Požar

Vatra na ledu, "zombi" požari uprkos minusu u sibirskom regionu

Temperatura vazduha u okrugu Ojmjakon u Jakutiji noću je i dalje u minusu, dok danju raste stidljivo do jednog ili dva stepena iznad nule. Snijeg je počeo da se topi, dok su rijeke i dalje zaleđene, što je potpuno uobičajeno za Ojmjakon, najhladnije stalno nastanjeno mjesto na Zemlji.

U požaru u garaži izgorjeli automobil i mašine

MODRIČA – Automobil volksfagen polo u potpunosti je izgorio u požaru koji je izbio u noći sa subote na nedjelju u jednoj garaži u Modriči, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Požar u skladištu tržnog centra u Zemunu

BEOGRAD - U otvorenom skladištu robe kod tržnog centra u Zemunu danas je izbio požar u kojem nema povrijeđenih i ugroženih, rečeno je u beogradskom MUP-u.

Požar na sirijskom brodu kod luke Banijas

BANIJAS - Manji požar izbio je na jednom motoru na tankeru u blizini sirijske luke Banijas, saopštili su državni mediji i dodali da su vatru brzo ugasili članovi posade, kao i da nije bilo žrtava.

Požar u Londonu, vatru gasi 125 vatrogasaca

LONDON - Najmanje 125 vatrogasaca pokušava da uz pomoć 15 vatrogasnih kamiona ugasi požar koji je izbio u stambenoj zgradi na istoku Londona.

Izgorio pomoćni objekat na području Doboja

DOBOJ – Pomoćni objekat, koji je u vlasništvu M.S. sa područja Doboja, sinoć je izgorio nakon što je na njemu izbio požar, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Zapalio se krov preduzeća, izgorjele mašine i sprat

ISTOČNO SARAJEVO – Krovna konstrukcija na prostoriji jednog preduzeća tekstila u Istočnom Novom Sarajevu zapalila se u nedjelju oko 23 časa, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Gori kuća u Bijeljini

BIJELJINA - U Bijeljini je planuo požar na kući, a Vatrogasna jedinica upućena je na lice mjesta, potvrđeno je Srni u ovoj jedinici.

Broj poginulih u bolnici u Bagdadu porastao na 82

BAGDAD - Broj poginulih u požaru u bagdadskoj bolnici "Ibn Hatib" porastao je na 82, saopštio je portparol iračkog Ministarstva unutrašnjih poslova Halid el Muhana.

Premijer Iraka otpustio trojicu zvaničnika zbog požara u bolnici

BAGDAD - Premijer Iraka Mustafa el Kadimi otpustio je trojicu zdravstvenih zvaničnika zbog požara u bolnici Bagdadu u kojem je poginulo najmanje 27 ljudi, saopšteno je iz iračkog Ministarstva zdravlja.

Najčitanije