Plan

Guteres: U ratu smo s virusom i ne dobijamo ga, potreban plan

NJUJORK - Lideri Grupe 20 (G20) trebalo bi da naprave zajednički ratni plan kako bi pobijedili u borbi protiv virusa korona, izjavio je generalni sekretar UN Antonio Guteres.

UN: Lideri G20 da usvoje "ratni plan" i izbjegnu apokalipsu

NJUJORK - Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Guteres pozvao je danas lidere G20 najvećih industrijskih zemalja svijeta da usvoje "ratni plan", koji uključuje paket ekonomskih stimulacija od više biliona dolara za zemlje u razvoju.

"Niko nema plan otcjepljenja, ali je mogućnost koju ne treba isključiti"

BANJALUKA - Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da sa Hrvatskom demokratskom zajednicom (HDZ) i Draganom Čovićem odavno razgovara o novom prijedlogu zakona o Ustavnom sudu BiH bez stranih sudija, čije prisustvo sada kada BiH treba da aplicira za članstvu u EU, nije razumno.

Nije ostvaren plan proizvodnje, nedostaju sjekači

SREBRENICA - Šumsko gazdinstvo (ŠG) "Drina", koje gazduje šumama na području opština Srebrenica i Bratunac, u prošloj godini premašilo je plan uzgoja šuma, ali nije ostvaren plan proizvodnje, odnosno eksploatacije, koji je ostvaren u iznosu od 88 odsto.

Odbornici o Regulacionom planu centralne zone

BANJALUKA - Na sjednici Skupštine grada, prvoj u ovoj godini zakazanoj za 12. februar, naći će se izmjena dijela Regulacionog plana centralne gradske zone, kako bi bila ucrtana pobjednička rješenja sa međunarodnog konkursa za novi izgled gradske jezgre.

Turska odbacila Trampov plan za Bliski istok

ANKARA - Turska je večeras odbacila mirovni plan američkog predsjednika Donalda Trampa za Bliski istok kao pokušaj aneksije palestinske zemlje.

Netanjahu: Trampov plan izuzetan

VAŠINGTON - Izraelski premijer Benjamin Netanjahu pozdravio je mirovni plan američkog predsjednika Donalda Trampa kao "izuzetan" i da predstavlja "realan put ka trajnom miru".

Hamas odbija Trampov plan, Moskva će ga razmotriti

GAZA - Grupa Hamas odbija zavjere o kojima govore SAD i Izrael, izjavio je visokorangirani zvaničnik ove palestinske grupe Halil el Haja, nakon što je američki predsjednik predstavio mirovni plan za Bliski istok, koji je u korist izraelske države.

Tramp objavio sadržaj bliskoistočnog mirovnog plana

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp saopštio je danas da će Jerusalim, u okviru takozvanog bliskoistočnog mirovnog plana, biti prihvaćen kao "nedjeljivi" glavni grad Izraela.

Protesti protiv penzionog plana u Parizu 24. dan

PARIZ - Hiljade demonstranata koji se protive planu francuske vlade da reformiše penzioni sistem protestovale su danas u Parizu, 24. dan zaredom.

Najčitanije