Pivo

Pivo za prve koloniste na Marsu

Proizvođač piva koji je već najveći na Zemlji, nada se kako će njegovo pivo biti prvo posluženo kada čovječanstvo konačno stigne na Mars.

Vinari i pivari iz BiH osvajaju Kinu

SARAJEVO - Domaći vinari i pivari imaju razloga da zadovoljno trljaju ruke, bar kad je u pitanju saradnja sa Kinom, jednom od najvećih ekonomskih sila na svijetu.

Recesija pogodila Oktoberfest, popilo se manje piva

MINHEN - Na ovogodišnjem tradicionalnom festivalu Oktoberfest, koji je završen u nedjelju u Minhenu, prema riječima organizatora, popijeno je čak 200.000 litara piva manje nego prošle godine, što bi mogao da bude rezultat recesije u Njemačkoj.

Počinje "Banjalučki oktobarfest"

BANJALUKA - Prvi "Banjalučki oktobarfest" počinje danas na tvrđavi Kastel, a organizatori su najavili da će to biti festival piva, hrane i dobre zabave.

Novinar popio pivo od 68.000 funti

Australijski izvještač o kriketu iz Britanije Piter Lejlor kaže da je popio "najskuplje pivo u istoriji" nakon što mu je ovo piće naplaćeno u jednom baru 68.120 funti.

Zajedno smo na visini zadatka!

Vrijeme u kojem živimo nije jednostavno i donosi mnoštvo svakodnevnih izazova, a naporan posao, karijera, računi i obaveze, zahtijevaju sve više naše energije. Sve manje vremena nam ostaje za kvalitetno druženje sa porodicom i prijateljima.

Mudrosti Homera Simpsona o pivu

Homer Simpson, glavni junak popularne serije "Simpsonovi", poznat je po svojoj bezuslovnoj ljubavi prema krofnama i svojoj porodici. Ovaj smotani, simpatični, naivni i iskreni junak ostao je zapamćen po mnogo čemu, ali se može reći da ga krasi i ljubav prema pivu!

Rekordan pad prodaje piva u Njemačkoj

FRANKFURT - Prodaja piva u Njemačkoj opala je u prvoj polovini godine na 4,6 milijardi litara, što je najmanje u savremenom dobu, saopštio je danas Federalni zavod za statistiku.

Jelen pivo predstavlja regionalnu kampanju: "Tvoj grad, tvoja snaga"

Svaki grad ima svoju prepoznatljivu snagu, a Jelen pivo u svojoj novoj regionalnoj kampanji slavi sve ljepote 8 gradova/opština Republike Srpske, promovišući prirodne ljepote i znamenitosti različitih gradova uz prateće autentične poruke karakteristične za svaki grad: Banjaluka, Bijeljina, Pale, Trebinje, Doboj, Brčko, Gradiška i Prijedor.

Ključevi tri Porschea kod srećnih dobitnika

BANJALUKA - Srećnim dobitnicima tri Porschea u velikoj nagradnoj igri "Banjalučke pivare" "10 'ladnih nektara", koja je trajala 90 dana, danas su u sjedištu ove kompanije uručeni ključevi ovih automobila.

Najčitanije