Požega

Muškarca usmrtilo stablo kod Požege

POŽEGA - Jedan muškarac stradalo je danas prilikom sječe drva u Tometinom Polju kod Požege, prenose beogradski mediji.

Pogledajte kako izgleda Požega nakon snažne oluje

POŽEGA - Jako nevrijeme praćeno gradom juče je poharalo Požegu i okolinu.

Oluja u Požegi srušila debeli zatvorski zid

POŽEGA - Jako nevrijeme praćeno gradom juče je poharalo Požegu i okolinu.

Otac i sin poginuli u prevrtanju traktora

POŽEGA - U šumi iznad Kaptola kod Požege u Hrvatskoj pri prevrtanju traktora poginuli su otac i sin, javili su hrvatski mediji.

Zabio se autom u kuću u koju se prije dvije godine zakucao kamion

POŽEGA - Na istoj adresi u Dervišagi, ovoga puta, s Golfom, u ponedjeljak iza 4 časa došlo je do udara u istu porodičnu kuću, u koju se prije nepune dvije godine zabio kamion, piše Požega.eu.

Pozlilo vozaču autobusa koji je prevozio djecu

POŽEGA - Vozaču autobusa koji je prevozio učenike iz pleterničkog kraja na nastavu u Požegu, pozlilo je nešto prije osam sati, pa je na obilaznici u Vidovcima došlo do udara autobusa u zaštitnu ogradu kod nadvožnjaka preko željezničke pruge Požega - Pleternica.

Zapalio se autobus pun djece blizu Požege, nema povrijeđenih

POŽEGA - Autobus pun djece zapalio se danas na vidikovcu Papuk u blizini Požege, a u incidentu niko nije povrijeđen, rečeno je za portal 24sata iz hrvatske policije.

Mačetom ubio psa i pokušao ga zapaliti

POŽEGA - Pod uticajem velike količine alkohola (2,14 promila koncentracije alkohola u organizmu), 57-godišnjak je mačetom ubio svog psa i zatim ga je pokušao zapaliti.

Mladić ispao iz vozila koje je bilo u svatovskoj koloni, teško povrijeđen

POŽEGA - Dvadesetdvogodišnji mladić danas je teško povrijeđen kada je kod Požege ispao iz prtljažnika vozila koje je bilo u svatovskoj koloni.

Došla da obiđe majku pa je upucao očuh

Požežanin star oko 80 godina pucao je večeras iz lovačke puške u svoju 50-godišnju pastorku i teško je povrijedio, a potom pokušao da digne ruku na sebe iz istog oružja,

Najčitanije