrađenom još u vremenu austrougarske vlasti, a obnovljenom i dograđenom sredstvima iz gradske kase u visini od 640.000 maraka.

Počela rekonstrukcija zelene pijace u Mrkonjić Gradu

MRKONJIĆ GRAD - U Mrkonjić Gradu počela je rekonstrukcija zelene pijace u koju će Investiciono-razvojna banka, opština i Komunalno preduzeće "Park" uložiti 76.000 KM.

Sukob Kineskinja na buvljaku u Srbiji, jedna teško povrijeđena

SUBOTICA - Na subotičkoj buvljoj pijaci danas poslije 11 časova došlo je do fizičkog sukoba i obračuna dve žene, obje državljanke Kine, od kojih je jedna zadobila povrede opasne po život, prenosi "Blic".

Slabija prodaja povrća u RS, građanima važnija ušteda od zimnice

BANJALUKA - Potražnja za povrćem za zimnicu na pijacama u RS je slična kao i prošle godine, građani ga uglavnom kupuju na kartone i vreće na stočnim pijacama, jer tako mogu da uštede nešto novca, dok prodaja ovih proizvoda na gradskim pijacama ide slabije.

Mediji: Veliki požar na pijaci u UAE

DUBAI - Veliki požar izbio je večeras na pijaci u emiratu Ajman u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, prenose listovi National i Gulf Times.

Kvantaška pijaca u Bijeljini radi po uobičajenom radnom vremenu

BIJELJINA - Gradski štab za vanredne situacije Grada Bijeljina je na današnjoj sjednici konstatovao da u Bijeljini nema više ni jednog građanina oboljelog od virusa kovid-19.

U Sanskom Mostu otvorena gradska pijaca

SANSKI MOST - Gradska pijaca u Sanskom Mostu, nakon perioda zabrane zbog pandemije koronavirusa, danas je ponovo započela s radom.

Produženo radno vrijeme Zelene pijace u Bijeljini

BIJELJINA - Na današnjoj sjednici Gradski štab za vanredne situacije grada Bijeljina je, u okviru popuštanja mjera zabrane i nakon brojnih zahtjeva građana i prodavaca, donio naredbu o novom radnom vremenu Zelene pijace, koja u periodu od od 5. do 11. maja radnim danima može raditi od sedam do 16.30, a u dane vikenda od sedam do 14 časova.

Trebinje: Na pijaci počela prodaja domaćih proizvoda

TREBINJE - Gradska pijaca u Trebinju, na kojoj je prije sedam dana počela prodaja rasadnog materijala na desetak tezgi, počela je juče i s prodajom domaćih proizvoda.

Najčitanije