Požar

Vatrogasci dežurali čitavu noć, nije bilo povrijeđenih

GRADIŠKA - Kasno sinoć ugašen je požar koji je juče izbio u proizvodnom pogonu fabrike namještaja Forte fleks u prigradskom naselju Kozinci kod Gradiške.

Vatrogasci i dalje gase vatru u pogonu fabrike namještaja

GRADIŠKA - Vatrogasci i dalje gase požar koji je popodne izbio u proizvodnom pogonu fabrike namještaja "Forte fleks" u prigradskom naselju Kozinci kod Gradiške, u kome nema povrijeđenih lica.

Veliki požar u Gradišci, gori fabrika namještaja

​GRADIŠKA – Vatrogasci gase požar koji je u poslijepodnevnim časovima izbio u proizvodnom pogonu Fabrike namještaja "Forte fleks" u prigradskom naselju Kozinci kod Gradiške.

Veliki požar u Zenici, na terenu svi raspoloživi vatrogasci

ZENICA - U poslovnoj zoni "Šljivik" u večernjim satima došlo je do požara na otpadu sekundarnih sirovina, a sve raspoložive snage zeničkih vatrogasaca angažovane su na gašenju vatre.

Staricu iz Banjaluke ugušio dim

BANJALUKA - Osamdesetosmogodišnju Hajriju Hajić iz banjalučkog naselja Srpske Toplice ugušio je dim sinoć usljed požara koji je izbio u njenoj kući u Ulici od Zmijanja Rajka.

Starica stradala u požaru u Banjaluci

​BANJALUKA – Starija žena stradala je sinoć u požaru koji se dogodio u porodičnoj kući u banjalučkom naselju Srpske Toplice.

Požar u kotorvaroškoj fabrici

KOTOR VAROŠ - Ugašen je manji požar koji je jutros izbio u kotorvaroškoj fabrici “Monouso” , potvrdeno je "Nezavisnim" iz Vatrogasnog društva Kotor Varoš.

Izgorio stan u Hadžićima, povrijeđen muškarac

HADŽIĆI - Jedno lice lakše je povrijeđeno u požaru koji je izbio u stanu u potkrovlju zgrade na području opštine Hadžići, potvrđeno je Srni iz MUP-a Sarajevskog kantona.

U požaru u Njujorku stradalo šest osoba, među njima četvoro djece

VAŠINGTON - Najmanje šest osoba, među kojima četvoro djece smrtno je stradalo u požaru koji je u srijedu rano izbio u zgradi u Njujorku.

Pilot iz aviona smrti otkrio šta se dešavalo prije nesreće

MOSKVA - Samo 37 putnika je preživjelo stravičnu avionsku nesreću u Moskvi.

Najčitanije