Pošte Srpske

Raste profit brzih pošta tokom korone

BANJALUKA, SARAJEVO - Za razliku od mnogih kompanija koje su imale smanjen obim posla zbog pandemije virusa korona, brze pošte širom BiH bilježe povećanje, prvenstveno zbog povećane online prodaje.

Pošte Srpske: Dva radnika pozitivna na virus korona

BANJALUKA - U Poštama Srpske su registrovana dva radnika pozitivna na virus korona. Oba radnika su iz Banjaluke i bili su na bolovanju od 18. marta, odnosno od 20. marta, saopšteno je iz Pošta.

"Pošte Srpske": Obustavljen prijem pošiljaka za Kinu, uvoz otežan

BANJALUKA - Prijem svih vrsta poštanskih pošiljaka za Kinu obustavljen je do daljeg zbog obustave letova avio-kompanija koje ih prevoze, dok je uvoz pošiljaka iz te zemlje za primaoce na području "Pošta Srpske" znatno otežan, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Debeljaci dobijaju poštu

BANJALUKA - Kako bi korisnicima na području mjesne zajednice Debeljaci omogućili dostupnost poštanskih usluga, uskoro će biti otvoren izdvojeni šalter pošte u ovoj mjesnoj zajednici, potvrđeno je za "Nezavisne" u "Poštama Srpske".

Poštama Srpske 50.000 franaka za nabavku agregata i pumpi za vodu

Direktor "Pošta Srpske" Miladin Radović i ambasador Japana u BiH Hidejuki Sakamoto potpisali su danas u Banjaluci sporazum o donaciji japanske Vlade preduzeću za poštanski saobraćaj Srpske od 50.000 švajcarskih franaka (89.000 KM) za nabavku agregata i pumpi za vodu koji su neophodni za pripremu i reagovanje na prirodne katastrofe.

Pošte Republike Srpske u minusu od 2,1 milion KM

BANJALUKA - Pošte Republike Srpske imaju akumulirani gubitak u poslovanju od 2,1 milion KM.

Radović: Neto gubitak "Pošta Srpske" u prvom polugodištu 130.603 KM

BANJALUKA - Vršilac dužnosti direktora "Pošta Srpske" Miladin Radović rekao je da je ovo preduzeće u prvih šest mjeseci ove godine imalo neto gubitak od 130.603 KM, a ne dobit od oko 800.000 KM, kako je prezentovano tokom primopredaje dužnosti početkom jula.

Miladin Radović v.d. direktora "Pošta Srpske"

BANJALUKA - Direktorica „Pošta Srpske“ Jasminka Krivokuća nakon 12 godina odlazi sa čela ovog javnog preduzeća. Na njeno mjesto dolazi Miladin Radović iz Bratunca, kadar Ujedinjene Srpske.

Strip ovjekovječen poštanskom markicom

Pošte Srpske su u saradnji s Udruženjem strip-crtača "Deveta dimenzija" predstavili novu poštansku marku i na taj način odali priznanje autorima i obožavaocima strip-umjetnosti, koji godinama unazad promovišu devetu umjetnost u Republici Srpskoj.

Trninić: U planu restrukturisanje "Pošta"

BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić rekao je danas da je u planu restrukturisanje preduzeća "Pošte Srpske", a da se već radi na restrukturisanju preduzeća "Željeznice Republike Srpske".

Najčitanije