Pješak

U Banjaluci povrijeđen pješak, tragaju za vozačem

BANJALUKA- Policija u Banjaluci traga za vozačem koji je juče povrijedio pješaka A.K. iz Banjaluke.

Mladić i pješak poginuli u razmaku od 15 minuta

ŠIROKI BRIJEG, DRVAR - U dvije odvojene nesreće danas su poginuli V.K. (18) kao vozač opela i Ž.D. (67) iz Drvara kao pješak.

Pješak teško povrijeđen

TUZLA - Pješak čiji su inicijali N.T. (74) iz Lukavca teško je povrijeđen kada ga je u tom naselju udario automobil, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Teško povrijeđen pješak

TUZLA - Muškarac čiji su inicijali M.S. (55) iz Tuzle teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u ovom gradu, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Povrijeđene dvije osobe u Zagrebu

​ZAGREB - U Zagrebu se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su povrijeđene dvije osobe.

U saobraćajnoj nezgodi u Milićima teže povrijeđen pješak

MILIĆI - Policijskoj stanici Milići juče je oko 15:00 časova prijavljena saobraćajna nezgoda na magistralnom putu Milići - Vlasenica, u mjestu Podgora u kojoj je jedna osoba teže povrijeđena, saopšteno je iz PU Zvornik.

Banjalučanin teretnjakom udario pješaka, pobjegao pa uhapšen

BANJALUKA - Banjalučanin G.J. uhapšen je zato što je pobjegao sa lica mjesta saobraćajne nezgode u kojoj je pješak S.M. teško povrijeđen, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Vožnjom u rikverc teško povrijedio pješaka pa ga odvezao u bolnicu

​MILIĆI - Pješak Z.S. iz Milića (60) teško je povrijeđen kada ga je ulici Vuka Stefanovića Karadžića u Milićima, juče udarilo teretno vozilo kojim je upravljao M.M. iz Prnjavora.

Teško povrijeđen Tuzlak

​TUZLA - Muškarac iz Tuzle čiji su inicijali E.Đ. (38) teže je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Međaš kod Kalesije, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Škodom pokosio dva pješaka

SARAJEVO - Dva pješaka povrijeđena su na glavnoj gradskoj magistrali u Zenici kada je na njih naletio automobil škoda.

Uhapšen vozač koji je pobjegao nakon što je udario pješaka u Banjaluci

BANJALUKA - P.K. iz Banjaluke, koji je osumnjičen da je sinoć pobjegao nakon što je u banjalučkom naselju udario pješaka, a koji je zadobio tjelesne povrede, uhapšen je oko 16 časova, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Tužilaštvo: I dalje se traga za vozačem koji je udario pješaka u Banjaluci

BANJALUKA - Pješak Makso Savković (85) povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi u Banjaluci, a traga se za drugim učesnikom ove nezgode koji je za sada nepoznatim vozilom pobjegao sa lica mjesta, saopšteno je iz banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva.

Detalji nezgode u Banjaluci: Pješak prebačen na UKC RS, vozač u bjekstvu

BANJALUKA - U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila u banjalučkom naselju Lazarevo, povrijeđen je muškarac nakon što ga je udario auto na pješakom prelazu, a vozač je pobjegao.

Dobojliji četiri i po godine zbog smrti pješaka

​DOBOJ - Zoran Mlađenović (53) iz Doboja osuđen je u Okružnom sudu u Doboju na četiri i po godine zatvora jer je 2019. godine pijan opelom usmrtio pješaka Nenada P. (61) iz Dervente.

Poginuo pješak kojeg je udario mercedes

DOBOJ - Lice čiji su inicijali S.Č. iz Teslića poginulo je nakon što ga je udarilo vozilo mercedes kojim je upravljao pijan vozač čiji su inicijali G.C. sa područja ove opštine.

Najčitanije