Plantaža

Poznat identitet Prnjavorčanina uhapšenog u akciji "Plantaža 2021"

PRNJAVOR - Prnjavorčanin Igor Kuzmanović (31) uhapšen je u tom mjestu nakon što je policija pronašla veću količinu marihaune za koju se sumnja da je njegova.

"Plantaža" otkrila zasade marihuane i "pokosila" šest osoba

SREBRENICA, NEVESINJE - Pripadnici policijskih uprava Zvornik i Trebinje pronašli su ukupno 140 stabljika indijske konoplje i uhapsili šest osoba u okviru operativne akcije "Plantaža 2020".

Akcija "Plantaža": U Doboju pronađena droga i oružje

DOBOJ - Tokom akcije "Plantaža", na dvije lokacije u Vukosavlju koje koristi J.K. i jednoj u Doboju koju koristi D.R. policija je pronašla drogu i oružje.

Rekordan prinos borovnice na bihaćkoj plantaži Sušić

BIHAĆ - U toku je berba borovnice na plantaži Nusreta i Sanele Sušić u blizini Bihaća, a vlasnici kažu kako će ove godine prinos biti rekordan i iznositi oko 12 tona, dok su tokom nekoliko proteklih godina godišnji prinosi bili od pet do šest tona.

U Obudovcu pronađeno oko 3 kg marihuane i 196 stabljika

BIJELJINA - Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina i Policijske stanice Šamac, a u saradnji sa Policijskim službenicima Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS, u utork su preduzimajući mjere i radnje po akciji „Plantaža 2018“ , u cilju otkrivanja rasvjetljavanja i dokazivanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Doboj i Naredbe Osnovnog suda u Modriči, izvršili pretresanje kuće i drugih prostorija kod lica na području opštine Šamac zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo iz oblasti zlopupotreba opojnih droga.

Četvorica Srba uhapšena u Španiji zbog proizvodnje droge

MADRID - Španska policija je u Taragoni uhapsila četvoricu dilera marihuane srpskog porekla i zaplenila 908 stabljika kanabisa i 36 kilograma osušene marihuane, prenosi "La Vanguardia".

Tegla sa marihuanom ih dovela do plantaže

TREBINJE - Policijska uprava Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u ovom gradu dostavila izvještaj protiv S. Masleše i G. Vukojevića, koje sumnjiče da su posadili plantažu od 24 stabljike indijske konoplje.

Kod Banjaluke pronađeno 230 stabljika indijske konoplje

BANJALUKA - Banjalučka krim-policija, i njihove kolege iz Policijske stanice Lauš, pronašli su u mjestu Donja Kola 230 stabljika indijske konoplje.

U akciji „Plantaža 2017“ pronađen i uništen zasad indijske konoplje

MODRIČA - U sklopu akcije „Plantaža 2017“, u Modriči, pripadnici policije izvršili su pretres kuće, pomoćnih objekata i dvorišta kuće, koje kao član porodičnog domaćinstva koristi A.B., sa područja opštine Vukosavlje.

U selu kod Bijeljine pronađeno 69 kilograma marihuane, dvoje uhapšeno

BIJELJINA - Zajedničkom akcijom Policijske stanice Bijeljina 2 i Sektora kriminalističke policije bijeljinske Policijske uprave, u selu Brodac pronađeno je oko 69 kilograma materije koja asocira na marihuanu, potvrđeno je "Nezavisnim".

Najčitanije