Pljačka

Šta se to dešava u Hrvatskoj?

OSIJEK - Nepoznati počinitelji opljačkali su vozilo firme za obezbjeđenje između mjesta Koprivna i Hrastin kod Osijeka i pri tom povrijedili dvojicu radnika te kompanije.

Pljačka kod Osijeka, ranjena dva zaštitara

Nakon velike pljačke u dubrovačkom aerodromu dogodila se još jedna oružana pljačka kod Osijeka.

Velika pljačka u Dubrovniku, policija s dugim cijevima na aerodromu

DUBROVNIK - U Dubrovniku je jutros došlo do velike pljačke kada su naoružani muškarci oteli novac koji su čuvari prenosili sa aerodroma.

Pištolj ukraden iz porodične kuće

ZVORNIK - Iz kuće u privatnom vlasništvu u Njegoševoj ulici u Vlasenici ukraden je pištolj.

Pogledajte kako su razbojnici ukrali milion evra u Subotici

Mirno jutro u srijedu, u centru Subotice, u trenu se pretvorilo u scenu iz krimi filmova.

Robija srpskim Pink panterima zbog krađe nakita vrijednog 600.000 evra

CIRIH - Trojica srpskih "Pink Pantera" koji su 2017. godine opljačkali dvije zlatare u Cirihu i Luganu iz kojih su ukrali satove i nakit vrijedan više od 600.000 evra, osuđeni su na ukupno 15 godina robije.

Oružana pljačka banke u Subotici, odneseno oko milion evra

U centru Subotice, u Ulici Dimitrija Tucovića, oko devet sati došlo je do oružane pljačke Banke Poštanske štedionice. Nema povrijeđenih, a odnesen je džak novca.

Policija spriječila pljačku bankomata, razbojnici pobjegli

GORNJI VAKUF/USKOPLJE - Policija Gornjeg Vakufa/Uskoplja spriječila je pljačku bankomata u ulici Kralja Tomislava u ovoj opštini, ali su tri maskirana razbojnika pobjegla.

Upali u kurirsku službu i ukrali oko 33.000 KM

Policija u Somboru podnijela je krivičnu prijavu protiv šestorice muškaraca, starosti od 34 do 63 godine iz Tutina i Sombora, zbog sumnje da su opljačkali jednu kurirsku službu iz koje su ukrali oko dva miliona dinara (oko 33.000 maraka).

Iz vjerskog objekta u Doboju ukradeni meci i novac

DOBOJ - Policijskoj stanici Dervent prijavljeno je da je provaljeno u vjerski objekat u ovoj lokalnoj zajednici odakle su ukradeni novac i meci, saopšteno je danas iz Policijske uprave Doboj.

Najčitanije