Požar

Gorio banjalučki hotel

BANJALUKA - U banjalučkom hotelu "Tesla" danas je došlo do požara, objavljeno je na Facebook stranici Vatrogasna brigada Banjaluka.

Migranti podmetnuli požar u Domu penzionera

BIHAĆ- U nedovršenoj zgradi Doma penzionera u Bihaću danas je u jutarnjim satima izbio požar, a u policiji USK ističu kako su ga podmetnuli migranti koji borave u ovom objektu.

U požaru izgorjelo 300 bala sijena i 50 bala slame

DOBOJ - U požaru krovne konstrukcije pomoćnog objekta u Doboju, koji je najvjerovatnije izbio zbog neispravne elektroinstalacije, izgorjelo je 300 bala sijena i oko 50 bala slame, dok je vlasnik uspio da spasi živinu koja se nalazila u prizemlju, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Požar na vojnom brodu, povrijeđena 21 osoba

U požaru na brodu u vojnom pristaništu u San Dijegu povrijeđena je 21 osoba i oni su sa lakšim povredama zbrinuti u lokalnoj bolnici, dok su dva vojna broda premještena na bezbjedno sidrište.

Grom udario u crkvu, izazvao požar

MOSKVA - Crkvu Uspenja Presvete Bogorodice u Vologdskoj oblasti Rusije pogodio je grom, usljed čega je izbio požar, saopštila je danas pres-služba regionalne uprave Službe za vanredne situacije.

Djeca evakuisana iz kampa zbog požara

ATINA - Više stotina djece evakuisano je iz predostrožnosti iz ljetnjeg kampa nakon izbijanja šumskog požara nedaleko od Krita jer snažni udari vjetra dodatno ojačavaju stihiju.

Ima poginulih u požaru u Novom Sadu

NOVI SAD - U požaru, koji je izbio jutros u fabrici "Koteks viscofan" u Novom Sadu, život su izgubile dvije osobe, rečeno je u novosadskoj hitnoj pomoći.

Požar na Galipolju, u gašenju učestvuju dva aviona i 20 helikoptera

Više stotina vatrogasaca bori se sa šumskim požarom na poluostrvu Galipolje na sjeverozapadu Turske, javili su danas lokalni mediji.

Grom izazvao požar na Hvaru

SPLIT - U poslijepodnevnim satima požar koji se brzo širi zahvatio je mjesto Bogomolje na hrvatskom ostrvu Hvar, u uvali Smokvina.

U požaru pomoćnog objekta izgorjeli krava, sijeno, garaža i alat

Pomoćni objekat u Modriči u potpunosti je izgorio usljed, kako se pretpostavlja, kvara na elektro-instalacijama, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Najčitanije