Pješačka

Počela obnova centralne pješačke zone u Banjaluci

BANJALUKA - Rekonstrukcija centralne pješačke zone, na dijelu od Palate predsjednika do Narodnog pozorišta Republike Srpske, danas je zvanično počela, za šta je iz budžeta grada izdvojeno milion KM.

Rekonstrukcija centralne banjalučke pješačke zone počinje na proljeće

BANJALUKA - Rekonstrukcijia centralne pješačke zone u Banjaluci, od Palate predsjednika do Narodnog pozorišta Repubike Srpske trebalo bi da počne već na proljeće, rekli su iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Rekonstrukcije ulica u Doboju ne staju uprkos virusu korona

DOBOJ - Mještani prigradskog naselja Bare do Doboja će uskoro dolaziti rekonstruisanom pješačkom stazom dugom 3.650 metara, čija sanacija je nastavljena nakon pauze u javnim radovima.

Počela izgradnja podzemnih instalacija

BANJALUKA - U okviru druge faze obnove centralne pješačke zone, na potezu kod Palate predsjednika, počela je izgradnja podzemnih instalacija.

Počela druga faza obnove centralne pješačke zone u Banjaluci

BANJALUKA - U Banjaluci je počela druga faza obnove centralne pješačke zone na potezu kod Palate Republike, u okviru projekta vrijednog 1,2 miliona KM, saopšteno je iz Gradske uprave.

Počela rekonstrukcija pješačke zone kod Palate predsjednika

BANJALUKA - Prostor između Banskog dvora i Palate Republike pa sve do prvih ugostiteljskih objekata u "parkiću" u Banjaluci uskoro će dobiti potpuno novi izgled jer je danas počela rekonstrukcija ove, građanima omiljene, pješačke zone.

Uskoro obnova pješačke zone kod Palate predsjednika

BANJALUKA - Obnova pješačke zone kod Palate predsjednika Republike trebalo bi da počne uskoro, nakon što je izabran izvođač ovog velikog projekta, vrijednog nešto više od 1,2 miliona KM.

Pješačka zona u centru Banjaluke od vikenda

BANJALUKA - Dio glavne ulice u centru grada i ovog ljeta biće vikendom pretvoren u pješačku zonu.

Za nastavak obnove pješačke zone u Banjaluci 1,2 miliona KM

BANJALUKA Za nastavak obnove pješačke zone u centru Banjaluke rebalansom gradskog budžeta za ovu godinu obezbijeđena su 1,2 miliona KM, a tokom juna biće raspisan tender za izbor izvođača.

Banjalučka pješačka zona u novom ruhu

BANJALUKA - Rekonstrukcija popularnog parkića i pješačke zone u centru grada u Ulici dr Bana Lazarevića biće nastavljena u drugoj polovini godine, najvjerovatnije na ljeto, rekli su u Gradskoj upravi.

Pješačka zona u centru Banjaluke i ovog ljeta

​BANJALUKA - Dio glavne ulice u centru grada i ovog ljeta biće oko tri mjeseca vikendom pretvoren u pješačku zonu, potvrdili su u banjalučkoj Gradskoj upravi.

Pješačka zona ispred Palate predsjednika i Banskog dvora u novom ruhu

BANJALUKA - Druga faza obnove pješačke zone u centru grada biće nastavljena sljedeće godine, odmah po okončanju tekuće obnove Banskog dvora.

Centar grada samo za pješake

BANJALUKA - Centralna gradska ulica i ovaj vikend biće pretvorena u pješačku zonu. Od 18 časova u subotu pa do pet časova u ponedjeljak, Ulica kralja Petra I Karađorđevića će na dijelu od hotela "Bosna" do Ulice Marije Bursać biti zatvorena za sve četvorotočkaše.

Centar Banjaluke vikendom samo za pješake

BANJALUKA - Glavna ulica u centru grada od hotela "Bosna" do Narodnog pozorišta RS će od 16. juna vikendom ponovo biti pretvorena u pješačku zonu.

Glavna ulica u Banjaluci pješačka zona do kraja avgusta

BANJALUKA - Dio banjalučke Ulice kralja Petra I Karađorđevića, od hotela "Bosna" do Ulice Marije Bursać, i ovog vikenda biće pretvorena u pješačku zonu.

Najčitanije