Plate

Barselona za plate igrača izdvaja 487 miliona evra

Barselona nije u Španiji prva samo na terenu već i po izdvajanjima za plate igrača. Tu je ispred Reala, a Katalonci izdvajaju i najviše u Evropi.

Mbape: Plate fudbalera su nepristojno visoke

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape, čiji transfer iz Monaka je plaćen ukupno 180 miliona evra, smatra da on i kolege imaju previsoke plate.

Cvijanović: Povećanje plata tamo gdje postoji mogućnost

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da Vlada Srpske uvijek razgovara sa socijalnim partnerima i sindikatom i da će se ići na povećanje plata tamo gdje postoji mogućnost.

Najniža stopa nezaposlenosti u posljednjih 50 godina u SAD-u

VAŠINGTON - Nezaposlenost u SAD najmanja je u posljednjih 50 godina, pa je tako u oktobru otvoreno 250.000 radnih mjesta, dvostruko više nego u septembru.

Sindikalci "Željeznica RS" dali rok Upravi: Zaboljele ih umanjene septembarske plate

DOBOJ - Umanjenje septembarskih plata za iznos minulog rada zasnovanog na ratnom stažu naljutilo je sve sindikate u "Željeznicama RS", koji su dali Upravi rok od 15 dana da ovu "grešku" isprave.

Uz platu i dodatnih 450 EUR, svi žele "mini-džob"

Skoro svaki četvrti "zaposleni" u Njemačkoj zapravo ima takozvani mini-džob - radi kao ispomoć i zarađuje najviše 450 evra mjesečno.

Mišićeva: Cilj za 2019. godinu više para u džepovima radnika

BANJALUKA - Povećanje plata i više para u džepovima radnika su naši osnovni ciljevi i ono sa čim ćemo mi ići prema Budžetu RS za 2019. godinu, kazala je Ranka Mišić, predsjednica Saveza sindikata RS.

Sindikat traži povećanje plata policijskim službenicima u RS za 35 odsto

BANJALUKA – Sindikat radnika unutrašnjih poslova RS zatražio je još jednom od Vlade RS povećanja plata policijskim službenicima po osnovu prirode posla i otežanih uslova rada za 35 odsto, te utvrđivanje drugačije osnovice za obračun visine penzije.

Avgustovski prosjek 888 KM

SARAJEVO - Prosječna mjesečna isplaćena neto plata u BiH u avgustu iznosila je 888 KM i nominalno je bila veća za 3,5 odsto u odnosu na isti mjesec lani, te veća za tri odsto u odnosu na decembar 2017. godine.

Najčitanije