Požar

Požar u vrtiću u Srbiji, evakuisano 150 djece

Nešto poslije 14 sati izbio je požar u jednom od dva vrtića Predškolske ustanove "Milka Dimanić" u vrtiću "Dečja radost" u Vlasotincu iz koga je evakuisano 150 djece, prenijeli su srpski mediji navodeći da nema povrijeđenih.

Požar u objektu Huaveja, pronađena tijela tri osobe

ŠANGAJ - Tijela tri osobe pronađena su nakon požara koji je izbio danas u objektu koji pripada kineskom tehnološkom gigantu Huavej u gradu Dunguanu, saopštile su lokalne vlasti.

Kazne vješanjem za podmetanje požara u kojem je poginulo 260 ljudi

Sud u Pakistanu izrekao je danas smrtne kazne vješanjem dvojici muškaraca nakon što ih je proglasio krivim za podmetanje požara u fabrici tekstila 2012. godine, kada je poginulo 260 ljudi.

Veliki požar u robnoj kući kod Podgorice, povrijeđena dva vatrogasca

PODGORICA - Veliki požar izbio je danas u robnoj kući "Dadi" na Krabuškom polju, kod Podgorice, u čijem gašenju učestvuju tri aviona, dok su dva vatrogasca prilikom intervencije povrijeđena.

URA zove NATO da gasi požar u NP Skadarsko jezero

PODGORICA - Građanski pokret URA pozvao je Direktorat za vanredne situacije da hitno pozove u pomoć NATO odbranu u stavljanju pod kontrolu i gašenje požara u Nacionalnom parku Skadarsko jezero koji je već danima aktivan.

Aktivan požar u trebinjskim brdima

Aktivan je požar u Trebinjskim brdima, gori u nepristupačnom terenu, a vatra ne ugrožava naseljena mjesta, rekao je Srni komandir Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje Spasoje Rosić.

Naučnici zabrinuti: Zapad SAD sve suvlji, istok se bori s poplavama

VAŠINGTON - SAD se suočavaju s pogoršanjem problema klimatskih promjena koji postaje izrazito polarizovan - dok su neki dijelovi države zahvaćeni požarima, drugi se suočavaju s poplavama, piše AP.

Tragedija u Jajcu: U požaru izgorjelo jedanaestogodišnje dijete

U požaru u Jajcu nastradala je jednaestogodišnja djevojčica, prenose mediji.

Lokalizovan požar u Mostaru

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice (PVJ) Mostar stavili su pod kontrolu veliki požar koji je izbio u južnoj industrijskoj zoni grada, potvrđeno je Srni iz ove vatrogasne jedinice.

Munja izazvala požar u Trogiru, vatru gase kanaderi i 22 vozila

Nešto poslije 17 sati munja je izazvala požar kod Trogira, zbog čega su se oglasile sirene za uzbunu, a u gašenje požara uključili su se i kanaderi pored 22 vatrogasna vozila i 75 vatrogasaca.

Najčitanije