Pljačka

Nadi Topčagić opljačkana kuća

Nada Topčagić će morati da prekine odmor na Tari jer su joj javili da joj je opljačkana kuća u Crnoj Gori.

Opljačkana sportska kladionica u Banjaluci

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka preduzimaju operativne i istražne radnje s ciljem rasvjetljavanja razbojništva izvršenog u sportskoj kladionici u ovom gradu, kada je pričinjena materijalna šteta od 450 KM.

Opljačkana kladionica u Zvorniku: Radnicu udario u glavu i oteo novac

ZVORNIK - Alija Hasanbegović (21) iz Zvornika uhapšen je zbog sumnje da je 5. januara opljačkao kladionicu "Bet live" u ovoj opštini, iz koje je ukrao oko 560 KM, a pritom radnicu udario šakom u glavu, saznaju "Nezavisne".

Opljačkao kiosk u Banjaluci usred dana

BANJALUKA – Banjalučka policija traga za razbojnikom koji je u Banjaluci u naselju Obilićevo oko 15 časova i 30 minuta od radnice kioska, uz prijetnju vatrenim oružjem, ukrao manju količinu novca.

Pljačka zlatare u Novom Sadu koja je krenula naopako

NOVI SAD - Pljačka zlatare u novosadskoj Ulici Jovana Dučića nije išla kako je razbojnik planirao.

Opljačkana sportska kladionica u Zvorniku

ZVORNIK - Maskirani razvojnik večeras je, uz prijetnju nožem, opljačkao sportsku kladionicu u Zvorniku, potvrdio je Srni portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar.

Drama u Zenici: Upao s oružjem u market i opljačkao radnicu

U Zenici se večeras u naselju Odmut odvijala prava drama kada je nepoznati muškarac izvršio razbojništvo u marketu “Konzum”, saznaje “Avaz”.

Maskirani pljačkaš, prijeteći šipkom, oteo novac na pumpi

DOBOJ - Na meti nepoznatog razbojnika juče u 3.25 našla se benzinska pumpa u naselju Stanari, kod Doboja.

Opljačkana banka u Sarajevu, pljačkaš uhapšen

SARAJEVO - Sarajevska policija uhapsila je muškarca koji je jutros ukrao određenu sumu novca iz poslovnice banke u naselju Nova Otoka, potvrdio je portparol MUP-a Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić.

Naoružani sjekirom i nožem opljačkali pumpu

DOBOJ - Dobojska policija uhapsila je Milana S. (22) iz tog grada zbog sumnje da je tokom vikenda zajedno sa još jednom osobom počinio razbojništvo nad radnikom benzinske pumpe "Nešković“ u Doboju u koju su ušli maskirani i naoružani sjekirom i nožem.

Najčitanije