Plan

U novu školsku godinu sa novim predmetima

BANJALUKA, ISTOČNO SARAJEVO - Digitalni svijet za učenike drugog razreda, dva časa istorije za učenike šestog razreda, te predmet poznavanje prirode i društva umjesto dosadašnja dva predmeta priroda i društvo za učenike petih razreda samo su neke od novina koje očekuju đake osnovnih škola od septembra.

Uskoro Prednacrt urbanističkog plana Banjaluke

BANJALUKA - Prednacrt jednog od najbitnijih dokumenata za razvoj grada - urbanističkog plana, koji je planiran za narednih 20 godina, biće objavljen za 20 dana.

Urbanistički plan Banjaluke do kraja godine

BANJALUKA - Urbanistički plan, jedan od najbitnijih dokumenata za razvoj grada u narednih 20 godina, trebalo bi da bude donesen do kraja ove godine, potvrdili su za "Nezavisne" u Gradskoj upravi.

Hrvatska ima cilj - zaposliti 75 odsto odraslih do kraja 2030.

Cilj Hrvatske je da do kraja 2030. godine zaposli 75 odsto odraslih, starosti od 20 do 64 godine, što je znatno iznad trenutnog prosječnog nivoa u EU.

RS ima plan vakcinacije, FBiH tek skrojila nacrt

BANJALUKA, SARAJEVO - Plan vakcinacije protiv virusa korona u Republici Srpskoj je spreman, dok je taj dokument u FBiH u formi nacrta, potvrđeno je "Nezavisnim" iz resornih ministarstava.

Dalas ima plan za Luku Dončića

Dalas Meveriksi žele da iskoriste to što u svom sastavu imaju jednog od najtalentovanijih NBA igrača.

Izmjena dijela Regulacionog plana Paprikovac - Petrićevac

Na sjednici Skupštine grada koja je održana 2. i 3. septembra ove godine donesena je odluka o izmjeni dijela Regulacionog plana Paprikovac - Petrićevac.

Višković: Omogućeno zapošljavanje boraca, njihove djece i pripravnika

KOTOR VAROŠ - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković istakao je da je Vlada izmijenila odluku o usvajanju Akcionog plana zapošljavanja za ovu godinu za čiju je realizaciju izdvojeno šest miliona više u odnosu na raniju odluku, a kojom će biti omogućeno zapošljavanje demobilisanih boraca, djece demobilisanih boraca i pripravnika.

Plan rada škola u RS: Fizičko samo na otvorenom, ukidaju se sekcije

BANJALUKA - Sve osnovne i srednje škole u RS su spremne za početak nove školske godine i izvođenje nastave po novom sistemu koji je uslovila pandemija virusa korona.

Otkriveni povjerljivi dokumenti: Klintonov tajni plan za BiH

Bivši američki predsjednik Bil Klinton, uoči početka kampanje za izbore na kojima se borio za drugi mandat, tražio je od vlade u Sarajevu 1995. godine da načini ustupke Srbima u BiH kako bi se okončao rat, stoji u povjerljivim dokumentima koji su nedavno objavljeni i sadrže Klintonov tajni plan za BiH.

Najčitanije