Pošiljka

Zaustavljeno osam pošiljki opasnih igračaka

BANJALUKA - Za devet mjeseci ove godine zabranjen je uvoz osam pošiljki dječjih igračaka porijeklom iz Kine, ukupno 3.664 igračke, i to zbog nedozvoljenog sadržaja ftalata i lakog izvlačenja niti, potvrdili su za "Nezavisne" u Inspektoratu RS.

FBI: Novi sumnjivi paket poslat milijarderu Tomu Stejeru

VAŠINGTON - Federalni istražni biro saopštio je da je otkrio još jedan paket adresiran na kalifornijskog milijardera i demokratu Toma Stejera, koji je ranije pozivao na opoziv (impičment) američkog predsjednika Donalda Trampa.

Uhapšen osumnjičeni za slanje eksplozivnih pošiljki

Američki FBI uhapsio je osobu koja se dovodi u vezu s talasom eksplozivnih pošiljki koje su posljednjih dana slane poznatim kritičarima američkog predsjednika Donalda Trampa.

Nova odluka o oslobađanju od dažbina izazvala dileme

BANJALUKA - Dugo očekivana odluka o povećanju vrijednosnog praga oslobađanja od dažbina za pošiljke iz inostranstva do 300 KM počela se primjenjivati od srijede, ali su već prvi dan neki građani imali dileme.

Od danas bez dažbina za pošiljke iz inostranstva do 300 KM

SARAJEVO - Odluka o povećanju vrijednosnog praga oslobađanja od dažbina za pošiljke iz inostranstva na 300 konvertibilnih maraka stupila je danas na snagu.

Od 25. aprila bez carina na pošiljke iz inostranstva vrijednosti do 300 KM

BANJALUKA – Građani BiH će od 25. aprila moći unijeti robu u svom ličnom prtljagu za vlastite potrebe do vrijednosti od 600 KM, dok će prema novoj odluci građani, koji dobiju putem pošte pakete iz inostranstva, biti oslobođeni carine na pakete vrijednosti do 300 KM.

Otkrivena pošiljka sa 24 ljudske lobanje

BALI - Carinici su na indonežanskom turističkom ostrvu Bali spriječili pošiljku 24 ukrašene ljudske lobanje u Holandiju.

Najčitanije