Plaža

Vikao "ovo je Srbija" na plaži u Hrvatskoj, pa uhapšen

ZAGREB - Hrvatski mediji izvijestili su danas da je zbog narušavanja reda i mira i vrijeđanja službene osobe zadarska policija uhapsila 36-godišnjaka iz Knina.

Zbog zagađenja fekalijama do daljnjeg nema kupanja

DUBROVNIK - Zbog zagađenja mora fekalijama na plaži u Donjem Čelu na Koločepu kod Dubrovnika do daljnjeg nije preporučljivo kupanje.

Dvoje turista umrlo na plaži u Zadru

ZADAR - Na plaži Borik u Zadru danas je umrlo dvoje stranih državljana, a prema zvaničnim informacijama obje osobe su preminule od zastoja srca.

Evakuisana plaža u Barseloni zbog eksplozivne naprave

BARSELONA - Plaža u Barseloni evakuisana je danas nakon što je policija pronašla eksplozivnu napravu u vodi, rekla je portparol španske policije.

Utopio sa petnaestogodišnji dječak

BRATUNAC - Petnaestogodišnji dječak iz Bratunca utopio se danas u Drini kod izletišta Rajska plaža, saznaje Srna.

Urušila se morska klisura na popularnoj plaži, tri osobe poginule

ENKINITAS – Popularna plaža za surfanje u južnoj Kaliforniji zatvorena je nakon što se urušila morska klisura i usmrtila tri osobe.

Vlasnik odustao od naplaćivanja hlada na plaži na Krku

ZAGREB - Fotografija cjenovnika sa jedne plaže na Krku, a iz koje je vidljivo da vlasnik gostima naplaćuje mjesto u hladu, vrlo je brzo postala viralni hit.

Srpkinja umrla na italijanskoj plaži

Žena iz Srbije, koja je bila na odmoru u sicilijanskom letovalištu Ćefalu umrla je na plaži pod nepoznatim okolnostima.

Hrvatska: U prvom dijelu juna 122.000 gostiju manje nego lani

​SPLIT - Prema najnovijim podacima sistema e-visitor, hrvatski turizam ove godine u junu bilježio je značajan pad, a najviše je podbacio privatni smeštaj.

Na još jednoj poznatoj hrvatskoj plaži zabranjeno kupanje

Inspekcija zaštite okoline Hrvatske juče je izvršila inspekcijski nadzor u Dubrovniku povodom prijave i dostavljenih izvještaja Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije o ispitivanju dodatnih uzoraka i redovnog uzorkovanja mora na plaži Donje Čelo na ostrvu Koločepu u Dubrovniku.

Najčitanije