Pink

Krug podrške prikupio preko 54.000 KM za prevenciju karcinoma dojke

U cilju osnaživanja zdravlja žena i borbe protiv karcinoma dojke, i ove je godine UniCredit u BiH nastavio svoju roze misiju i ostao posvećen djelovanju kroz inicijativu "Moj krug podrške", ističući važnost brige o zdravlju i preventivnom djelovanju, ali i pružajući mogućnost da svi daju svoj doprinos podizanju svijesti o ovoj opakoj bolesti.

Jovana Jeremić nepoznatim ljudima upala u kuću

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, Jovana Jeremić odlučila je da iznenadi svoje vjerne gledaoce, pa ih je posjetila u njihovom domu.

Voditeljka Pinka Svetlana Grubor otkrila pol bebe

Voditeljka Pinka Svetlana Grubor susrela se sa pravim iskušenjem kada se usred poodmakle trudnoće, u šestom mjesecu, zarazila korona virusom.

Uhapšen srpski "Pink Panter": "Pao" na plantaži marihuane na Tenerifima

Državljanin Srbije, koji se sumnjiči da je jedan od članova ozgloglašene međunarodne kriminalne grupe "Pink panter", uhapšen je na Tenerifima.

Rodžer Voters: Nisu Britanci slomili naciste, već Rusi

Jedan od osnivača grupe "Pink Flojd", britanski rok muzičar Rodžer Voters izjavio je za televiziju "RT" da je upravo ruski narod uništio naciste i pobijedio u Drugom svjetskom ratu.

Pjevačica oplela po mitingu predsjednika: "Majmunska posla"

Pjevačica je još jednom iskoristila priliku da iskaže svoje ne tako pozitivno mišljenje o predsjedniku.

Pjevačica Pink najavila donaciju od milion dolara

LOS ANĐELES - Američka pjevačica Pink najavila je donaciju od milion dolara za borbu protiv virusa korona od kojeg je prije dvije sedmice oboljela.

Pink pozitivna na virus korona, poziva na šire testiranje

LOS ANÐELES - Poznata američka pjevačica Pink objavila je danas da je pozitivna na virus korona, kao i da će donirati po 500.000 dolara za dvije službe za hitne situacije.

Bubnjar grupe Pink Floyd dolazi u Beograd

Na svjetski dan muzike, 21. juna ove godine u Beograd stiže Nik Mejson, bubnjar grupe Pink Floyd koji će zajedno sa svojom supergrupom nastupiti u Sava Centru u okviru velike svjetske turneje pod nazivom "Nik Mejsonova tacna prepuna tajni" (Nick Mason’s Saucerful of Secrets).

Mitrović: Poštovaćemo odluku, ali cenzure neće biti

BEOGRAD - Vlasnik i direktor Pink medija grupe Željko Mitrović izjavio je večeras da će Pink da poštuje odluku Saveta za elektronske medije Crne Gore (SAEM), ali i poručio da ta televizija neće cenzurisati nijednog gosta.

Najčitanije