Pljačke

Lopovi ojadili žrtve za 10,5 miliona KM

BANJALUKA - Ukupna šteta nastala u krađama, pljačkama i sličnim krivičnim djelima u 2020. godini u Srpskoj iznosila je 10.541.630 maraka.

Zvanično: Serija La Casa De Papel dobija petu ali i šestu sezonu

Frazom "od očaja do sjaja" najbolje bi se mogao opisati trenutno najpopularnija serija na svijetu “La Casa De Papel” (Kuća od papira).

U pljačkama stekli više od pola miliona KM

BIHAĆ - Pripadnici policijskih snaga u Unsko-sanskom kantonu izveli su jutros akciju u kojoj su uhapšene četiri osobe koje su osumnjičene da su izvršioci krivičnih djela koja su okarakterisana kao teška krađa.

U Sarajevu uhapšen muškarac koji je pokušao opljačkati banku

SARAJEVO - U Sarajevu je danas došlo do pokušaja pljačke banke prilikom čega je policija uhapsila jednu osobu.

Pokušaj pljačke banke: Policajac ranio razbojnika, drugi u bjekstvu

ZAGREB - Zagrebačka policija uhapsila je jednog od dvojice razbojnika koji su danas pokušali da opljačkaju banku u Zagrebu, a pri tome su povrijeđeni razbojnik i radnik obezbjeđenja.

Na meti lopova imovina ljudi koji žive u inostranstvu

PRIJEDOR - Prijedorskoj policiji u srijedu je prijavljeno da su u Trnopolju, kod Prijedora, obijene četiri porodične kuće čiji su vlasnici u inostranstvu, te da su tom prilikom ukradeni automobil i dva mobilna telefona.

Pljačke nakon zemljotresa, uhapšene 92 osobe

DŽAKARTA - Policija Indonezije saopštila je da je uhapsila 92 osobe zbog pljačkanja robe u oblastima koje su razorene zemljotresom i cunamijem u centralnom dijelu ostrva Sulavesi.

Razbijena međunarodna kriminalna grupa, vođa iz BiH

MADRID - Četrnaest osoba uhapšeno je u Španiji, a dvije u Bugarskoj, u međunarodnoj policijskoj akciji, zbog sumnje da su počinili niz provala i da su učestvovali u trgovini drogom, saopšteno je iz španske policije.

Optuženi kralj provalnika i njegov saučesnik

BANJALUKA - Takozvani kralj provalnika Zoran Aleksić (42) iz Banjaluke, i njegov saučesnik i sugrađanin Igor Vučenović (30), optuženi su da su više od pola godine upadali u kuće i krali sve što im se našlo pod rukom, poput novca i nakita.

Najčitanije