Pošte Srpske

Promovisana poštanska marka "50 godina od Galerije do Muzeja savremene umjetnosti"

BANJALUKA - Promocija poštanske marke "50 godina od Galerije do Muzeja savremene umjetnosti" održana je juče u Muzeju savremene umjetnosti RS, kao događaj koji je upriličen povodom izložbe "Od Galerije do Muzeja".

Potpisan protokol o strateškom partnerstvu pošta Srbije i Srpske

Zvaničnici "Pošta Srbije" i "Pošta Srpske" potpisali su danas u Beogradu Protokol o poslovnoj saradnji kojim se uspostavljaju temelji budućeg strateškog partnerstva ova dva preduzeća.

Raste profit brzih pošta tokom korone

BANJALUKA, SARAJEVO - Za razliku od mnogih kompanija koje su imale smanjen obim posla zbog pandemije virusa korona, brze pošte širom BiH bilježe povećanje, prvenstveno zbog povećane online prodaje.

Pošte Srpske: Dva radnika pozitivna na virus korona

BANJALUKA - U Poštama Srpske su registrovana dva radnika pozitivna na virus korona. Oba radnika su iz Banjaluke i bili su na bolovanju od 18. marta, odnosno od 20. marta, saopšteno je iz Pošta.

"Pošte Srpske": Obustavljen prijem pošiljaka za Kinu, uvoz otežan

BANJALUKA - Prijem svih vrsta poštanskih pošiljaka za Kinu obustavljen je do daljeg zbog obustave letova avio-kompanija koje ih prevoze, dok je uvoz pošiljaka iz te zemlje za primaoce na području "Pošta Srpske" znatno otežan, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Debeljaci dobijaju poštu

BANJALUKA - Kako bi korisnicima na području mjesne zajednice Debeljaci omogućili dostupnost poštanskih usluga, uskoro će biti otvoren izdvojeni šalter pošte u ovoj mjesnoj zajednici, potvrđeno je za "Nezavisne" u "Poštama Srpske".

Poštama Srpske 50.000 franaka za nabavku agregata i pumpi za vodu

Direktor "Pošta Srpske" Miladin Radović i ambasador Japana u BiH Hidejuki Sakamoto potpisali su danas u Banjaluci sporazum o donaciji japanske Vlade preduzeću za poštanski saobraćaj Srpske od 50.000 švajcarskih franaka (89.000 KM) za nabavku agregata i pumpi za vodu koji su neophodni za pripremu i reagovanje na prirodne katastrofe.

Pošte Republike Srpske u minusu od 2,1 milion KM

BANJALUKA - Pošte Republike Srpske imaju akumulirani gubitak u poslovanju od 2,1 milion KM.

Radović: Neto gubitak "Pošta Srpske" u prvom polugodištu 130.603 KM

BANJALUKA - Vršilac dužnosti direktora "Pošta Srpske" Miladin Radović rekao je da je ovo preduzeće u prvih šest mjeseci ove godine imalo neto gubitak od 130.603 KM, a ne dobit od oko 800.000 KM, kako je prezentovano tokom primopredaje dužnosti početkom jula.

Miladin Radović v.d. direktora "Pošta Srpske"

BANJALUKA - Direktorica „Pošta Srpske“ Jasminka Krivokuća nakon 12 godina odlazi sa čela ovog javnog preduzeća. Na njeno mjesto dolazi Miladin Radović iz Bratunca, kadar Ujedinjene Srpske.

Najčitanije