Požar

Aktivno devet požara na podružju HNK

MOSTAR - Na području Hercegovačko-neretvanskog kantona /HNK/ aktivno je devet požara, od kojih pet na području Konjica, dva kod Jablanice, a po jedan kod Mostara, Čitluka i Rame, saopšteno je iz Civilnog štaba HNK.

U Srpskoj 23 požara za jedan dan

BANJALUKA - U protekla 24 časa u Republici Srpskoj evidentirana su 23 požara, od kojih je većina bila na otvorenom i izazvana nepažnjom i nehatom građana, saopšteno je iz MUP-a RS.

U požaru oštećena trafostanica

FOČA – Trafostanica u Foči, odnosno kablovi koji vode do nje, oštećeni su u požaru koji je izbio juče, saopštili su iz Policijske uprave Foča.

Vatra planula na dvije lokacije u Bosanskom Grahovu

BOSANSKO GRAHOVO - Ne području Bosanskog Grahova izbili su požari na lokacijama iznad sela Pržine i na potezu Zebe-Isjek-Radlovići.

Banjalučki vatrogasci za 12 časova intervenisali osam puta

BANJALUKA – Banjalučki vatrogasci imali su danas pune ruke posla te su sedam puta intervenisali na otvorenom prostoru i jednom na gašenju dimnjaka.

Gust dim prekrio Mostar

Gust dim izazvan požarom na brdu iznad Mostara u večernjim satim gotovo je u potpunosti prekrio grad na Neretvi.

Umro dok je gasio požar

DRVAR - Jedna osoba je smrtno stradala u Ljeskovici kod Drvara, potvrdio je za Avaz portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona Ivica Vrdoljak.

Proširio se požar u blizini Černobilja

KIJEV - Požar u blizini nuklearne elektrane Černobilj proširio na oko 35 hektara, saopštila je danas ukrajinsko ministarstvo za vanredne situacije.

Ugašen požar u šumi iznad Tuzle

TUZLA - Veliki broj vatrogasaca zajedno s građanima tokom noći su uspjeli ugasiti požar koji je juče buknuo u šumskom predjelu iznad Tuzle.

U požaru na aerodromu izgorjelo 3.500 rent a kar vozila

MAJAMI - Požar koji je izbio na travnatoj površini oko Međunarodnog aerodroma jugozapadne Floride, uništio je hiljade automobila za iznajmljivanje, saopštili su zvaničnici vatrogasne službe.

Najčitanije