Pješak

Teško povrijeđen devedesetogodišnji pješak

TUZLA - Pješak čiji su inicijali S.R. (90) iz Tuzle teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u ovom gradu, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Pežoom udario pješaka na putu Gradiška - Banjaluka

GRADIŠKA - Pješak M.I. iz Gradiške zadobio je tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi, koja se jutros dogodila na magistralnom putu Gradiška - Banjaluka, u mjestu Nova Topola, saopšteno je iz PU Gradiška.

Povrijeđen pješak u Bijeljini

BIJELJINA - U saobraćajnoj nezgodi u Bijeljini teže je povrijeđen pješak kojeg je udario automobil škoda fabija, saopšteno je iz Policijske uprave.

Poginuo pješak na auto-putu kod arodroma "Nikola Tesla"

BEOGRAD - Jedna osoba poginula je večeras u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd - Novi Sad u blizini aerodroma "Nikola Tesla".

Identifikovan osumnjičeni koji je udario pješaka i pobjegao

PRNJAVOR - Policijski službenici Policijske stanice Prnjavor uhapsili su osobu čiji su inicijali S.I. iz Prnjavora zbog sumnje da je 22. decembra udarila vozilom pješaka i pobjegla sa mjesta nesreće, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Srpčanka povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi

SRBAC - Pješak Mirjana Marković (1968) iz Srpca povrijeđena je juče u saobraćajnoj nezgodi, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Auto uletio među pješake u Londonu, ima teško povrijeđenih

LONDON - Kako prenose britanski mediji, u Londonu je automobil uletio u pješake usljed čega je nekoliko osoba teško povrijeđeno.

Policija kontrolisala 1.222 pješaka u RS, samo 15 nije kažnjeno

BANJALUKA - Od kontrolisana 1.222 pješaka, za 1.207 utvrđeno je da su počinili prekršaje, za koje su im izdati prekršajni nalozi, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Za dva dana kažnjeni 91 vozač i devet pješaka

DOBOJ - Zbog nepropisnog zaustavljanja ili parkiranja na području Doboja kažnjen je 91 vozač, dok je devet pješaka, od jedanaest kontrolisanih, sankcionisano, četiri zbog kretanja kolovozom u alkoholisanom stanju, navedeno je iz Policijske uprave Doboj.

Uhapšen pijani pješak

Policijski službenici Policijske stanice Brod uhapisli su osobu inicijala D.K. sa područja opštine Odžak, pješaka koji se u vidno alkoholisanom stanju kretao kolovozom.

Najčitanije