Požar

1.000 KM kazne ako vidite, a ne prijavite buktinju

​BANJALUKA - Ukoliko još niste, obavezno zapamtite da je broj telefona vatrogasaca 123, jer ako ih ne obavijestite da ste primijetili požar, možete biti kažnjeni novčanim iznosom i do 1.000 maraka.

Izgorjela staja sa sijenom u trebinjskom selu

TREBINJE – Staja u vlasništvu S.K. izgorjela je juče u požaru u selu Jasen, na području Trebinja, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Auto i četiri kamiona kod Splita zapaljeni namjerno

SPLIT - Policija je završila uviđaj požara koji su izbili nedaleko od Splita, u kojima su oštećeni jedno privatno i četiri teretna vozila, utvrdivši da su namjerno izazvani.

Osam osoba, uključujući četvoro djece, poginulo u požaru

MOSKVA - Osam osoba, uključujući četvoro djece, poginulo je u požaru u stambenoj zgradi u sibirskom gradu Krasnojarsk, saopštilo je rusko Ministarstvo za vanredne situacije.

Bjesni požar na Zakintosu, evakuisana dva sela

ATINA - Na grčkom ostrvu Zakintos izbio je požar velikih razmjera zbog čega je iz dva sela evakuisano oko 300 mještana i turista.

Požar u fabrici toalet papira u Surčinu, ima povrijeđenih

SURČIN - Požar u magacinu toalet papira u Surčinu trenutno gasi 24 vatrogasca sa sedam vozila, rečeno je u MUP-u Srbije.

Muškarac poginuo u eksploziji u Dizeldorfu, povrijeđena trudnica

DIZELDORF - Jedna osoba je poginula a dvije su povrijeđene u eksploziji i požaru koji je izbio u stambenoj zgradi u Dizeldorfu.

Požar u bolnici, jedna osoba poginula, 19 povrijeđeno

​BERLIN - Jedna osoba je poginula, a 19 je povrijeđeno u požaru koji je izbio u bolnici u Diseldorfu, gradu na zapadu Njemačke, saopštili su danas lokalni zvaničnici.

Ubijen Brazilac koji je štitio plemena u Amazoniji

LONDON - Policija u Brazilu istražuje ubistvo aktiviste koji je štitio domoroce od poljoprivrednika i drvosječa koji pokušavaju da zauzmu zemlju.

Požar zahvatio cijelu zgradu u Londonu

LONDON - Noćas je u Londonu veliki požar zahvatio kompletnu četvorospratnu zgradu na jugozapadu Londona, a oko 125 vatrogasaca pokušava da se izbori sa vatrenom stihijom, javili su britanski mediji.

Najčitanije