Podgorica

Varhelji u Podgorici: EU spremna da vas prati na evropskom putu

PODGORICA - Komesar za susjedsku politiku i pregovore o proširenju EU Oliver Varhelji izjavio je u crnogorskoj Skupštini da je u strateškom interesu EU da se Crna Gora približi Evropi, te da ga raduje što se politički dijalog vratio u ovaj parlament.

Veliki požar u robnoj kući kod Podgorice, povrijeđena dva vatrogasca

PODGORICA - Veliki požar izbio je danas u robnoj kući "Dadi" na Krabuškom polju, kod Podgorice, u čijem gašenju učestvuju tri aviona, dok su dva vatrogasca prilikom intervencije povrijeđena.

Potjera u Podgorici, pobjegao vuk

Nesvakidašnja potjera večeras na ulicama Podgorice za odbjeglim vukom iz zoo-kazamata Podgoričanina Aca Novovića iz naselja Tološi.

Srbi u Pljevljima i Podgorici čuvali džamije tokom noći

PLJEVLJE - Srbi u Crnoj Gori proveli su noć na ulicama čuvajući džamije i imovinu komšija Bošnjaka od huligana koji su prethodnih dana izazivali incidente u Pljevljima, objavio je "Sandžak pres".

Bliskije veze Crne Gore i Rusije uticale bi na odnose sa Vašingtonom

VAŠINGTON - Bivši zvaničnik Pentagona, direktor Centra ''Pen Bajden'' Majkl Karpenter ocijenio je danas da je moguće da u Crnoj Gori dođe do promjene vlasti. On je dodao da bi zalaganje za bliskije vezama s Rusijom uticalo na odnose Podgorice i Vašingtona.

Slavlje na ulicama Podgorice, uz baklje, zastave i pjesmu

PODGORICA - Uz baklje, zastave Srbije i Crne Gore i pjesme, građani su u nedjelju uveče u Podgorici proslavili pobjedu opozicije na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori.

Eksplodirao golf u Podgorici, povrijeđena osoba interesantna policiji

PODGORICA - U naselju Zabjelo u Podgorici danas je došlo do eksplozije na golfu šest, prilikom čega je jedna osoba zadobila povrede, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

Policija odblokirala prilaz Podgorici iz pravca Bioča

PODGORICA - Crnogorska policija večeras je odblokirala put od Bioča ka Podgorici nakon što je prethodno blokirala saobraćaj na izlazu iz glavnog grada, i tri sata nije bilo dozvoljeno ni da se izađe iz grada, ni da se uđe, javljaju podgoričke ''Vijesti''.

Služen moleban za spas svetinja, veliki broj vjernika ispred hrama

PODGORICA - U hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici večeras je služen moleban Presvetoj Bogorodici za odbranu svetinja, u prisustvu NJegovog visokopreoveštenstva mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija, koji je sve pozvao na ljubav i da prestane progon Srpske pravoslavne crkve /SPC/ u Crnoj Gori.

Policija blokirala ulaze u Podgoricu

PODGORICA - Crnogorska policija blokirala je ulaze u Podgoricu, gdje se večeras održava auto-litija u znak protesta protiv Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Najčitanije