Pijaca

Sukob Kineskinja na buvljaku u Srbiji, jedna teško povrijeđena

SUBOTICA - Na subotičkoj buvljoj pijaci danas poslije 11 časova došlo je do fizičkog sukoba i obračuna dve žene, obje državljanke Kine, od kojih je jedna zadobila povrede opasne po život, prenosi "Blic".

Slabija prodaja povrća u RS, građanima važnija ušteda od zimnice

BANJALUKA - Potražnja za povrćem za zimnicu na pijacama u RS je slična kao i prošle godine, građani ga uglavnom kupuju na kartone i vreće na stočnim pijacama, jer tako mogu da uštede nešto novca, dok prodaja ovih proizvoda na gradskim pijacama ide slabije.

Mediji: Veliki požar na pijaci u UAE

DUBAI - Veliki požar izbio je večeras na pijaci u emiratu Ajman u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, prenose listovi National i Gulf Times.

Kvantaška pijaca u Bijeljini radi po uobičajenom radnom vremenu

BIJELJINA - Gradski štab za vanredne situacije Grada Bijeljina je na današnjoj sjednici konstatovao da u Bijeljini nema više ni jednog građanina oboljelog od virusa kovid-19.

U Sanskom Mostu otvorena gradska pijaca

SANSKI MOST - Gradska pijaca u Sanskom Mostu, nakon perioda zabrane zbog pandemije koronavirusa, danas je ponovo započela s radom.

Produženo radno vrijeme Zelene pijace u Bijeljini

BIJELJINA - Na današnjoj sjednici Gradski štab za vanredne situacije grada Bijeljina je, u okviru popuštanja mjera zabrane i nakon brojnih zahtjeva građana i prodavaca, donio naredbu o novom radnom vremenu Zelene pijace, koja u periodu od od 5. do 11. maja radnim danima može raditi od sedam do 16.30, a u dane vikenda od sedam do 14 časova.

Trebinje: Na pijaci počela prodaja domaćih proizvoda

TREBINJE - Gradska pijaca u Trebinju, na kojoj je prije sedam dana počela prodaja rasadnog materijala na desetak tezgi, počela je juče i s prodajom domaćih proizvoda.

Počinje sa radom gradska pijaca u Trebinju

TREBINJE - Gradska pijaca u Trebinju počeće sa radom sutra, ali samo za prodaju domaćih proizvoda, rekao je Srni direktor gradskog Komunalnog preduzeća Nedeljko Lambeta.

Otvorena gradska pijaca u Trebinju

TREBINJE - U Trebinju je tokom vikenda ponovo počela s radom gradska pijaca na otvorenom, ali se na samo nekoliko tezgi zasad prodaje samo rasad povrća i cvijeća koji su proizveli trebinjski poljoprivrednici.

Sanski Most: Pijaca puštena u rad pa ubrzo zatvorena

SANSKI MOST - Štab civilne zaštite u Sanskom Mostu donio je odluku o ponovnoj zabrani rada gradske pijace nakon što je ona jučer nakratko počela s radom.

Najčitanije