Požar

Sahranjeno sedam stradalih u požaru u Brčkom

BRČKO - U Brčkom je sahranjeno sedam osoba stradalih u požaru koji se desio u subotu u naselju Suljagića sokak.

Otkriven uzrok smrti sedme žrtve požara u Brčkom

BRČKO - Uzrok smrti petogodišnjeg dječaka koji je sedma žrtva požara u brčanskom naselju Suljagić Sokak je opeklinski šok.

U Austriji najveći šumski požar ikada

BEČ - Vatrogasci u Austriji trenutno su suočeni sa najvećim šumskim požarem koji se dogodio u ovoj zemlji.

Ugašen požar u zgradi u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - Požar u zgradi u Hilandarskoj ulici u Istočnom Sarajevu ugašen je brzom intervencijom vatrogasaca, rekao je Srni starješina protivpožarne Teritorijalne vatrasne jedinice Istočnog Sarajeva Njegoš Vukadin.

Gori stan u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - Vatrogasci gase požar koji je izbio u jednoj od stambenih zgrada u Hilandarskoj ulici u Istočnom Sarajevu, a prema prvim informacijama, nema povrijeđenih.

Zbog tragedije u Brčkom u srijedu dan žalosti u FBiH

SARAJEVO - Vlada Federacije BiH (FBiH) proglasila je 27. oktobar danom žalosti na području Federacije BiH zbog smrti sedam lica u tragediji u Brčkom.

Sedma žrtva požara u Brčkom, preminuo petogodišnji dječak

BRČKO - U noći s nedjelje na ponedjeljak na Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli preminulo je dijete koje je bilo u teškom stanju nakon požara u Brčkom koji je već odnio šest života, potvrđeno je "Nezavisnim".

Detalji požara u Brčkom: Među poginulima i djeca, svijeće najvjerovatnije izazvale požar

BRČKO - U požaru u Brčkom poginulo je šestoro lica, jedno dijete je životno ugroženo i prevezeno u Univerzitetsko-klinički centar Tuzla, a u brčanskoj bolnici je šestoro maloljetnih lica, te njihovi otac i majka, rekao je Srni šef Odjeljenja za zdravstvo i ostale usluge u Vladi Brčko distrikta Sead Šadić.

Komšije u šoku nakon požara u Brčkom u kojem je stradalo šest osoba

BRČKO - Edin Omerović, koji živi u brčanskom naselju Suljagića sokak u kojem se jutros dogodila velika tragedija u kojoj je stradalo šest osoba, kaže da su svi u šoku.

Kod Pala zapaljen pomoćni objekat

ISTOČNO SARAJEVO - U mjestu Ljubogošta, u opštini Pale zapaljen je pomoćni objekat u privatnom vlasništvu koji je djelimično izgorio, a povrijeđenih lica nije bilo, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Najčitanije