Plivanje

Plivači Olimpa osvojili 16 medalja u Leskovcu

Plivači banjalučkog Olimpa osvojili su 16 medalja na mitingu "Dubočica Open 2020" u Leskovcu.

Plivajte za dobro raspoloženje i poboljšanje funkcije mozga

U zimskim danima raspoloženje nam svima opada, a poneke od nas obuzimaju i sumorne misli, pa nam dođe da utonemo u zimski san, što nije za čuđenje, ako znamo da čovjekom upravljaju određeni hormoni, koji se ne luče jednako u svim godišnjim dobima

Meduze nastale u laboratoriji plivaju tri puta brže

Istraživači pri California Institute of Technology razvili su kontroler pomoću kojeg obične meduze postaju superbrze plivačice.

CPC organizovala plivanje za časni krst, prijavio se jedan kandidat

NIKŠIĆ - Na Bogojavljenje, malobrojne pristalice Miraša Dedeića, pokušale su da organizuju plivanje za časni krst na jezeru Slanom kod Nikšića. Međutim, odziv je bio nikakav - prijavio se samo jedan kandidat.

Krka zabranjuje plivanje na području cijelog parka

Uprava Nacionalnog parka Krka predstavila je novi pravilnik, prema kojem će kupanje biti zabranjeno na gotovo cijelom području parka od 1. januara sledeće godine.

Danijel Drljača šesti put pobjednik plivanja za Časni krst u Prijedoru

PRIJEDOR - Danijel Drljača prvi je doplivao do Časnog krsta na rijeci Sani u Prijedoru i tako posao šestostruki pobjednik ove bogojavljenske svečanosti.

Treća sreća gradiškog policajca u plivanju za Časni krst

GRADIŠKA - Od ukupno 33 takmičara, koji su u Gradišci učestvovali u plivanju za Časni krst, pobjedu je odnio policijski službenik Policijske uprave Gradiška Vaso Nežić.

Za rođendan prva doplivala do Časnog krsta u Novom Gradu

NOVI GRAD - Bojana Tadić danas je, na svoj rođendan, prva doplivala do Časnog krsta u rijeci Uni u Novom Gradu.

Plivanje za Časni krst širom Srpske, poznati prvi pobjednici

TREBINJE - Šesnaestogodišnji Veljko Jovanović pobjednik je tradicionalnog plivanja za Časni krst, koje je povodom Bogojavljenja organizovano na Trebišnjici.

Nermin Memić isplivao normu i srebro

Nermin Memić najbolji paraplivač Bosne i Hercegovine osvojio je srebrnu medalju na Prvom međunarodnom festivalu plivanja za osobe sa invaliditetom održanom u subotu u Zagrebu.

Najčitanije