Pijani vozači

U Modriči i Derventi uhapšena dva pijana vozača

DOBOJ - Policija iz Modriče i Dervente uhapsila je po jedna osoba zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Sankcionisano 56 pijanih vozača i jedan pješak

PRIJEDOR - Na području Policijske uprave Prijedor tokom pojačane kontrole u saobraćaju zbog alkohola je isključeno 56 vozača, od kojih je 10 zadržano u policijskim stanicama do otrežnjenja.

Za četiri dana isključeno 56 pijanih vozača

PRIJEDOR - Na području Policijske uprave Prijedor za četiri dana iz saobraćaja je isključeno 56 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a 10 zadržano na triježnjenju, dok je jedan pješak sankcionisan zbog kretanja kolovozom u pijanom stanju.

Uhapšena dva vozača sa više od dva promila alkohola

DOBOJ - Dobojska policija uhapsila je dva pijana vozača automobila, kod kojih je utvrđeno više od dva promila alkohola u krvi.

Pijani vozači uhapšeni u Modriči i Tesliću

DOBOJ - Pripadnici Policijske uprave Doboj u Modriči i Tesliću uhapsili su dva vozača koja su upravljala vozilima u alkoholisanom stanju, saopšteno je iz ove uprave.

Uhapšeno pet pijanih vozača u Doboju

DOBOJ - Službenici Policijske uprave Doboj uhapsili su tri vozača iz Doboja i jednog u Modriči, kod kojih je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu veće od 1,5 promila, kao i jednog vozača iz Doboja koji je odbio da se podrvgne alkotestiranju.

Uhapšena dva pijana vozača

DOBOJ - Teslićka policija uhapsila je dva vozača iz ove opštine koji su upravljali vozilima u alkoholisanom stanju, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Uhapšena dva pijana vozača

DOBOJ - Službenici dobojske Policijske uprave uhapsili su dva lica iz Doboja i Modriče koja su u pijanom stanju upravljala vozilima, saopšteno je iz ove uprave.

Uhapšeno pet pijanih vozača

DOBOJ - Na području Policijske uprave Doboj pet vozača je uhapšeno, a 54 isključeno iz saobraćaja, od 289 alko-testiranih u dvodnevoj akciji, saopšteno je iz ove uprave.

Za pet dana uhapšena 22 pijana vozača

BIJELJINA - Na području Policijske uprave Bijeljina tokom petodnevne akcije pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja je isključeno 136 vozača, od kojih su 22 lišena slobode jer su imala više od 1,5 promil alkohola u krvi.

Najčitanije