Pošta

Eksplozija u pošti u Amsterdamu, u pitanju pismo-bomba?

AMSTERDAM - U poštama u Amsterdamu i mjestu Kerkrade, na jugu Holandije, danas su odjeknule eksplozije, a policija sumnja da je u oba slučaja u pitanju pismo-bomba.

Otvoren šalter pošte u Debeljacima

BANJALUKA – Banjalučko naselje Debeljaci dobilo je izdvojeni šalter pošte 78211 Vrbanja, čije će usluge koristiti oko 680 domaćinstava koja se nalaze na tom području.

Debeljaci dobijaju poštu

BANJALUKA - Kako bi korisnicima na području mjesne zajednice Debeljaci omogućili dostupnost poštanskih usluga, uskoro će biti otvoren izdvojeni šalter pošte u ovoj mjesnoj zajednici, potvrđeno je za "Nezavisne" u "Poštama Srpske".

Kako se slao e-mail prije 30 godina

Iako je danas sasvim normalna stvar da u samo nekoliko klikova pošaljemo sve potrebne podatke putem e-maila, nekad to zaista nije bio jednostavan niti lak zadatak.

Hrvatska pošta kupila kompaniju za kurirsku dostavu

ZAGREB - Hrvatska pošta (HP) saopštila je danas da kupuje 100-procentni udio u društvu "Locodels", koja se bavi gradskom dostavom pošiljki.

Uhapšen radnik pošte, sumnja se da je otvarao pošiljke

JAGODINA - Policija je uhapsila radnika Pošte D. B. (44) zbog sumnje da je, da bi pribavio imovinsku korist, neovlašćeno otvarao i zadržavao poštanske pošiljke.

Radnici Hrvatske pošte Mostar najavili štrajk za srijedu

Nezavisni sindikat zaposlenih HP Mostar za srijedu u devet sati najavio je štrajk upozorenja.

Šefica i upravnica pošte pronevjerile novac

BRČKO - Tužilaštvo Brčko distrikta BiH podiglo je optužnice protiv Gorane Dimić (58) i Snežane Đurić (45), službenica pošta u Brčkom, kojima se na teret stavlja da su prisvajanjem novca povjerenog u službi počinile krivična djela pronevjere.

Naoružan opljačkao poštu

KONJIC - Muškarac naoružan pištoljem opljačkao je danas poštu u mjestu Čelebići pored Konjica.

Državljanin BiH "ojadio" jednu od najvećih njemačkih kompanija

BERLIN - Bivši radnik Deutsche Posta (Njemačka pošta), koji od kraja prošle godine nije bio zaposlen u kompaniji, uhvaćen je prošlog četvrtka jer je neovlašteno ušao u bazu za dostavu u Neuperlachu.

Najčitanije