Pljačka

Fudbaler Derbija izboden tokom pljačke

Fudbaler Derbija Andre Vizdom smješten je u bolnicu pošto je izboden tokom pljačke u Liverpulu.

Opljačkao prodavnicu prijeteći radnici replikom pištolja

Policija je uhapsila dvadesetogodišnjeg D.V. iz opštine Titel zbog sumnje da je uz prijetnju replikom pištolja opljačkao prodavnicu u novosadskom naselju Klisa, saopšteno je iz novosadske Policijske uprave.

Obijena tri podruma u Tesliću, ukradeni bicikli

TESLIĆ - U tri podruma u Tesliuću provaljeno je trokom noći sa subote na nedjelju, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Uhapšen osumnjičeni za pljačku kladionice u Banjaluci

BANJALUKA – Banjalučka policija juče je identifikovala i uhapsila B.K. zbog sumnje da je dan ranije opljačkao sportsku kladionicu u Banjaluci.

Migranti upali na liturgiju pa opljačkali vjernike

BEOGRAD - Dvojica migranta upala su jutros u crkvu Svetog Aleksandra Nevskog na Dorćolu u Beogradu i pokrali ljude koji su prisustvovali liturgiji.

Godina zatvora zbog pljačke kladionice

​NOVI TRAVNIK - Kantonalni sud u Travniku osudio je dvadesettrogodišnjeg Ajdina Jusića iz Bugojna na godinu dana zatvora jer je prijeteći nožem od radnice sportske kladionice u Bugojnu oteo oko 920 KM pazara.

Uhapšen pljačkaš poslovnice "BH pošte" u Zenici

ZENICA - Policija u Zenici uhapsila je muškarca čiji su inicijali J.O. nakon što je jutros, prijeteći hladnim oružjem, ukrao više od 1.000 KM iz poslovnice "BH pošte" u tom gradu.

Objavljen snimak filmske pljačke: Evo kako su razbojnici iščupali bankomat

GRAČANICA - Grupa naoružanih i maskiranih napadača ukrala je noćas bankomat jedne banke težak više od tone koji je bio postavljen u Domu kulture u Gračanici, a objavljen je i snimak ove pljačke.

Maler pljačkaša u Gračanici: Odnijeli bankomat, ali im pukla guma na kombiju

GRAČANIA - Pet maskiranih osoba odnijeli su jutros bankomat Komercijalne banke iz Doma kulutre u Gračanici, nakon što su onesposobili čuvara, ali im je pukla guma na kombiju, pa su morali da sef ostave zajedno sa vozilom, saopštila je kosovska policijska služba.

Pet godina i četiri mjeseca robije zbog pljačke pumpe

SARAJEVO - Kantonalni sud u Sarajevu osudio je Nermina Redžepovića (30), Almina Pezu (22) i Anela Hondu (28) iz tog grada na ukupno pet godina i četiri mjeseca zatvora zbog pljačke benzinske pumpe u naselju Hadžići.

Najčitanije