Požar

Ugašen požar u poslovnoj zoni Incel

BANJALUK - Manji požar u Poslovnoj zoni Incel u Banjaluci je ugašen, rečeno je Srni u banjalučkoj Vatrogasnoj brigadi.

Gorio stan u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - U požaru u Spasovdanskoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu niko nije povrijeđen, a pričinjena je određena materijalna šteta, rekao je Srni komandir Teritorijalne vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo Milenko Stanković.

IRB RS čisti prostor oštećen u požaru, do kraja sedmice odobravanje kredita

BANJALUKA - Dražen Vrhovac, vršilac dužnosti direktora Investiciono-razvojne banke Republike Srpske (IRB RS), izjavio je da se očekuje da će se do kraja sedmice početi s odobravanjem kredita.

Četvoro mrtvih u požaru u domu za penzionere u Bugarskoj

​Četiri stanara doma za penzionere su umrla i jedan je zadobio teške povrede u požaru koji je noćas izbio u toj ustanovi, saopštila je policija.

Vatra progutala farmu kod Lukavca, šteta milionska

Na farmi Milo Selo koja se nalazi u podnožju planine Ozren nadomak Lukavca jutros je izbio požar, a prve procjene kažu da je nastala milionska šteta.

Izgorio automobil na autoputu Banja Luka - Doboj

​BANJALUKA - Putničko vozilo u potpunosti je izgorjelo danas na autoputu Banja Luka - Doboj u posljepodnevnim časovima kada je došlo do požara.

Vrhovac: Ne očekujemo veće kašnjenje u plasmanu kredita zbog požara

BANJALUKA - Dražen Vrhovac, vršilac dužnosti direktora Investiciono-razvojne banke Republike Srpske (IRB RS), ne očekuje da će ova institucija imati veća kašnjenja u plasmanu kredita nakon požara u kojem su u noći između subote i nedjelje izgorjele njihove prostorije u Banjaluci.

Zgrada IRB-a RS opasana policijskom trakom, tragovi požara na sve strane

BANJALUKA - Više policajaca i jutros se nalazi kod zgrade Investiciono-razvojne banke Republike Srpske (IRB RS) koja je oštećena u požaru koji je izbio u noći između subote i nedjelje.

U požaru na Filipinima 8 mrtvih, uključujući 6 djece

MANILA - Osam ljudi je smrtno stradalo, uključujući šestoro djece, kada je požar zahvatio desetine kuća u blizini filipinske prijestonice Manile, saopštili su lokalni zvaničnici.

Gori Eurometal u ivanjičkom naselju Crnjevu

U ivanjičkom naselju Crnjevu veliki požar zahvatio je proizvodno-trgovinsko preduzeće Eurometal.

Nakon požara u Sarajevu pronađeno ugljenisano tijelo

SARAJEVO - U Odobašinoj ulici na području Opštine Centar u Sarajevu sinoć oko 21:50 sati pronađeno je ugljenisano tijelo, za sada, nepoznate osobe.

Požar progutao kuću za koju je vlasnik mukotrpno radio u Sloveniji

​SANSKI MOST - U požaru koji se sinoć dogodio u selu Skucani Vakuf, koje je udaljeno dvadesetak kilometara od Sanskog Mosta, izgorjela je kuća u vlasništvu Admira Ramića, a šteta je procijenjena na oko 100 hiljada maraka.

Pogledajte kako se kamion pretvorio u plamen, vozač pobjegao

Ministarstvo saobraćaja Minesote snimilo je veliku automobilsku nesreću koja se dogodila u ponedjeljak, nakon što su se na auto-putu sudarili automobil i kamion.

Bukti požar u Makarskoj

MAKARSKA - Nešto poslije ponoći na predjelu Kotišina na obroncima Biokova u Makarskoj buknuo je još jedan požar na nepristupačnom terenu koji jutros gase vatrogasni timovi iz cijele Splitsko-dalmatinske županije, rečeno je u Županijskom vatrogasnom operativnom centru u Splitu.

Požar na Biokovu, 50 vatrogasaca na terenu, jak vjetar otežava

Pedesetak vatrogasaca gasi šumski požar koji je predveče izbio na Biokovu na području Živogošća, a gašenje otežava jak vjetar, rekao je Mario Čovića, komandir Javne vatrogasne jedinice Makarska.

Najčitanije