Požar

Požar u poznatom budističkom manastiru na Tibetu

PEKING - U jednom od najpoznatijih budističkih hramova na Tibetu, manastiru Džokang u Lasi, danas je izbio požar velikih razmjera, a nije prijavljeno da je tom prilikom iko stradao, dok su razmjere pričinjene štete neizvjesne.

Eksplozija grijalice kobna: U jaucima izgorjela u kući

DOBOJ - Jauci i pozivi u pomoć Edine Bešlagić (57) čuli su se nakon eksplozije u kojoj je u ponedjeljak sat iza ponoći smrtno stradala ova nesrećna žena, koja je živjela sama.

Stradala žena u požaru u Doboju

DOBOJ - ​Edina Bešlagić (57) poginula je u eksploziji koja se noćas dogodila u naselju Bešlagića brdo u Doboju.

Gorjela trafostanica u centru Banjaluke

BANJALUKA - Na trafostanici u Ulici Federika Garsije Lorke u naselju Petra Preradovića u centru Banjaluke jutros je izbio požar koji je ugašen brzom intervencijom vatrogasaca.

Požar kod Olimpijskog sela, dan pred početak ZOI

Samo dan pred zvaničan početak Zimskih olimpijskih igara u Južnoj Koreji požar kod Olimpijskog sela. Posjetioci putem mobilnih upozoreni da ne prilaze.

U požaru u Smederevu stradale tri osobe, među njima trudnica

SMEDEREVO -- Tri osobe stradale su u požaru koji je izbio u porodičnoj kući u Gogoljevoj ulici broj 2 u Smederevu, javljaju agencije i beogradski mediji. .

Komšiji prave novu štalu jer mu je stara izgorjela

NOVI GRAD - U domaćinstvu Rajka Ivanovića u Poljavnicama kod Novog Grada, zahvaljujući pomoći komšija, počela je izgradnja nove štale, nakon što je stari objekat izgorio u požaru.

Dva kamiona oštećena u požaru u Doboju

DOBOJ - U krugu preduzeća "Eko global" iz Boljanića došlo je do oštećenja dva kamiona izazvanih požarom, potvrđeno je Srni iz Policijske uprave Doboj.

Izgorjela kuća u Čapljini, stradala starica

ČAPLJINA – U požaru koji je izbio sinoć na porodičnoj kući u čapljinskom selu Bivolje brdo nastradala je jedna ženska osoba.

Detalji dramatične akcije vatrogasaca: Od straha za unuku onesvijestila se u kući u plamenu

BANJALUKA - Biljana Vladović (38) iz Banjaluke onesvijestila se u kući u plamenu u banjalučkoj Ulici Vladislava Skarića, a u kojoj ona i još pet članova porodice žive kao podstanari.

Reklame

Najčitanije