Pijaca

Bez pipanja: Folijom na pijaci protiv virusa korona

Epidemija virusa korona u Srbiji uslovila je ne samo izmenu radnog vremena beogradskih pijaca, već i drugačiji način kupovine. Vrijeme kada smo sami mogli odabrati voće i povrće najprimamljivijeg izgleda je iza nas, jer su tezge obmotane PVC folijama, a prodavci poručuju: "Bez pipanja!".

Trgovci na banjalučkoj pijaci: Posao opao, ali ne treba kukati

BANJALUKA - Ponuda i kvalitet su neupitni, a kupaca je sve manje, mišljenja su trgovci na banjalučkoj pijaci.

Muškarac ubijen na subotičkoj pijaci

SUBOTICA - Jedan muškarac je ubijen na pijaci u Subotici, nakon što je u tuči izboden nožem, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.

Mrtav muškarac nađen kod pijace u Beogradu

Muškarac (44) nađen je jutros mrtav u blizini Cvetkove pijace u Beogradu.

Erdoanova žena pazarila na beogradskoj pijaci, prodavci šokirani

Emine Erdoan, supruga turskog predsjednika Redžepa Tajipa Erdoana, potpuno mimo protokola, posjetila je oko 16 časova Bajlonijevu pijacu u Beogradu.

Iduće godine tri rejonske pijace na području Banjaluke

BANJALUKA - Centar za razvoj poljoprivrede i sela trebalo bi iduće godine da otvori tri neformalne rejonske pijace, i to u Stričićima, Borkovićima i Potkozarju.

Zbog sto metara pijaca ostala bez kupaca

PRIJEDOR - Koliko je trgovinska djelatnost osjetljiva i nepredvidiva, najbolje svjedoči primjer iz Prijedora, gdje je izmještanjem za samo sto metara pijaca ostala i bez kupaca i bez trgovaca.

Najviše kupaca na pijacama u RS očekuju u petak i subotu

BANJALUKA - Na gradskim pijacama u Republici Srpskoj ovih dana, pred Vaskrs, aktuelna je prodaja jaja i boje, a umjesto klasičnih boja za jaja veliki broj građana će za farbanje, prema njihovim riječima, koristiti staru, provjerenu lukovinu, čija se cijena nije mijenjala u odnosu na prošlu godinu i iznosi jednu KM.

Vatra uništila pijacu za dva sata

GRADAČAC – Danas je nastavljen uviđaj na cijelom požarištu pijace "Arizona" na području Gradačca, koja je u nedjelju u ranim jutarnjim satima zahvaćena velikim požarom.

Desetine miliona KM "izgorjelo" na Arizoni, hiljadu ljudi ostalo bez posla

GRADAČAC - Skoro 500 štandova uz prateće objekte uništeno je u velikom požaru koji je noćas zahvatio pijacu Arizona kod Gradačca.

Najčitanije