Pjevač

Đani: Za tri minuta sam dobio bakšiš od 30.000 dolara

Radiša Trajković Đani nadaleko je poznat kao pjevač koji neko ko se ne stidi da uradi bilo šta, kako bi od ljudi izvukao bakšiš i kući otišao sa što punijim džepovima.

Banjalučanin Aleksandar Dulić finalista Sabora narodne muzike u Srbiji

Aleksandar Dulić, pjevač iz Banjaluke, ovogodišnji je finalista Sabora narodne muzike na Radio-televiziji Srbije, a u pratnji orkestra ove kuće uskoro će nastupiti sa svojom autorskom pjesmom.

"Toma": Emotivan film o tužnom čovjeku

BANJALUKA - Film "Toma", biografsko-dramsko ostvarenje o Tomi Zdravkoviću, u srijedu uveče u "Cineplexxu Palas" doživio je i banjalučku premijeru, potvrdivši da je srpska kinematografija, nakon dugo vremena, dobila film za široke narodne mase, koji je igrao na kartu na koju se takozvana visoka umjetnost odavno gnuša, a to je emocija.

Đani postao djed

Pjevač Radiša Trajković Đani danas je postao djed, jer je njegov sin Miloš dobio nasljednika kom su srećni roditelji dali ime Nikola, što je bila Slađina želja, budući da se i njen vabračni sin koji živi u Americi tako zove.

Miki Mećava iz izolacije objasnio zašto je napustio COVID bolnicu

Pjevač Miki Mećava, koji se liječi od virusa korona, napustio je juče COVID-19 bolnicu "Arena". On se javio iz samoizolacija i objasnio da nije pobjegao iz ove zdravstvene ustanove, već da se ljekarima javio.

Srpski pjevač pobjegao iz kovid bolnice, policija traga za njim

Srpski pjevač Milan Obradović, poznatiji kao Miki Mećava, navodno je oko 18.30 pobjegao iz kovid bolnice "Arena".

Preminuo pjevač narodne muzike Miroslav Radovanović

Pjevač Miroljub Brzaković Brzi, oprostio se od svog kolege Miroslava Radovanovića koji je preminuo.

Pjevač kažnjen jer "muzika nije pravi posao"

Pjevača grupe "Poncio Pilato" iz italijanskog grada Rimini, Dmitrija Realija, kaznili su karabinjeri zbog kršenja mjera zabrane koje važe u vrijeme karantina.

Pjevač splitske grupe poginuo u saobraćajnoj nesreći

ZAGREB - Član splitske grupe "Smile" Igor Nešić poginuo je, a dvije osobe su teško povrijeđene u sudaru dva automobila u Dugopolju.

Srpskom pjevaču Momi Staniću zabranili nastup u Vukovaru

VUKOVAR - Gradske vlasti Vukovara, koje predvodi HDZ-ov gradonačelnik, Ivan Penava, otkazale su za večeras zakazani nastup srpskog pjevača Momčila Stanića Mome na zabavi u organizaciji Zavičajnog kluba Banijaca i Kordunaša u tom gradu.

Najčitanije