Podgorica

Detalji eksplozije u Podgorici u kojoj je stradao škaljarac

PODGORICA - Prema preliminarnim nalazima istrage Jasmin Šahović (42) sa Cetinja stradao je u ponedjeljak od eksploziva koji je bio postavljen ispod njegovog automobila i aktiviran je daljinskim upravljačem, dok je vozilo bilo u pokretu.

Eksplozija u Podgorici, stradao pripadnik škaljarskog klana?

PODGORICA - U jutrošnjoj eksploziji automobila u podgoričkom naselju Tološi navodno je stradao pripadnik tzv. škaljarskog kriminalnog klana Jasminko Šahović.

Pucnjava u Podgorici, ubijena jedna osoba

PODGORICA - Jedna osoba ubijena je večeras u Podgorici, a osumnjičeni je uhapšen, saopštila je crnogorska policija.

Komšić i Džaferović se sastali s Lajčakom u Podgorici

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić i član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović sastali su se u Podgorici sa specijalnim izaslanikom za zapadni Balkan Miroslavom Lajčakom s kojim su razgovaralo o jačanju regionalne ekonomske saradnje.

Erdoan stiže u Podgoricu da podrži turske fudbalere

PODGORICA - Predsjednik Turske Redžep Taijp Erdoan prisustvovaće u Podgorici utakmici turske reprezentacije protiv Crne Gore, u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, prenose mediji.

Maloljetnik preminuo u kovid centru kod Podgorice

Maloljetna osoba preminula je danas u kovid centru kod Podgorice.

Mediji: Na barikadi na Belvederu pucano na policiju

PODGORICA - Radio-televizija Crne Gore (RTCG) ekskluzivno je objavila audio-snimak na kojem se čuje kako šef podgoričkog Centra bezbjednosti Goran Jokić u nedjelju, 5. septembra, putem radio-veze upozorava policajce da se čuju rafali na barikadi na Belvederu, na putu Podgorica-Cetinje i govori im da pristupe proceduri zaštite u situacijama kada se na njih otvara vatra.

Gori i u Podgorici, vatra prijeti kućama

PODGORICA - Požar je zahvatio Malo brdo u Podgorici, vatra se širi ka stambenim objektima i u toku je gašenje, potvrđeno je iz Službe zaštite i spasavanje.

Protest u Podgorici: Stop kovid diktaturi

PODGORICA - Predstavnici pokreta "WewillALLbethere" zatražili su danas u Podgorici ukidanje aktuelnih mjera protiv korona virusa, poručujući da će svakodnevno izlaziti na ulice ako budu uvedeni kovid pasoši.

Vučić: Ostaće upisano da je Podgorica pretekla Prištinu

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, povodom najave usvajanja rezolucije o Srebrenici u kosovskoj skupštini, rekao je danas da je upozoravao na to, i naglasio da jedino iznenađenje to da je Podgorica u tome bila "revnosija" i brža od Prištine.

Najčitanije