Plinska boca

Iz škole ukradeni kućište računara i plinska boca

ZVORNIK - Nepoznata osoba ukrala je kućište računara i plinsku bocu iz područne škole Caparde, koja je u sastavu Osnovne škole "Aleksa Šantić" iz Osmaka, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

U centru Kladova eksplodirale tri plinske boce, pola grada bez struje

Tri eksplozije odjeknule su večeras u Kladovu, a građani su vidjeli crni dim koji se uzdiže iz smjera pijace.

Pet članova porodice povrijeđeno u eksploziji plinske boce

LESKOVAC - Pet osoba, među kojima je i četvorogodišnje dijete, povrijeđeno je u eksploziji plinske boce koja se desila danas u njihovoj porodičnoj kući u Medveđi.

Eksplozija plinske boce u Tuzli

TUZLA - Požar koji je u poslijepodnevnim satima zahvatio stan u tuzlanskom naselju Stupine lokalizovan je nakon intervencije Profesionalne vatrogasne brigade Tuzla.

Plinskom bocom raznio bankomat

Nepoznati razbojnik plinskom bocom raznio je bankomat u Primoštenu, ali za sada se ne zna da li je i koliko novca odnio.

Eksplodirala plinska boca u stanu, povrijeđene četiri osobe

NOVI SAD - Najmanje jedna osoba je povrijeđena oko ponoći, u Ulici Petra Drapšina u Novom Sadu, kada je došlo do eksplozije u stanu, koji je izgorio.

Eksplodirala plinska boca, jedna osoba poginula

BEIGRAD - Jedna žena je poginula, a njen muž je povrijeđen u eksploziji plinske boce u stanu u Ulici braće Baruha 25a u Beogradu, saznaju “Novosti”.

U eksploziji plinske boce kod Banjaluke povrijeđen muškarac

BANJALUKA - U eksploziji plinske boce u Prijakovcima kod Banjaluke lakše je povrijeđen jedan muškarac saznaju "Nezavisne" nezvanično.

Uklonjena plinska stanica na Laušu

BANJALUKA - Nakon što je kod stambene zgrade u Ulici Crkvena u naselju Lauš nekoliko puta došlo do curenja plina iz rezervoara i ugroženosti stanovništva, plinska stanica je u ponedjeljak uklonjena.

Eksplozija u Ugljeviku, jedna osoba povrijeđena

BIJELJINA - Od eksplozije plinske boce, koja se dogodila jutros u Ugljeviku, jedno lice je lakše povrijeđeno, dok je izgorio dio objekta tehničkog pregleda i automobil "golf dva", rečeno je Srni u Centru javne bezbjedosti Bijeljina.

Najčitanije