Pobuna

Pobuna košarkaša Barselone - Pešić već bivši?

Košarkaši Barselone navodno su nezadovoljni radom Svetislava Pešića, prenosi madridski list "Marka".

Pobuna u mostarskom zatvoru, u okršaju povrijeđeni policajci

MOSTAR - U pritvorskoj jedinici Kaznenopopravnog zatvora (KPZ) u Mostaru sinoć u 22 i 30 sati odvijala se prava drama kada su petorica kriminalaca pokušala bijeg iz ćelije.

Brazilski zatvorenici nakon pobune igrali fudbal sa odsječenim glavama

SAO PAOLO - Najmanje 52 zatvorenika su ubijena, od kojih je 16 obezglavljeno, tokom nemira koji su izbili u zatvoru u državi Para, na sjeveru Brazila, saopštile su danas brazilske vlasti.

Epilog venecuelanske propale pobune: Pet mrtvih, 233 uhapšenih

KARAKAS -- U prošlonedjeljnim uličnim sukobima u Venecueli tokom protesta započetih pozivom Gvaida vojsci da se okrene protiv vlade, pet ljudi poginulo, 233 uhapšeno.

Pobuna migranata zbog interneta i hrane, ima povrijeđenih

SOLUN - Policija je u Solunu privela devetoro tinejdžera pošto su u hostelu za migrante izbili neredi zbog navodno loše hrane i interneta.

Pobuna u zatvoru, šest mrtvih

DŽAKARTA - Pet policijskih službenika i jedan zatvorenik ubijeni su tokom pobune u policijskom pritvornom centru nedaleko od Džakarte, koji je već bio na meti islamskih ekstremista.

Prva pobuna u svemiru

Kad su u jesen 1973. poslati u Skajlab - prvu američku svemirsku stanicu, tri člana posade dobro su znali da misija neće biti nimalo jednostavna.

U pobuni u meksičkom zatvoru 16 mrtvih

MEKSIKO SITI - Najmanje 16 osoba je ubijeno u pobuni u zatvoru u meksičkoj državi Nuevo Leon, saopštili su zvaničnici.

Sedam mrtvih u pobuni u meksičkom zatvoru

MEKSIKO SITI - Najmanje sedam osoba je poginulo, a 13 je povrijeđeno tokom operacije ponovnog uspostavljanja kontorle nad zatvorom Siudad Viktorija, u koji su osuđenici krijumčarili oružje, saopštili su zvaničnici.

Pobuna radnica u slovenačkoj firmi Fori tekstil u Kragujevcu

KRAGUJEVAC - Radnice preduzeća Fori tekstil u Kragujevcu danas su se pobunile jer rade po 12 sati na dan a primaju minimalnu zaradu, saopštio je Savez samostalnih sindikata Kragujevca.

Najčitanije