Pljačka

Tri kioska opljačkana u Prijedoru

PRIJEDOR - Tri kioska opljačkana su u Prijedoru, a ukradeni su alkoholno piće, cigarete i mobilni telefon, saopšteno je iz Policijske uprave u tom gradu.

Maloljetnici pokušali pljačkati aparate na praoni u Banjaluci

BANJALUKA - Dvije maloljetne osobe su spriječene u pokušaju da opljačkaju aparat za sitni novac u samouslužnoj autopraonici u banjalučkom naselju Lazarevo, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

U Prijedoru rasvijetljena oružana pljačka iz 2018.

PRIJEDOR - Prijedorska policija rasvijetlila je razbojništvo od 14. jula 2018. godine i utvrdila da je tada lice čiji su inicijali V.R. iz Prijedora odnijelo 1.020 KM od radnice benzinske pumpe na Svalama.

Nepoznati muškarac opljačkao ženu u Bijeljini

BIJELjINA - U Bijeljini je u toku istraga u cilju rasvjetljanja krivičnog djela razbojništva koje je počinio nepoznati muškarac, saopšteno je iz bijeljinske Policijske uprave.

Migranti napali obezbjeđenje i opljačkali butik u Knez Mihailovoj ulici

BEOGRAD - Grupa muškaraca napala je večeras radnike obezbjeđenja i opljačkala butik u Knez Mihailovoj ulici u centru Beograda, a autor koji je snimio događaj naveo je da je riječ o migrantima.

Penzionerki ukrali novac i zlato vrijednosti 55.000 evra

BIJELJINA - Policija traga za trojicom razbojnika koji su opljačkali penzionerku Radinku T. (71) iz Bijeljine, koju su vezali i odnijeli joj novac i zlato vrijednosti oko 55.000 evra, potvrđeno je "Nezavisnim".

Lažna prijava oružane pljačke na putu Banjaluka - Prijedor

BANJALUKA - Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka utvrdilI su lažno prijavljivanje oružane pljačke na magistralnom putu Banjaluka - Prijedor prije dva dana.

Uz prijetnju pištoljem opljačkali prodavnice u Sarajevu

SARAJEVO - U Sarajevu su nepoznata maskirana lica, uz prijetnju pištoljem, iz prodavnica "Konzum" i "Merkator" ukrala određenu količinu novca i cigareta, saopšteno je iz kantonalnog Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP).

Maskirani i naoružani razbojnik opljačkao pumpu u Tesliću

TESLIĆ - Sinoć je na benzinskoj pumpi u mjestu Donji Ružević, opština Teslić, nepoznata maskirana osoba uz prijetnju vatrenim oružjem od radnika uzela novac od pazara, nakon čega je pobjegla trčeći, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Lopovi opljačkali ruski "avion sudnjeg dana"

MOSKVA - Lopovi su uspjeli da opljačkaju ruski vojni avion Il-80, koji služi kao strateški komandni avion ruskih oružanih snaga u slučaju nuklearnog konflikta i koji nazivaju i "avion sudnjeg dana", prenosi Gazeta.ru.

Najčitanije