Pjevačica

Viki Miljković objavila provokativnu fotografiju

Viki Miljković pojavila se na jednom događaju i sve iznenadila jer je istakla bujne grudi u crnom i zasjenila sve druge, pišu srpski mediji.

Jana smršala 20 kg pa fotografijom "zapalila" Instagram

Pjevačica Jana Todorović smršala je više od 20 kilograma tokom vanrednog stanja, a da i dalje održava novu liniju govore i njene posljednje fotografije na društvenoj mreži "Instagram".

Tanja Savić: Svekrva mi govorila da sam ružna žena i loša majka

Tanja Savić progovorila je o tome šta proživljava zbog toga što joj je muž Dušan Jovančević bez dozvole odveo djecu u Australiju.

Porodica prodaje zemlju da bi Tanja Savić platila advokate

Pjevačica Tanja Savić grčevito se bori da bi poslije pola godine vidjela sinove Maksima i Đorđa, koje je njen suprug Dušan Jovančević bespravno odveo na Gold Kost prije pola godine.

Ispovijest Tanje Savić: Sa decom se čujem samo preko Vibera

Pjevačica Tanja Savić nedavno je doživjela pravu dramu kada je njen suprug Dušan Jovančević odveo njihova dva sina, Maksima i Đorđa, u Australiju bez njenog znanja.

Aleksandra Radović je pjevačica godine

Aleksandra Radović, pop diva jedinstvenog glasa, jedna je od najpriznatijih izvođača i autora na našim prostorima. Sa tim su saglasni i slušaoci "Naksi" radija, koji su je izglasali za pjevačicu godine, u trenutku kada njen album "Predvorje života" u izdanju PGP-RTS-a postiže značajne uspjehe.

Pjevačica oplela po mitingu predsjednika: "Majmunska posla"

Pjevačica je još jednom iskoristila priliku da iskaže svoje ne tako pozitivno mišljenje o predsjedniku.

Pink pozitivna na virus korona, poziva na šire testiranje

LOS ANÐELES - Poznata američka pjevačica Pink objavila je danas da je pozitivna na virus korona, kao i da će donirati po 500.000 dolara za dvije službe za hitne situacije.

Haljina popularne pjevačice "više otkriva nego što pokriva"

Novi izazovni stil popularne pevačice Selene Gomez još jednom je obožavaoce oborio s nogu.

Neda Ukraden: Ja sam baba koja može da osvoji Evropu

Neda Ukraden kao najveća zvijezda na spisku konkurenata za odlazak na Evroviziju, rekla je da će dati sve od sebe da pobijedi na domaćem Beosongu.

Najčitanije