Pivo

"Banjalučka pivara" uvoznik poznatih svjetskih brendova

"Banjalučka pivara" nastavlja da posvećeno radi na unapređenju poslovanja, uz odlučnost da se još više posveti inovacijama i osvajanju novih tržišta. Nakon plasmana novog proizvoda "Banjalučkog piva" iz ove kompanije najavljuju da su napravili i dogovor o ekskluzivnom uvozu i distribuciji brendova čuvene globalne "Asahi” grupacije.

I smanjeni uvoz potapa domaće pivare

BANJALUKA - U prvoj polovini ove godine u Bosnu i Hercegovinu uvezeno je ukupno oko 63 miliona litara piva, što je manje za 2,6 miliona litara nego u istom periodu prošle godine, pokazuju podaci Uprave za indirektno oporezivanje BiH.

U toku prijave: Jelen traži i nagrađuje "Najbolje konobare"

Nagradni konkurs "Najbolji konobar", koji je pokrenuo brend Jelen pivo, kompanije Molson Coors, još traje! Do 05. jula konobari iz Bosne i Hercegovine imaju priliku da se prijave i uz pomoć publike, koja će glasati do 20. jula ove godine, osvoje vrijednu novčanu nagradu.

Mile Kekin svoj protest pretočio u novi hit "Sretni ljudi"

Nova pjesma Mileta Kekina, frontmena benda "Hladno pivo" nosi naziv "Sretni ljudi" ,a inspirisana je trenutnim izborima u Hrvatskoj, ali i u regiji. Svoj, kako kaže, skromni protest, pretvorio je u riječi i nastala je pjesma "Sretni ljudi". U pjesmi gostuju Saša Antić iz TBF-a, Sara Renar i Maja Rivić.

"Hladno pivo" i "Riblja čorba" na Kastelu

Muzički festival "Banjalučki dani muzike", koji se organizuje na platou ispred tvrđave Kastel, dobio je novi datum održavanja, pa će tako najveći domaći i regionalni izvođači nastupiti od 13. do 15. avgusta u Banjaluci.

Radojičić posjetio "Banjalučku pivaru"

BANJALUKA - Povodom početka proizvodnje "Banjalučkog piva", danas je "Banjalučku pivaru" posjetio Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke.

"Banjalučko pivo" nosi duh Banjaluke

"Banjalučka pivara sa ponosom predstavlja svoj novi oživljeni" brend - "Banjalučko pivo". Tradicionalna receptura nosi duh stare Banjaluke i davnih vremena kada se ovo pivo proizvodilo u “Banjalučkoj pivari”, a savremen izgled i dizajn ga sada čini svježim i privlačnim za nove potrošače.

Baka u 103. godini pobijedila koronu i proslavila uz pivo u bolnici

Prve prognoze za izlječenje Dženi Stejne koja je oboljela od virusa korona nisu bile dobre. Naime, ova 103-godišnjakinja je u jednom trenutku prestala da jede i pije, a gotovo nije mogla ni da govori.

Njemačka pivara poklonila stanovnicima 2.600 litara piva

VILINGEN - Njemačka pivara "Vilinger" poklonila je stanovnicima istoimene opštine 2.600 litara piva, zbog nemogućnosti da ga proda hotelima i restoranima usljed pandemije virusa korona.

Besplatno pivo u zamjenu za pomoć zdravstvu

Zbog vanrednih mjera britanski pivari nemaju posla, pa je pivara Hatspar Holding iz grada Northamberlenda na sjeveroistoku Engleske odlučila prije mjesec dana da besplatno dijeli svoje zalihe građanima uz molbu da se na dobrovoljnoj osnovi pomogne rad Nacionalne zdravstvene službe, prenio je CNN.

Najčitanije