Plin

Fudbalerima pozlilo u svlačionici, sumnja se na udisanje plina

Fudbalerima FK Kušiljevo iz Svilajnca pozlilo je danas po odlasku u svlačionicu, nakon utakmice u Meševu, kod Kruševca, a sumnja se da je do zdravstvenih problema došlo usljed udisanja plina.

Troje djece poginulo u eksploziji plina u Makedoniji

SKOPLJE - Troje djece je poginulo, a sedam osoba povrijeđeno u eksploziji plina u selu Romanovce u Kumanovu, potvrdio je ministar zdravlja Sjeverne Makedonije Venko Filipče.

Geopolitičke igre oko kiparskog gasa

ANKARA - Pozivom upućenim Moskvi da se priključi projektu eksploatacije gasa u blizini obala Kipra, Ankara je potegla "rusku kartu" u partiji s Grčkom oko kiparskog gasa.

Procurio plin u zgradi u Sarajevu, troje djece prebačeno u bolnicu

U stanu u zgradi u Zagrebačkoj ulici na broju 31 u Sarajevu u srijedu se odigrala prava drama, nakon što je procurio plin.

Petoro djece poginulo u eksploziji plina

DAKA - Najmanje petoro djece je poginulo, a 17 je povrijeđeno kada je u prijestonici Bangladeša u srijedu eksplodirao cilindar s gasom za punjenje balona.

Pojeftinjuje gas u Federaciji

SARAJEVO - Uskoro bi moglo doći do pojeftinjenja cijena gasa u Federaciji BiH, potvrdio je direktor BH-Gasa Jasmin Salkić.

Bajatović: Bijeljina će biti prvi potpuno gasifikovan grad u RS

BANJALUKA - Bijeljina će biti prvi u potpunosti gasifikovan grad u Republici Srpskoj, rekao je večeras generalni direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović.

Postignut dogovor, FBiH ipak ne ostaje bez gasa

Federacija BiH ipak neće ostati bez gasa. Rezultat je to višesatnog sastanka pred­sta­vni­ka re­sor­nih mi­nis­tar­sta­va en­ti­tet­skih vla­da i pred­sta­vni­ka dvi­je fir­me, "BH gasa" i "Gas pro­me­ta" Pa­le.

Povrijeđen od eksplozije plinske boce

​DOBOJ - A.K. iz Doboja povrijeđen je prilikom eksplozije plinske boce u preduzeću u Tesliću, te prevezen na liječenje u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Može li plin u motor sa direktnim ubrizgavanjem?

Sve više savremenih automobila ima benzinski motor sa direktnim ubrizgavanjem. Ova vrsta ubrizgavanja pravi problem vozačima koji žele da ugrade plin.

Najčitanije