Pijani vozač

U Doboju uhapšeno pet pijanih vozača, 37 isključeno iz saobraćaja

Službenici Policijske uprave Doboj uhapsili su pet vozača, a 37 isključili iz saobraćaja zbog vožnje u alkoholisanom stanju, dok su dva sankcionisana zbog upravljanja pod dejstvom droge ili psihoaktivnih lijekova.

Uhapšen pijani vozač u Modriči

DOBOJ - Modrička policija uhapsila je vozača N.D. iz ove opštine kod koga je utvrđeno prisustvo 2,46 promila alkohola u organizmu.

Uhapšen pijani vozač

BANJALUKA - Pripadnici Policijske stanice Ribnik uhapsili su vozača iz Mrkonjić Grada čiji su inicijali M.P, koji je imao 1,87 promila alkohola u krvi, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Uhapšen pijani vozač u Tesliću

DOBOJ - Teslićka policija uhapsila je vozača M.M. sa područja ove opštine, koji je imao 1,79 promila alkohola u organizmu.

Uhapšen pijani vozač u Tesliću

DOBOJ - Teslićka policija uhapsila je lice čiji su inicijali P.J. iz Doboja koji je vozio sa 1,65 promila alkohola u krvi.

Uhapšeni pijani vozači iz Petrova, Doboja i Modriče

DOBOJ - Policija je uhapsila tri lica iz Petrova, Modriče i Doboja zbog vožnje pod dejstvom alkohola, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Za tri dana uhapšeno 16 pijanih vozača

DOBOJ - Službenici Policijske uprave Doboj su tokom tri dana sankcionisali 106 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, a 16 vozača je lišeno slobode.

Uhapšen pijani vozač

BRATUNAC - Pijani vozač čiji su inicijali N.B. /39/ iz Bratunca uhapšen zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Uhapšen pijani vozač

SREBRENICA - Policija u Srebrenici uhapsila je lice čiji su inicijali B.L. (58) iz Bratunca zbog vožnje pod dejstvom alkohola, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Uhapšen pijani vozač

SREBRENICA - Policija u Srebrenici uhapsila je lice čiji su inicijali S.N. (59) iz ovog mjesta zbog vožnje pod dejstvom alkohola, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Najčitanije