Požar

Rasel Krou: Moje imanje ima novi život, hvala prirodi

Tokom vikenda u Australiji kiša je skoro neprestano padala, a poznati holivudski glumac Rasel Krou, fotografisao je svoje imanje poslije požara i kiše.

U požaru u Sibiru poginulo 11 osoba

MOSKVA - Najmanje 11 osoba, uglavnom radnika iz Uzbekistana, poginulo je u požaru koji je zahvatio jedan drveni objekat na istoku Sibira, saopštile su ruske službe za vanredne situacije.

Zapaljen automobil u Sarajevu

SARAJEVO - U sarajevskom naselju Dobrinja večeras je zapaljen automobil, a vatrogasci su lokalizovali požar.

Uz požare stižu pješčane oluje, grad i poplave

KANBERA - Pješčane oluje, obilne kiše sa gradom i bujične poplave pogodile su posljednjih dana opustošene australijske gradove, umanjivši prijetnju od brojnih požara koji i dalje plamte širom jugoistoka te zemlje.

Grijalica izazvala požar, poginuo muškarac

ZAGREB - Pedesetosmogodišnji muškarac poginuo je danas u požaru u porodičnoj kući u mjestu Lokve u Gorskom kotaru.

Američki stručnjak: Australiji treba više požara

HAMBURG - Danas imamo previše loše, a premalo dobre vatre, kaže Stiven Pajn stručnjak za požare, koji smatra da se treba vratiti tradiciji Aboridžina koji su spaljivali šume ne bi li spriječili veće požare, za nedjeljnik Špigel.

Izgorjela štala i krov kuće u Banjaluci, spašene krave, ovce i svinje

BANJALUKA - U požaru koji se noćas tri minuta poslije ponoći dogodio u banjalučkom naselju Šargovac izgorjela je štala i krov kuće.

U Zenici gorio autobus

ZENICA - Na autobusu, koji je bio parkiran u Ulici Nikole Tesle u Zenici, izbio je požar, ali je brzom intervencijom vatrogasaca spriječena veća šteta.

Požar u zgradi "Integrala" u Banjaluci

BANJALUKA - U zgradi "Integrala" u Banjaluci došlo je do požara, koji je brzom intervencijom vatrogasaca stavljen pod kontrolu.

Kiša na istoku Australije: Ugasila nekoliko požara, donijela opasnost od poplava

SIDNEJ - Obilne kiše i oluje sa grmljavinom pogodile su dijelove obale istočne Australije, što je doprinijelo gašenju nekih požara, ali je donijelo novu opasnost od poplava.

Najčitanije