Podgorica

Podgoričanin izrešetan dok je prelazio ulicu

PODGORICA - Podgoričanin Milo Ilić ubijen je oko 16.20 sati u Podgorici, prenose crnogorski mediji.

Na "Auto Moto Show Podgorica 2019" modele predstavlja 37 kompanija

​Sajam automobila, motocikala i opreme "Auto Moto Show Podgorica 2019" svečano je otvoren danas u Podgorici. Na Sajmu su izloženi vodeći brendovi automobilske, moto i nautičke industrije koji su prisutni na tržistu Crne Gore.

Masovno trovanje pasa u Podgorici

PODGORICA - Nevladina organizacija "Prijatelji životinja" u Podgorici saopštila je da su mještani podgoričkog naselja Mareza danas prijavili veliki broj otrovanih pasa i drugih domaćih životinja u tom naselju.

Podgorica razmišlja o uvođenju električnih autobusa

​Uvođenjem električnih autobusa u saobraćaj riješio bi se problem gradskog prevoza, koji trenutno nije nešto što zadovoljava potrebe građana i Podgorica već razmišlja o ovoj soluciji, saopštila je Lazarela Kalezić, sekretar za saobraćaj, piše Dan.

Zaplijenjene cigare vrijedne 200.000 evra

PODGORICA - Crnogorska policija je u dvije odvojene akcije zaplijenila cigarete ukupne vrijednosti 200.000 evra i uhapsila dva lica.

U Podgorici poginuo muškarac

PODGORICA - Pedesetdevetogodišnji muškarac čiji su inicijali V.V. poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na ulazu u Podgoricu iz pravca Cetinja, saopštila je crnogorska policija.

Vjetar čupa stabla u Podgorici i Baru

PODGORICA - Jak vjetar čupa drveće u Baru i Podgorici, gdje je oborena fasada na jednoj stambenoj zgradi, dok je na području Danilovgrada i Zete došlo do prekida u elektrosnabdijevanju.

Zaplijenjen kokain vrijedan 12.000 evra

​PODGORICA - Crnogorska policija pronašla je kokain vrijedan 12.000 evra, namijenjen uličnoj prodaji, te uhapsila muškarca čiji su incijali A.V iz Podgorice zbog sumnje da se bavio prodajom droge.

Mladić iz BiH "pao" u Podgorici zbog pljačke 30.000 evra

PODGORICA - Podgorička policija uhapsila je muškarca O.Š. (23) iz BiH, koji živi u Podgorici, zbog sumnje da je iz stana sugrađanina B.L. ukrao 30.000 evra, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

Afera "Koverta": Bivši gradonačelnik Podgorice preuzeo krivicu

PODGORICA - Bivši gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović je, na saslušanju u Specijalnom državnom tužilaštvu, na sebe preuzeo krivicu u predmetu "koverta", zbog čega su u Tužilaštvu ocijenili da nema potrebe za saslušanje predsjednika DPS-a Mila Đukanovića, iako ga je predsjednik Atlas grupe Duško Knežević direktno označio kao osobu sa kojom se dogovarao o predaji spornog novca, prenosi "Dan".

Najčitanije