Poštar

Psi lutalice izujedali poštarku

NIŠ - Čopor pasa napao je u srijedu oko podneva poštarku N.N. dok je u niškoj Ulici Radoša Jovanovića-Selje raznosila pošiljke.

Poštar zadržao 24.000 pošiljki, mrzilo ga da radi

Japanska policija istražuje slučaj bivšeg poštara koji je tokom više godina zadržao u svojoj kući oko 24.000 neisporučenih pošiljki, jer ga je "mrzilo da to radi".

Poštar se pijan valjao po putu, zapalio mu se motor, prolaznici snimali

Na internetu se pojavio snimak jednog poštara Hrvatske pošte koji pokušava da vozi motor. Na snimku se vidi stariji muškarac kako pokušava ustati, ali mu se nikako ne da. Muškarac djeluje vidno alkoholisan.

Poštar zaustavio kombi, izašao i srušio se

​Na autoputu kod Zagreba juče je pronađeno mrtvo tijelo, a kako prenosi Index, smrtno je stradao radnik Hrvatske pošte.

Poštar prisvojio 400 KM

DOBOJ - Policijska uprava Doboj podnijela je Okružnom javnom tužilaštvu iz ovog grada izvještaj protiv radnika preduzeća za poštanski saobraćaj Republike Srpske čiji su inicijali Ž.K. zbog sumnje da je prisvojio oko 400 KM.

Pošta sanirana pet godina nakon poplava

DOBOJ - Majske penzije, čija je isplata počela danas, do svojih korisnika u Doboju stići će iz rekonstruisanog objekta glavne pošte, koji se nalazi u centru grada, a čija sanacija je završena pet godina nakon što je u potpunosti oštećen u katastrofalnim poplavama.

Od radnika Pošte u Prijedoru oteli 53.000 KM

PRIJEDOR – Dva napadača su u neposrednoj blizini glavne pošte u Prijedoru napala blagajnika i ukrali mu 53.000 KM, saopšteno je iz prijedorske Policijske uprave.

U Norveškoj roboti zamjenjuju poštare

Norveška nacionalna pošta Posten-Norge uskoro će koristiti poštare robote, odnosno robotizovanu dostavnu službu, kako bi korisnicima priuštila što bolju uslugu dostave pošiljaka.

Poštara brutalno tuklo 30 ljudi jer "nije donio rješenje za novčanu pomoć"

ČAČAK - Poštar u Čačku Marko Milosavljević (25) brutalno je pretučen u ponedjeljak po podne, u romskom naselju u Ljubiću, nedaleko od stočne pijace. Njega je palicama, metalnim šipkama, pa čak i dizalicama od automobila tuklo tridesetak ljudi, među kojima su najagresivniji, bili žene i djeca.

Dva maskirana razbojnika opljačkala poštara u Mostaru

MOSTAR - Dva maskirana i nauružana razbojnika napala su jutros oko deset sati poštara u Mostaru i otuđila veći novčani iznos. Incident se desio u naselju Jasenica, a policija traga za počiniteljima.

Najčitanije