Play Station

Otkrivene specifikacije konzole PlayStation 5

Kompanija Sony zvanično je objavila specifikacije svoje nadolazeće konzole PlayStation 5.

Kada izlazi i koliko će koštati PlayStation 5?

Procurile su nove informacije oko PlayStationa 5. Objavio ih je na svom Twitteru PSErebus, koji je već u nekoliko navrata prije vremena objavljivao slične informacije, koje bi se kasnije pokazale tačnima.

Razbili Ford Mustang da bi ukrali PlayStation

Nevjerovatna priča stiže iz Atine o lopovu koji je žrtvovao klasičan Ford Mustang iz 1967. godine kako bi ukrao tri PlayStationa.

Napravljena prenosna PlayStation 2 konzola

Prenosne PlayStation konzole bilo je moguće vidjeti u brojnim izdanjima, kako službenim tako i neslužbenim

Iz Sonyja stiže najjača konzola ikad

Iako još nema službene potvrde specifikacija za PlayStation 5 iz Sonyja, procurile su nove informacije prema kojima bi novi PlayStation 5 trebao biti prava zvijer te bi se bez problema mogao nositi i s jačim računarskim konfiguracijama.

Novi Atari skuplji od PlayStationa i Xboxa

Jedan od trendova na gejmerskom tržištu posljednjih godina je nostalgija - Nintendo je predstavio NES Classic, Sony PlayStation Clasic, a ljubitelji legendarnog Commodorea 64 mogu kupiti novu konzolu sa starim igrama i podsjetiti se kako je to bilo biti gejmer u osamdesetima i početkom devedesetih.

PlayStation ima posebnu temu povodom 8. marta

Ljudi iz Sonya odlučili su 8. mart Međunarodni dan žena proslaviti odličnom novom temom za PlayStation 4 konzolu.

Playstation Classic "ide" ispod cijene

Playstation Classic se pojavio pred početak prošle praznične sezone sa cijenom od 100 dolara, u nadi da će svi fanovi i nostalgičari pohrliti da ih što prije pokupe sa polica.

Najbolja PlayStation igra svih vremena

Za legendarnu konzolu PlayStation 1, koja je u Japanu predstavljena prije više od dvije decenije, do sada su proizvedene 5.103 igre. Ipak, samo jedna je u najvećoj mjeri osvojila srca igrača.

Play Station 5 stiže sljedeće godine?

Uprkos tome što se Play Station 4 Pro i Slim tek odnedavno nalaze na tržištu, pojavile su se i prve spekulacije o novoj Sony igračkoj konzoli, koju će ta kompanija navodno pustiti u prodaju do kraja 2018. godine.

Najčitanije