Pljačka

Dobrašu u ponovljenom postupku 45 mjeseci zbog krađe 80.000 KM

BANJALUKA - Marinko Dobraš (59) iz Banjaluke osuđen je na tri godine i devet mjeseci zatvora u ponovljenom postupku u banjalučkom Okružnom sudu zbog krađe oko 80.000 KM i dragocjenosti iz kuće Nedeljka Bojića u Čelincu te zbog nedozvoljenog držanja oružja.

Razbojnici iz sefa brze pošte ukrali 50.000 KM pa zapalili vozilo

BUGOJNO - Još jedna profesionalna pljačka poslovnice brze pošte "X Express", iz koje su maskirani razbojnici ukrali oko 50.000 KM, odigrala se u utorak uveče u Bugojnu iako još nije rasvijetljena ni ona iz aprila, kada je ista firma opljačkana u Banjaluci, a lopovi odnijeli istu sumu novca.

Policija traga za razbojnicima, uz prijetnju sjekirom ukrali 120 KM

PRIJEDOR - Policija traga za osumnjičenima za razbojništvo koji su juče u Omarskoj opljačkali porodičnu kuću i povrijedili R.L., saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Filmska pljačka u Milanu, lopovi ušli u banku kroz kanalizaciju

MILANO - Naoružana banda provalila je jutros u jednu banku u Milanu kroz kanalizacionu mrežu i ukrala 20 ličnih sefova, a potom pobjegla istim putem.

Opljačkana sportska kladionica u Prijedoru

PRIJEDOR - Policija u Prijedoru traga za licima koja su večeras izvršila razbojništvo u jednoj od sportskih kladionica u centru grada.

Stavio nož pod grlo čovjeku koji ga je nahranio pa ga opljačkao

BRČKO - Dalibor Lazarević iz Travnika (30) optužen je da je 5. maja došao kod poznanika S.J. u mjestu Stanovi, u Brčkom, kojem se požalio da je gladan, a kada mu je dao hranu, sa stola je uzeo nož i rekao: "Vadi pare, sve što imaš!" Nakon toga ga je udario u glavu te mu oteo novac i telefon.

Radnica trčala za lopovom, savladala ga i predala policiji

SARAJEVO - Sigurnosna kamera u jednoj prodavnici na Baščaršiji u Sarajevu juče je zabilježila scenu pokušaja pljačke, a kako piše portal Klix.ba, heroj dana bila je radnica koja je uspjela da svlada lopova i preda ga policiji

NFL igrač optužen za oružanu pljačku

Deandre Bejker, doskorašnji član Njujork Džajantsa, optužen je za oružanu pljačku.

Muškarac iz BiH opljačkao kamp-prikolicu pa pregazio vlasnika u Španiji

Muškarac porijeklom iz Bosne i Hercegovine uhapšen je u Španiji nakon što je izvršio pljačku, a potom automobilom udario vlasnika kamp-prikolice.

Uz prijetnju metalnom šipkom opljačkana apoteka u Sarajevu

SARAJEVO - Nepoznato lice je uz prijetnju metalnom šipkom ukralo novac iz apoteke "Selen" u sarajevskoj opštini Novi Grad, a zatim pobjeglo.

Najčitanije