Pljevlja

Povrijeđena 41 osoba kod Pljevlja, u autobusu 20-ak srpskih državljana

PLJEVLJA - U sudaru autobusa i automobila sinoć na putu Pljevlja-Đurdevica Tara, u blizini Termoekektrane Pljevlja, povrijeđena je 41 osoba, dve teže, a među putnicima autobusa je bilo 20-ak državljana Srbije.

Prevrnuo se autobus kod Pljevlja, 37 povrijeđenih

PLJEVLJA - U saobraćajnoj nezgodi na ulazu u Pljevlju, kod Termoelektrane, prevrnuo se autobus i tom prilikom je povrijeđeno 37 osoba.

Prihvaćena ostavka direktora TE "Pljevlja"

PODGORICA - Odbor direktora "Elektroprivrede Crne Gore" prihvatio je ostavku direktora Termoelektrane (TE) "Pljevlja" Vladimira Šestovića koju je ponudio zbog ekološkog incidenta na vodotoku Vezišnice i Ćehotine.

Poginuo traktorista kod Pljevlja

PODGORICA - Šezdesetogodišnji muškarac čiji su inicijali Z.T. poginuo je prilikom prevrtanja traktora u pljevaljskom selu Poblaće, saopštila je policija.

Mještani pljevaljskih sela se žale da im migranti pljačkaju i pale kuće

PODGORICA - Mještani pljevaljskih pograničnih sela sa BiH tvrde da imaju ogromne probleme sa migrantima koji im, kako navode, provaljuju u kuće i pljačkaju sve na šta naiđu.

Vlast u Pljevljima zabranila akademiju povodom ujedinjenja Crne Gore i Srbije

PLJEVLJA - Vlast u Pljevljima, koju predvodi Demokratska partija socijalista, zabranila je svečanu akademiju povodom krsne slave tog grada Svete Petke i 100 godina od oslobođenja i ujedinjenja Crne Gore i Srbije.

Potpuno izgorjele prostorije RTV Pljevlja

PODGORICA - Požar velikih razmjera zahvatio je jutros studio, opremu i kancelarije Radio-televizije Pljevlja i pričinila veliku materijalnu štetu.

Rudnik uglja raspisao konkurs za profesore filozofije i logike

Rudnik uglja Pljevlja raspisao je konkurs za prijem dva profesora filozofije i logike kao povjerioce za interne i za eksterne komunikacije.

Kralj strijelaca iz Pljevalja: Milivoje Mrdak ispred Mesija i Ronalda

Milivoje Mrdak napadač crnogorskog fudbalskog kluba Pljevlja je statistički gledano kralj strijelaca, ispred najboljih igrača današnjice jer je igrač koji je zabio najviše golova u Evropi ove sezone

Najčitanije