Pivo

Ključevi tri Porschea kod srećnih dobitnika

BANJALUKA - Srećnim dobitnicima tri Porschea u velikoj nagradnoj igri "Banjalučke pivare" "10 'ladnih nektara", koja je trajala 90 dana, danas su u sjedištu ove kompanije uručeni ključevi ovih automobila.

Veliko finale nagradne igre "10 'ladnih Nektara": Izvučeni dobitnici tri Porsche automobila

BANJALUKA - Na Trgu Krajine u Banjaluci večeras su u velikom finalu nagradne igre "10 'ladnih Nektara" Banjalučke pivare izvučeni dobitnici glavnih nagrada, tri Porsche automobila.

Morao se izjasniti kao žena da bi dobio jeftinije pivo

Muškarac iz Velsa tužio je pivaru "BrewDog" iz Velike Britanije zbog njihove promocije polne ravnopravnosti zbog čega se on morao identifikovati kao žena da bi dobio popust na pivo.

Pivarima u BiH gorak ukus od profita

BANJALUKA - Pet najvećih pivara u BiH je u prošloj godini poslovalo pozitivno, ali je njihova dobit u odnosu na 2017. godinu prepolovljena.

Lepa Brena na banjalučkom Trgu Krajine 6. jula

Finale "10 ’ladnih Nektara" i veliko izvlačenje dobitnika glavnih nagrada, održaće se 6. jula na Trgu Krajine, a za sve vjerne pivopije poseban poklon – koncert Lepe Brene.

Održan drugi festival rokenrola i zanatskog piva

​PALE - Na Palama je održan Drugi festival rokenrola i zanatskog piva "Birokratas" na kojem je učestvovalo osam izlagača.

Sudije poluvrijeme proveli uz cigarete i pivo

Svašta se može vidjeti u nižim ligama hrvatskog fudbala. Nova scena dolazi nam iz Istre.

Predrag Petrović pobjednik ovogodišnje Akademije točenog piva!

Ovogodišnja “Akademija točenog piva”, koju organizuju Jelen pivo i kompanija Molson Coors održana je u Jelen pub Bijeljina, uz mnoštvo prijavljenih takmičara i predstavnika ugostiteljskih objekata!

Iz kraft pivare dolazi "Banjalučko" pivo

BANJALUKA – Svi ljubitelji piva od sutra moći će da uživaju u "Banjalučkom" pivu pivare "The Master Craft Brewery" iz Banjaluke.

Guns N' Roses tuže pivaru zbog zaštitnog znaka grupe na pivu

Legendarna rok grupa Guns N' Roses podnijela je tužbu protiv pivare u Koloradu zbog povrede zaštitnog znaka te grupe, a s obzirom da pivara jednu vrstu piva prodaje pod nazivom Guns N' Roses.

Najčitanije