Pošta

Uhapšen u Banjaluci zbog pokušaja razbojništva nad radnikom brze pošte

BANJALUKA - Banjalučka policija uhapsila je muškarca N.V. zbog sumnje da je naoružan pokušao izvršiti razbojništvo nad radnikom brze pošte u ovom gradu, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Uz prijetnju pištoljem opljačkao poslovnicu "BH pošte"

Maskirano nepoznato lice je uz prijetnju pištoljem ukralo novac iz poslovnice "BH pošte" u sarajevskoj opštini Stari Grad, a zatim se udaljilo u nepoznatom pravcu, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo.

Raste profit brzih pošta tokom korone

BANJALUKA, SARAJEVO - Za razliku od mnogih kompanija koje su imale smanjen obim posla zbog pandemije virusa korona, brze pošte širom BiH bilježe povećanje, prvenstveno zbog povećane online prodaje.

Nemaš masku, imaš gaće - skinula se naočigled svih u pošti

Ukrajinka koja nije imala odgovarajuću zaštitnu opremu, a htjela je da obavi neke poslove u pošti, problem je riješila na prilično bizaran način.

EuroExpress brza pošta pruža podršku u teškim vremenima

EuroExpress brza pošta je krajem marta obilježila dvanaest godina poslovanja u djelatnosti brzih pošta. Ova kompanija je nastala 2008. godine sa 20 zaposlenih i nekoliko vozila, a do današnjeg dana je prerasla u kompaniju sa preko 600 zaposlenih, 30 poslovnica širom Bosne i Hercegovine, te najvećim voznim parkom brzih pošta u zemlji.

Penzioner ušetao u poštu i uzviknuo: "Imam koronu"

ZAGREB - Revoltiran zbog nedostavljanja penzije na kućnu adresu, 69-godišnji penzioner iz Zaprešića ušetao je u jednu poštu u tom mjestu u Zagrebačkoj županiji i uzviknuo na sav glas: "Imam koronu! Potvrđen mi je virus. A vi se testirajte".

Žena zaražena virusom ušetala u poštu u Zagrebu

ZAGREB - Žena zaražena virusom korona ušetala je jutros u poštu u Zagrebu, a nakon što je platila račune saopštila je prisutnima da ima koronu i da bi trebalo sve dezinfikovati.

Eksplozija u pošti u Amsterdamu, u pitanju pismo-bomba?

AMSTERDAM - U poštama u Amsterdamu i mjestu Kerkrade, na jugu Holandije, danas su odjeknule eksplozije, a policija sumnja da je u oba slučaja u pitanju pismo-bomba.

Otvoren šalter pošte u Debeljacima

BANJALUKA – Banjalučko naselje Debeljaci dobilo je izdvojeni šalter pošte 78211 Vrbanja, čije će usluge koristiti oko 680 domaćinstava koja se nalaze na tom području.

Debeljaci dobijaju poštu

BANJALUKA - Kako bi korisnicima na području mjesne zajednice Debeljaci omogućili dostupnost poštanskih usluga, uskoro će biti otvoren izdvojeni šalter pošte u ovoj mjesnoj zajednici, potvrđeno je za "Nezavisne" u "Poštama Srpske".

Najčitanije