Plin

Procurio plin u zgradi u Sarajevu, troje djece prebačeno u bolnicu

U stanu u zgradi u Zagrebačkoj ulici na broju 31 u Sarajevu u srijedu se odigrala prava drama, nakon što je procurio plin.

Petoro djece poginulo u eksploziji plina

DAKA - Najmanje petoro djece je poginulo, a 17 je povrijeđeno kada je u prijestonici Bangladeša u srijedu eksplodirao cilindar s gasom za punjenje balona.

Pojeftinjuje gas u Federaciji

SARAJEVO - Uskoro bi moglo doći do pojeftinjenja cijena gasa u Federaciji BiH, potvrdio je direktor BH-Gasa Jasmin Salkić.

Bajatović: Bijeljina će biti prvi potpuno gasifikovan grad u RS

BANJALUKA - Bijeljina će biti prvi u potpunosti gasifikovan grad u Republici Srpskoj, rekao je večeras generalni direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović.

Postignut dogovor, FBiH ipak ne ostaje bez gasa

Federacija BiH ipak neće ostati bez gasa. Rezultat je to višesatnog sastanka pred­sta­vni­ka re­sor­nih mi­nis­tar­sta­va en­ti­tet­skih vla­da i pred­sta­vni­ka dvi­je fir­me, "BH gasa" i "Gas pro­me­ta" Pa­le.

Povrijeđen od eksplozije plinske boce

​DOBOJ - A.K. iz Doboja povrijeđen je prilikom eksplozije plinske boce u preduzeću u Tesliću, te prevezen na liječenje u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Može li plin u motor sa direktnim ubrizgavanjem?

Sve više savremenih automobila ima benzinski motor sa direktnim ubrizgavanjem. Ova vrsta ubrizgavanja pravi problem vozačima koji žele da ugrade plin.

Pojeftinio plin u BiH

BANJALUKA, TUZLA - Vozači koji u svoje četvorotočkaše sipaju plin od petka će za ovaj energent izdvajati od pet do sedam feninga manje po litru, u zavisnosti od benzinske pumpe na kojoj toče.

Situacija s plinom na Rabu se smiruje, opasnost i dalje prisutna

RAB - U gradu Rabu, na istoimenom hrvatskom ostrvu, neki dijelovi su i dalje djelimično blokirani zbog curenja plina ispod starog gradskog jezgra, a na licu mjesta je policija, zaposleni u komunalnim preduzećima i nadležni inspektori.

Sedam osoba povrijeđeno u eksploziji plinske boce

BEOGRAD - Sedam osoba je povređeno u eksploziji plinske boce za domaćinstvo u automobilu, na benzinskoj pumpi, na putu Vrbas - Kula, a među povrijeđenima je i troje dece, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.

Najčitanije