Ples

Plesačice "Bloka" ponovo briljirale

ZAGREB - Na međunarodnom plesnom takmičenju "International Dance Open", koje je od 9. do 12. maja održano u Domu sportova u Zagrebu, predstavili su se i plesači banjalučkog "Bloka".

U Njemačkoj je danas zabranjen ples

​Uskršnji praznici za većinu ljudi u Njemačkoj znače mnogo dobre hrane, vrijeme provedeno sa porodicom, proljećnje šetnje, okupljanje u crkvi, kao i tradicionalni običaj traženja šarenih jaja skrivenih u travi i žbunju.

Porošenko se rasplesao čekajući izbornog rivala

KIJEV - Predsjednik Ukrajine Petro Porošenko plesao je na mitingu svojih pristalica pored kijevskog stadiona "Olimpijski".

Plesači "Bloka" apsolutni pobjednici na internacionalnom takmičenju u Tuzli

Plesači Plesnog kluba "Blok" iz Banjaluke vratili su se sa internacionalnog takmičenja u Tuzli kao apsolutni pobjednici osvojivši 16 zlatnih medalja.

Banjalučke plesačice briljirale u Zagrebu

Plesači banjalučkog Plesnog kluba "Blok" takmičili su se proteklog vikenda na Internacionalnom turniru "Winter Open", koji je održan u Zagrebu. Hip-hoperi i latino plesačice postigli su značajne rezultate u kategorijama solo, duo i grupa

Do savršene forme uz ples na mjesecu

Vjerovatno ste već imali priliku vidjeti akrobate i plesače koji izvode impresivne tačke na nekoliko metara visine, ali mnogi na prvu pomisle da se radi o nedostižnoj disciplini koja se savladava od malih nogu.

Tinejdžerka plesala 126 sati u namjeri da obori Ginisov rekord

Sedamnaestogodišnjakinja iz Nepala, u namjeri da obori Ginisov rekord, uzastopno je plesala 126 sati.

Hercegovačka svadba pošla po zlu, mladenci "nokautirali" djevojčicu

Na društvenim mrežama pojavio se video plesa mladenaca sa jedne hercegovačke svadbe.

Banjalučanke osvojile bronzu na SP: Ples je ljubav zbog koje se vrijedi svega odricati

Vedrani Grbić (18) i Tamari Đaković (17), mladim plesačicama Plesnog kluba "Gemma" iz Banjaluke, koje su osvojile bronzu u seniorskoj kategoriji na Svjetskom prvenstvu u plesu u Pragu, ljubav prema plesu rodila se još kao petogodišnjim djevojčicama, kada su se upisale u ovu plesnu školu.

Završila dva fakulteta, a radi kao plesačica na vašaru: Nisam imala izbora

Maju Đurić (30) iz Šapca su svi osudili nakon što su objavljeni snimci sa šabačkog vašara, na kojima se vidi kako u donjem vešu igra sa pijanim gostima.

Najčitanije