Požar

Istrčale iz golfa pa ga progutala vatra

BIJELJINA - U momentima dok su se u Bijeljini u golfu vozile dvije djevojke, iz tog vozila je odjednom počeo da izbija dim, a kada su iz auta izašle, progutala ga je vatra.

Zapalio se kamion sa parfemima na autoputu Beograd - Zagreb

BEOGRAD- Na autoputu Beograd - Zagreb, kod Pećinaca zapalio se kamion koji je prevozio dezodoranse i parfeme i napravio kilometarsku kolonu vozila.

Požar u pogonu za proizvodnju peleta, šteta 130.000 KM

FOČA - U požaru u pogonu za proizvodnju peleta preduzeća "FL vud" u Brodu na Drini, pričinjena je materijalna šteta od oko 130.000 KM, a nakon izvršenog uviđaja utvrđeno je da nema elemenata krivičnog djela, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Jedna žrtva požara u kući u centru Makarske

ZAGREB - Jedna osoba smrtno je stradala u požaru koji je rano jutros rano izbio u staroj kući u centru Makarske, potvrdio je za lokalni radio zapovjednik makarskih vatrogasaca Dražen Glavina.

Gorjele elektroinstalacije u sobi u banjalučkom studentskom domu

BANJALUKA - Zbog manjeg požara na elektoinstalacijama u jednoj od soba četvrtog paviljona Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci, intervenisali su banjalučki vatrogasci.

Baterije iz slupanog Tesle zapalile se nakon 6 dana

Udes Modela X koji se dogodio u martu u Kaliforniji i dalje je pod istragom, a vatrogasci koji su učestvovali u gašenju požara na vozilu iznijeli su svoj iskustva sa zapaljenim pogonskim baterijama električnog automobila.

Izgorjela montažna vikendica

BRATUNAC - U požaru u Krasanpolju, kod Bratunca, potpuno je izgorjela montažna vikendica u privatnom vlasništvu, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Grom zapalio kuću u Prijedoru

PRIJEDOR - Prijedorski vatrogasci ugasili su požar na kući mještanina naselja Gomjenica čiji su inicijali P.K, u koju je danas tokom nevremena udario grom.

Požar u izbjegličkom kampu kod Konjica: Izgorjela starica, druga povrijeđena

KONJIC - Kako je potvrđeno u Operativnom centru MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, požar je policiji prijavljen oko dva i po sata nakon ponoći.

Gorio tržni centar u Moskvi, posjetioci evakuisani

MOSKVA - Tržni centar "Godišnja doba" koji se nalazi na moskovskom Kutuzovskom bulevaru evakuisan je zbog dima, javljaju ruski mediji.

Najčitanije