Podgorica

Mediji: Na barikadi na Belvederu pucano na policiju

PODGORICA - Radio-televizija Crne Gore (RTCG) ekskluzivno je objavila audio-snimak na kojem se čuje kako šef podgoričkog Centra bezbjednosti Goran Jokić u nedjelju, 5. septembra, putem radio-veze upozorava policajce da se čuju rafali na barikadi na Belvederu, na putu Podgorica-Cetinje i govori im da pristupe proceduri zaštite u situacijama kada se na njih otvara vatra.

Gori i u Podgorici, vatra prijeti kućama

PODGORICA - Požar je zahvatio Malo brdo u Podgorici, vatra se širi ka stambenim objektima i u toku je gašenje, potvrđeno je iz Službe zaštite i spasavanje.

Protest u Podgorici: Stop kovid diktaturi

PODGORICA - Predstavnici pokreta "WewillALLbethere" zatražili su danas u Podgorici ukidanje aktuelnih mjera protiv korona virusa, poručujući da će svakodnevno izlaziti na ulice ako budu uvedeni kovid pasoši.

Vučić: Ostaće upisano da je Podgorica pretekla Prištinu

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, povodom najave usvajanja rezolucije o Srebrenici u kosovskoj skupštini, rekao je danas da je upozoravao na to, i naglasio da jedino iznenađenje to da je Podgorica u tome bila "revnosija" i brža od Prištine.

Protest ispred zgrade Vlade Crne Gore: "Ostaćemo cijelu noć"

PODGORICA - U Podgorici je večeras je održan protest u znak podrške Podgoričaninu Ristu Jovanoviću uhapšenom u Prištini sa kojeg je od crnogorske vlade zatraženo da se angažuje na njegovom puštanju "iz šiptarskih kazamata, u koje je smješten lažima i podmetanjima i neistinama".

Policijska pratnja Ðukanovića imala udes u Podgorici

PODGORICA - Policijsko vozilo iz pratnje predsjednika Mila Ðukanovića učestvovalo je u manjem saobraćajnom udesu na raskrsnici kod Milenijum mosta u Podgorici.

Uhapšen u Gradišci po potjernici Interpola Podgorica

GRADIŠKA - Policijski službenici Policijske uprave Gradiška upasili su lice čiji su inicijali M.S. iz Pljevalja zbog počinjenih krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojne droge.

Pokušali razviti trobojku na Ambasadi Hrvatske u Podgorici

PODGORICA - Zbog razvijanja trobojke na zgradi Ambasade Hrvatske u Podgorici saslušani su Mitar Raičević (24) i Slavko Konatar (26), piše podgorički portal CdM, pozivajući se na nezvanična saznanja u Upravi policije.

Sahranjen mitropolit Amfilohije

Arhiepiskop cetinjski i mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije sahranjen je danas u podgoričkom hramu Hristovog vaskrsenja.

Oproštaj Krivokapića od Amfilohija: Pogledaj još jednom narod svoj

PODGORICA - Pogledaj još jednom narod svoj, poručio je u besjedi nakon opijela mandatar za sastav nove vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić.

Najčitanije