Požar

Izgorio paleći nisko rastinje

Tomislav Marković (78) nastradao je u svojoj njivi, dok je palio nisko rastinje.

Gori deponija kod Lukavca

TUZLA - U naselju Duboštica kod Lukavca aktivan je požar na deponiji smeća, a vatrogasci su u posljednja 24 časa ugasili tri požara na području Tuzlanskog kantona.

Šta su nakon havarije u Brodu do sada utvrdili inspektori?

BROD - Inspekcijskom kontrolom je utvrđeno da je Rafinerija nafte "Brod" redovno vršila propisane mjere zaštite od požara i eksplozija, u propisanim rokovima i da se o istima vodi evidencija, potvrdili su u Inspektoratu RS, komentarišući nalaz republičkih inspektora, nakon havarije koja se nedavno desila u Rafineriji u Brodu.

Požar na Adi Huji, nema povrijeđenih

BEOGRAD - Nekoliko objekata gori na Adi Huji, a iz MUP-a kažu da po posljednjim informacijama nema povrijeđenih.

Izgorjele četiri kuće u Novom Pazaru

NOVI PAZAR - Četiri kuće potpuno su izgorjele u požaru koji je izbio danas u novopazarskom naselju Dojeviće.

Izuzimanje predmeta iz Rafinerije radi utvrđivanja uzroka požara

DOBOJ - Okružno javno tužilaštvo Doboj zatražilo je od Osnovnog suda u Derventi izdavanje naredbe za privremeno oduzimanje predmeta - dokumentacije i video-nadzora iz Rafinerije nafte u Brodu s ciljem utvrđivanja uzroka požara i eksplozije koji su se desili u utorak, 9. oktobra, potvrđeno je Srni iz dobojskog Tužilaštva.

Požar u Beogradu, jedna osoba stradala

Jedna osoba stradala je u požaru, koji je izbio oko 16:30 sati u Ulici Zage Malivuk na Paliluli, javlja Blic pozivajući se na Hitnu pomoć.

U Rafineriju stigli republički inspektori

BROD - Republički ekološki, tehnički, te inspektori za zaštitu na radu i zaštitu od požara otišli su jutros u Rafineriju nafte Brod, kako bi utvrdili činjenično stanje u vezi sa sinoćnom eksplozijom, potvrđeno je za "Nezavisne" u Inspektoratu RS.

Golić: Zatražene informacije o požaru u Rafineriji Brod

BANJALUKA - Ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić rekla je danas Srni da je poslat pisani upit nadležnima u Rafineriji nafte u Brodu u vezi sa posljedicama požara, nakon čega će se Ministarstvo obratiti javnosti saopštenjem.

Telegrami saučešća Rafineriji i porodici nastradalog radnika

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je danas telegrame saučešća kolektivu Rafinerije nafte Brod i porodici radnika LJube Patkovića koji je nastradao u sinoćnjoj eksploziji i požaru u ovoj rafineriji.

Najčitanije