Požarevac

Vozio sa 5,5 promila alkohola u krvi

BEOGRAD - Tridesetčetvorogodišnji muškarac iz Požarevca vozio je automobil sa čak 5,5 promila alkohola u krvi, utvrdila je smederevska policija alko-testiranjem prilikom redovne kontrole saobraćaja.

U Požarevcu uručeni ključevi stanova izbjeglim iz BiH i Hrvatske

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić prisustvovao je u Požarevcu svečanoj dodjeli ključeva 20 stanova porodicama izbjeglim iz BiH i Hrvatske, u okviru realizacije Regionalnog stambenog programa u Srbiji.

Uskoro izgradnja fabrike kafe: Vrijednost investicije 2,3 miliona evra

Grad Požarevac ustupio je zemljište u "Sjevernom bloku industrijske zone", bez naknade kompaniji "Bambi Succes" koja će izgraditi fabriku za proizvodnju kafe.

Prijetio ocu da će ga izbaciti iz kuće pa prekršio policijski čas

POŽAREVAC - Policija je u Petrovcu na Mlavi po nalogu nadležnog tužilaštva podnijela krivičnu prijavu protiv 32-godišnjeg muškarca iz okoline ovog mjesta zbog osnovane sumnje da je izvršio krivična djela nasilje u porodici i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Gradi se fabrika kafe u Požarevcu

Grad Požarevac je bez naknade ustupio zemljište od 40 ari mješovitom preduzeću Bambi Sakces za izgradnju pogona za preradu i proizvodnju kafe.

Pogledajte tuču djevojaka u pekari u Požarevcu

POŽAREVAC - Uznemirijući snimak fizičkog obračuna tri djevojke u Požarevcu, koji se dogodio u nedjelju u jednoj pekari u centru grada, objavljen je na društvenim mrežama.

Gurnuo ga pop pa slomio kuk

POŽAREVAC - U porti Saborne crkve u Požarevcu, u ponedjeljak ujutru dogodio se incident, u kojem je Dragoš K. (59) zadobio tešku povredu u vidu preloma kuka.

Djevojčica iz Obrenovca nađena u Požarevcu

Šesnaestogodišnja djevojčica iz Obrenovca koja je nestala u ponedjeljak u jutarnjim satima na putu ka školi, nađena je u Požarevcu.

Mladić poginuo mijenjajući sijalicu

M. Ž. (17) iz požarevačkog naselja Boževac, poginuo je juče u prepodnevnim satima od udara struje dok je mijenjao sijalicu u hladnjači mesare, gdje je privremeno radio, javljaju srpski mediji.

Preminuo napadnuti vozač autobusa u Požarevcu

POŽAREVAC - Vozač autobusa koga je najprije verbalno, a potom i fizički napao putnik D.M., poslije čega je doživio infarkt, preminuo je u požarevačkoj bolnici.

Najčitanije