Pivo

Novinar popio pivo od 68.000 funti

Australijski izvještač o kriketu iz Britanije Piter Lejlor kaže da je popio "najskuplje pivo u istoriji" nakon što mu je ovo piće naplaćeno u jednom baru 68.120 funti.

Mudrosti Homera Simpsona o pivu

Homer Simpson, glavni junak popularne serije "Simpsonovi", poznat je po svojoj bezuslovnoj ljubavi prema krofnama i svojoj porodici. Ovaj smotani, simpatični, naivni i iskreni junak ostao je zapamćen po mnogo čemu, ali se može reći da ga krasi i ljubav prema pivu!

Rekordan pad prodaje piva u Njemačkoj

FRANKFURT - Prodaja piva u Njemačkoj opala je u prvoj polovini godine na 4,6 milijardi litara, što je najmanje u savremenom dobu, saopštio je danas Federalni zavod za statistiku.

Jelen pivo predstavlja regionalnu kampanju: "Tvoj grad, tvoja snaga"

Svaki grad ima svoju prepoznatljivu snagu, a Jelen pivo u svojoj novoj regionalnoj kampanji slavi sve ljepote 8 gradova/opština Republike Srpske, promovišući prirodne ljepote i znamenitosti različitih gradova uz prateće autentične poruke karakteristične za svaki grad: Banjaluka, Bijeljina, Pale, Trebinje, Doboj, Brčko, Gradiška i Prijedor.

Ključevi tri Porschea kod srećnih dobitnika

BANJALUKA - Srećnim dobitnicima tri Porschea u velikoj nagradnoj igri "Banjalučke pivare" "10 'ladnih nektara", koja je trajala 90 dana, danas su u sjedištu ove kompanije uručeni ključevi ovih automobila.

Veliko finale nagradne igre "10 'ladnih Nektara": Izvučeni dobitnici tri Porsche automobila

BANJALUKA - Na Trgu Krajine u Banjaluci večeras su u velikom finalu nagradne igre "10 'ladnih Nektara" Banjalučke pivare izvučeni dobitnici glavnih nagrada, tri Porsche automobila.

Morao se izjasniti kao žena da bi dobio jeftinije pivo

Muškarac iz Velsa tužio je pivaru "BrewDog" iz Velike Britanije zbog njihove promocije polne ravnopravnosti zbog čega se on morao identifikovati kao žena da bi dobio popust na pivo.

Pivarima u BiH gorak ukus od profita

BANJALUKA - Pet najvećih pivara u BiH je u prošloj godini poslovalo pozitivno, ali je njihova dobit u odnosu na 2017. godinu prepolovljena.

Lepa Brena na banjalučkom Trgu Krajine 6. jula

Finale "10 ’ladnih Nektara" i veliko izvlačenje dobitnika glavnih nagrada, održaće se 6. jula na Trgu Krajine, a za sve vjerne pivopije poseban poklon – koncert Lepe Brene.

Održan drugi festival rokenrola i zanatskog piva

​PALE - Na Palama je održan Drugi festival rokenrola i zanatskog piva "Birokratas" na kojem je učestvovalo osam izlagača.

Najčitanije