Podgorica

Uhapšen muškarac sa Kosova zbog pokušaja ubistva

​PODGORICA - Crnogorska policija uhapsila je D.Ð. (77) sa Kosova sa prebivalištem u Podgorici zbog pokušaja ubistva tri sobe.

U Podgorici potrebno 700 radnika, dnevnica 35 evra

Crnogorska državna kompanija "13. jul – Plantaže“, koja je jedan od najvećih i najznačajnijih proizvođača grožđa i vina u jugoistočnoj Evropi, i ove godine, kao i prethodnih, susreće se sa problemom nedostatka radne snage.

Odbijen zahtjev Hrvatske za izručenje Sinđelića

​PODGORICA - Podgorički Viši sud odbio je zahtjev Hrvatske za izručenje Saše Sinđelića, svjedoka saradnika u slučaju za pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, u oktobru 2016. godine, potvrđeno je iz tog suda.

Migrant iz Alžira pokušao da ubije Palestinca u Podgorici

PODGORICA - Podgorička policija uhapsila je državljanina Alžira Mufida Retalija (48), zbog sumnje da je pokušao da ubije Palestinca Jusufa Albu-Alija (25), potvrđeno je iz Uprave policije.

Zatvoren aerodrom u Podgorici zbog nestanka struje

​PODGORICA - Aerodrom u Podgorici je zatvoren zbog nestanka električne energije, a let "Er Srbije" je odgođen, rekla je savjetnik direktora za odnose sa medijima preduzeća "Aerodromi Crne Gore" Milica Babić.

Podgoričanin izrešetan dok je prelazio ulicu

PODGORICA - Podgoričanin Milo Ilić ubijen je oko 16.20 sati u Podgorici, prenose crnogorski mediji.

Na "Auto Moto Show Podgorica 2019" modele predstavlja 37 kompanija

​Sajam automobila, motocikala i opreme "Auto Moto Show Podgorica 2019" svečano je otvoren danas u Podgorici. Na Sajmu su izloženi vodeći brendovi automobilske, moto i nautičke industrije koji su prisutni na tržistu Crne Gore.

Masovno trovanje pasa u Podgorici

PODGORICA - Nevladina organizacija "Prijatelji životinja" u Podgorici saopštila je da su mještani podgoričkog naselja Mareza danas prijavili veliki broj otrovanih pasa i drugih domaćih životinja u tom naselju.

Podgorica razmišlja o uvođenju električnih autobusa

​Uvođenjem električnih autobusa u saobraćaj riješio bi se problem gradskog prevoza, koji trenutno nije nešto što zadovoljava potrebe građana i Podgorica već razmišlja o ovoj soluciji, saopštila je Lazarela Kalezić, sekretar za saobraćaj, piše Dan.

Zaplijenjene cigare vrijedne 200.000 evra

PODGORICA - Crnogorska policija je u dvije odvojene akcije zaplijenila cigarete ukupne vrijednosti 200.000 evra i uhapsila dva lica.

Najčitanije