Podgorica

Vulin odgovorio Podgorici: Kako možete da pogledate građanima u oči

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin upitao je danas crnogorske vlasti, koje su odbile ponudu predsjednika Aleksandra Vučića da im Srbija donira respiratore, kako mogu da pogledaju svojim građanima u oči.

Još jedna eksplozija u Podgorici

PODGORICA - Sat prije ponoći u podgoričkom naselju Stari Aerodrom odjeknula je eksplozija. Vijesti prenose da je, navodno, eksplozivna naprava aktivirana u dvorištu kuće Podgoričanina koji je poznat policiji.

Razvili trobojku dugu 60 metara iznad Podgorice

PODGORICA - Kuči su danas iznad Podgorice, na brdu Sjenica, razvili trobojku od preko 60 metara, što je jedna od najvećih zastava u Crnoj Gori.

Ko je Podgorčanin koji je poginuo u eksploziji

PODGORICA - Podgoričanin Đorđije Božović je poginuo, a njegov sugrađanin Aleksandar Keković je teško povređen u eksploziji bombe koja je bila postavljena ispod Kekovićevog automobila.

Snažna eksplozija u Podgorici, automobil dignut u vazduh, jedno poginulo

PODGORICA - Eksplozivna naprava aktivirana je ispod automobila Podgoričana A. K. u srijedu u 19.33 časa u Dalmatinskoj ulici u blizini diskonta "Lida" u podgoričkom naselju Blok 6., a kako javljaju tamošnji mediji jedna osoba je poginula, a još jedna je zadobila povrede.

Odloženo ročište o optužnici Kneževiću i Stijepoviću

PODGORICA - U podgoričkom Višem sudu, odlozen je razmatranje optužnice protiv predsjednika Atlas Grupe, Duška Kneževića, Slavoljuba Stijepovića, i još pet osoba, koji se terete za pranje novca.

Crna Gora od maja uvodi avio-linije za Zagreb

PODGORICA - Crna Gora je direktnim avio-linijama tokom čitave godine, od država regiona, povezana sa Srbijom i Slovenijom, jer je poslovna politika u avijaciji vezana prvenstveno za profit avio-kompanije, koja ne može da održava linije koje su nerentabilne, saopšteno je iz Aerodroma Crne Gore.

Litije organizovane u više gradova Crne Gore

PODGORICA - Litije i molebani u znak protesta protiv usvojenog Zakona o slobodi vjeroispovijesti organizovani su i danas u više crnogorskih gradova.

Ko je prokleti car Dukljanin koga mitropolit poredi sa Đukanovićem?

PODGORICA - Mitropolit Amfilohije uporedio je ranije predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića sa "carem Dukljaninom", mitskom ličnošću koja oličava protivnika Božjeg.

U Podgorici izolovan pacijent koji je boravio u Kini

PODGORICA - Pacijent, koji je boravio u Kini, izolovan je na Infektivnoj klinici u Podgorici zbog sumnje da je zaražen virusom korona.

Najčitanije