Pivo

Stanovnici BiH troše 650 dolara za pivo godišnje

Bosna i Hercegovini se našla na osmom mjestu liste najvećih pivopija, ali zahvaljujući prosječnoj cijeni od dva dolara po boci, stanovnici BiH godišnje izdvoje oko 650 dolara za pivo.

Njemačke pivare: Bacamo neprodato pivo, tražimo pomoć

Njemačke pivare su prisiljene da bacaju neprodato pivo, zbog čega su zatražile finansijsku pomoć od države u vrijeme dok se produžava policijski čas, saopšteno je danas iz udruženja pivara.

Pandemija povećala žeđ za stranim pićima

Uvoz vode i sokova u prvih devet mjeseci prošle godine je tri puta veći od izvoza, dok je uvoz piva u prva tri kvartala 2020. godine veći čak 28 puta.

Uvoz vode i sokova tri puta veći od izvoza, a piva 28 puta

BiH je u devet mjeseci prošle godine izvezla vodu i sokove u vrijednosti od 37.353.394 KM, što je manje za 8,7 odsto u odnosu na isti period 2019, dok je uvoz iznosio 121.005.615 KM, što je manje za 15,8 odsto u odnosu na devet mjeseci 2019.

Pet novih "The Master Craft Brewery" piva u banjalučkim marketima

BANJALUKA - Pet domaćih flaširanih kraft piva, koje proizvodi najsavremenija zanatska kraft pivara u BiH "Master Craft Brewery", pojavilo se na policama marketa na području Banjaluke.

Mile Kekin o novom singlu: Moramo se čuvati pozitivnog pamćenja

Poznati pank rok sastav "Hladno pivo" iz Hrvatske predstavio je novi singl "Kišna nedjelja". Ova nova pjesma "Hladnog piva" spaja Džonija Keša, legendarno makedonsko vino i dilera korištenih automobila, a ujedno najavljuje i novi album koji bend opisuje kao - album karijere.

Pet vrsta "Master Craft Brewery" flaširanih piva uskoro u marketima

BANJALUKA - "Master Craft Brewery" iz Banjaluke, najsavremenija zanatska kraft pivara u BiH, flaširala je pet domaćih kraft piva koje proizvodi i uskoro će se pojaviti na policama marketa i ugostiteljih objekata na području Banjaluke.

"Banjalučka pivara" uvoznik poznatih svjetskih brendova

"Banjalučka pivara" nastavlja da posvećeno radi na unapređenju poslovanja, uz odlučnost da se još više posveti inovacijama i osvajanju novih tržišta. Nakon plasmana novog proizvoda "Banjalučkog piva" iz ove kompanije najavljuju da su napravili i dogovor o ekskluzivnom uvozu i distribuciji brendova čuvene globalne "Asahi” grupacije.

I smanjeni uvoz potapa domaće pivare

BANJALUKA - U prvoj polovini ove godine u Bosnu i Hercegovinu uvezeno je ukupno oko 63 miliona litara piva, što je manje za 2,6 miliona litara nego u istom periodu prošle godine, pokazuju podaci Uprave za indirektno oporezivanje BiH.

U toku prijave: Jelen traži i nagrađuje "Najbolje konobare"

Nagradni konkurs "Najbolji konobar", koji je pokrenuo brend Jelen pivo, kompanije Molson Coors, još traje! Do 05. jula konobari iz Bosne i Hercegovine imaju priliku da se prijave i uz pomoć publike, koja će glasati do 20. jula ove godine, osvoje vrijednu novčanu nagradu.

Najčitanije