Plaža

Spriječili ga da se zapali pa skočio u more i udario glavom u stijenu

BUDVA - Zoran Kovačević, vlasnik bara Zoff Fish kod plaže Kamenovo u Budvi, polio je benzinom sebe i objekat i probao da se zapali, ali ga je u tome spriječila policija.

Crnoj Gori će uskoro faliti plaža

Crnoj Gori će u narednih pet godina nedostajati 300 hiljada kvadratnih metara plaža za glavnu sezonu, navodi se u programu unapređenja morskog dobra. Crnogorske plaže i sada su manjeg kapaciteta od tražnje.

Crnoj Gori će nedostajati 300.000 kvadratnih metara plaža

PODGORICA - Crnoj Gori će u narednih pet godina nedostajati 300.000 kvadratnih metara plaža za glavnu sezonu, navodi se u Programu unapređenja morskog dobra.

Vikao "ovo je Srbija" na plaži u Hrvatskoj, pa uhapšen

ZAGREB - Hrvatski mediji izvijestili su danas da je zbog narušavanja reda i mira i vrijeđanja službene osobe zadarska policija uhapsila 36-godišnjaka iz Knina.

Zbog zagađenja fekalijama do daljnjeg nema kupanja

DUBROVNIK - Zbog zagađenja mora fekalijama na plaži u Donjem Čelu na Koločepu kod Dubrovnika do daljnjeg nije preporučljivo kupanje.

Dvoje turista umrlo na plaži u Zadru

ZADAR - Na plaži Borik u Zadru danas je umrlo dvoje stranih državljana, a prema zvaničnim informacijama obje osobe su preminule od zastoja srca.

Evakuisana plaža u Barseloni zbog eksplozivne naprave

BARSELONA - Plaža u Barseloni evakuisana je danas nakon što je policija pronašla eksplozivnu napravu u vodi, rekla je portparol španske policije.

Utopio sa petnaestogodišnji dječak

BRATUNAC - Petnaestogodišnji dječak iz Bratunca utopio se danas u Drini kod izletišta Rajska plaža, saznaje Srna.

Urušila se morska klisura na popularnoj plaži, tri osobe poginule

ENKINITAS – Popularna plaža za surfanje u južnoj Kaliforniji zatvorena je nakon što se urušila morska klisura i usmrtila tri osobe.

Vlasnik odustao od naplaćivanja hlada na plaži na Krku

ZAGREB - Fotografija cjenovnika sa jedne plaže na Krku, a iz koje je vidljivo da vlasnik gostima naplaćuje mjesto u hladu, vrlo je brzo postala viralni hit.

Najčitanije