Požarevac

Uskoro izgradnja fabrike kafe: Vrijednost investicije 2,3 miliona evra

Grad Požarevac ustupio je zemljište u "Sjevernom bloku industrijske zone", bez naknade kompaniji "Bambi Succes" koja će izgraditi fabriku za proizvodnju kafe.

Prijetio ocu da će ga izbaciti iz kuće pa prekršio policijski čas

POŽAREVAC - Policija je u Petrovcu na Mlavi po nalogu nadležnog tužilaštva podnijela krivičnu prijavu protiv 32-godišnjeg muškarca iz okoline ovog mjesta zbog osnovane sumnje da je izvršio krivična djela nasilje u porodici i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Gradi se fabrika kafe u Požarevcu

Grad Požarevac je bez naknade ustupio zemljište od 40 ari mješovitom preduzeću Bambi Sakces za izgradnju pogona za preradu i proizvodnju kafe.

Pogledajte tuču djevojaka u pekari u Požarevcu

POŽAREVAC - Uznemirijući snimak fizičkog obračuna tri djevojke u Požarevcu, koji se dogodio u nedjelju u jednoj pekari u centru grada, objavljen je na društvenim mrežama.

Gurnuo ga pop pa slomio kuk

POŽAREVAC - U porti Saborne crkve u Požarevcu, u ponedjeljak ujutru dogodio se incident, u kojem je Dragoš K. (59) zadobio tešku povredu u vidu preloma kuka.

Djevojčica iz Obrenovca nađena u Požarevcu

Šesnaestogodišnja djevojčica iz Obrenovca koja je nestala u ponedjeljak u jutarnjim satima na putu ka školi, nađena je u Požarevcu.

Mladić poginuo mijenjajući sijalicu

M. Ž. (17) iz požarevačkog naselja Boževac, poginuo je juče u prepodnevnim satima od udara struje dok je mijenjao sijalicu u hladnjači mesare, gdje je privremeno radio, javljaju srpski mediji.

Preminuo napadnuti vozač autobusa u Požarevcu

POŽAREVAC - Vozač autobusa koga je najprije verbalno, a potom i fizički napao putnik D.M., poslije čega je doživio infarkt, preminuo je u požarevačkoj bolnici.

Mladić ubio ženu na nagovor druga i njegovog oca?

POŽAREVAC - Pripadnici MUP-a u Požarevcu uhapsili su A.Ð. (22) iz Požarevca, zbog sumnje da je ubio Ružicu K. iz ovog grada.

Nakon svađe oko međe komšija ga napao nožem, on ga ubio

Sedamdesetogodišnjem Jagošu R. iz Boževca kod Požarevca u Srbiji određen je pritvor od 30 dana zbog sumnje da je ubio komšiju Ljubišu Stojadinovića.

Najčitanije