Plasman

Dubički poljoprivrednici imaju siguran plasman voća i povrća u Bingu

Vodeći se svojom izvornom misijom i vizijom domaćeg trgovačkog lanca, kompanija Bingo je od svog nastanka pružala podršku domaćim privrednicima kroz plasman domaćih proizvoda u svojim trgovinama. Osiguravajući moderni distributivni centar za skladištenje i plasman voća sa područja Kozarske Dubice, Bingo je postao pouzdan partner vlasnicima dubičkih gazdinstava.

Marinković: Otežan plasman junadi i svinja na domaćem tržištu

ŠAMAC - Predsjednik Saveza udruženja poljoprivrednih proizvođača Republike Srpske Stojan Marinković rekao je da je otežan plasman tovne junadi i svinja na domaćem tržištu, zbog čega je apelovao da nadležni uvedu mjere zaštite domaće proizvodnje.

Košarac: Zaštititi domaće omogućavanjem plasmana na druga tržišta

BANJALUKA - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac izjavio je danas da je veoma značajno zaštititi domaće poljoprivredne proizvođače omogućavanjem plasamana njihovih proizvoda na druga tržišta poput EU, Kine i Rusije.

Košarkašice Srbije obezbijedile plasman na OI

Košarkašice Srbije obezbijedile su plasman na Olimpijske igre u Tokiju, pošto su danas u trećem kolu kvalifikacionog turnira u Beogradu savladale Mozambik 76:48 (16:21, 18:7, 26:14, 16:6).

Četiri nasilne promocije proizvoda u filmskoj industriji

Da bi bilo koji film bio snimljen, neophodan je prilično veliki budžet koji bi mogao da pokrije sve troškove snimanja, honorara i postprodukcije. Ovaj novac se, između ostalog, dobija i od sponzora, odnosno od različitih velikih brendova koji žele da budu deo projekta i koji su spremni da ga svojim proizvodima ili finansijski podrže.

EBRD u BiH ulaže 200 do 250 miliona evra

BANJALUKA, SARAJEVO - Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) u ovoj godini planira plasman od 200 do 250 miliona evra kreditnih sredstava u BiH, čime će njihov portfelj u zemlji iznositi preko milijardu evra.

Plasman proizvoda - najveći problem udruženja žena na selu

BANJALUKA - Udruženja i zadruge jedini su organizacioni oblik za žene u ruralnim sredinama u Republici Srpskoj, a jedan od najvećih problema članova ovih organizacija je što svoje proizvode nemaju gdje da plasiraju, rekla je predstavnik Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srpske Drena Đukić.

Najčitanije