Pješačenje

Ljubiša Šljivić poslije dva mjeseca i 1.000 kilometara stigao u Kragujevac

KRAGUJEVAC - Ljubiša Šljivić, koji je prije dva mjeseca iz rodnog sela Donje Biljane kod Zadra krenuo u pješački pohod radi prikupljanja sredstava za četvorogodišnjeg Iliju Milanovića iz Beograda - da ozdravi i načini svoj prvi korak, danas je stigao u Kragujevac gdje živi.

Prepješačili relaciju Beograd-Trebinje: Deset dana hoda za humanost

TREBINJE - Beograđanin Slobodan Dujić i Trebinjac Aleksandar Gudelj pošli su pješice iz Beograda prema Trebinju 25. aprila, kako bi promovisali humanitarne akcije za srpsku djecu i organizaciju "Budi human – Aleksandar Šapić", koju je osnovao ovaj naš proslavljeni vaterpolista.

"Zeleni prevoz" umjesto kola u najvećim gradovima svijeta do 2030.

Održivi prevoz, od javnog prevoza do bicikala, mogao bi da zamijeni automobile u najvećim gradovima u svijetu do 2030. godine, pokazala je studija koja je objavljena danas, prenosi portal seebiz.

Nijemac pješači u Japan na Olimpijske igre 2020.

AGRI - Kristijan Adeler (36) prije sedam mjeseci krenuo je pješke iz Njemačke prema Japanu, gdje namjerava pratiti Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine.

Pješačenje je najbolja rekreacija

Stručnjaci za rekreaciju tvrde da je svakodnevno pješačenje brzim korakom po pola sata za ogromnu većinu stanovništva najoptimalniji, a samim tim i najbolji način fizičke aktivnosti.

Ruski penzioner prepješačio zemljinu kuglu

Prošao je kroz Kinu, Vijetnam, Laos, potom se uputio u Tajland, Maleziju i Singapur. Stigao je i do Rio de Žaneira tokom Olimpijskih igara i konačno se nedavno vratio u Sankt Peterburg - rodni grad iz koga je krenuo prije 20 mjeseci sa ciljem da prepješači čitavu Zemljinu kuglu!

Najčitanije