Podgorica

Zaustavila ga patrola, on potegao pištolj na policiju

Podgorička policija uhapsila je muškarca N.Š. (45) nakon što je uperio revolver u policajce koji su ga zaustavili radi kontrole tokom vožnje u Bioču kraj Podgorice na putu prema Kolašinu.

U Podgorici kvadrat stana 1.000 evra, na primorju i do 4.000

​Tržište nekrtenina u Crnoj Gori nakon duže stagnacije je “oživjelo”. Tome u prilog govore i nedavno objavljeni preliminarni podaci MONSTAT-a da je u odnosu na prošlu godinu ove godine zabilježen rast cijene kvadrata u novgradnji 11,6 odsto.

Nevrijeme u Podgorici: Padao grad, vjetar lomio stabla

​PODGORICA - Olujno nevrijeme zahvatilo je danas Podgoricu nakon nekoliko dana rekordno visoke temperature vazduha.

Najtopliji dan u Podgorici u ovoj godini

PODGORICA - Maksimalna temperatura vazduha u Podgorici danas je iznosila 39,7 Celzijusovih stepeni, što je najtopliji dan u ovom gradu od početka godine, rekao je meteorolog Dušan Pavićević.

Podgoričanin osumnjičen da je prodao kćerku za 5.000 evra

​Podgoričanin Dž. B. osumnjičen je da je prodao svoju kćerku u inostranstvu za 5.000 evra, prenosi portal CDM.

Uhapšen muškarac sa Kosova zbog pokušaja ubistva

​PODGORICA - Crnogorska policija uhapsila je D.Ð. (77) sa Kosova sa prebivalištem u Podgorici zbog pokušaja ubistva tri sobe.

U Podgorici potrebno 700 radnika, dnevnica 35 evra

Crnogorska državna kompanija "13. jul – Plantaže“, koja je jedan od najvećih i najznačajnijih proizvođača grožđa i vina u jugoistočnoj Evropi, i ove godine, kao i prethodnih, susreće se sa problemom nedostatka radne snage.

Odbijen zahtjev Hrvatske za izručenje Sinđelića

​PODGORICA - Podgorički Viši sud odbio je zahtjev Hrvatske za izručenje Saše Sinđelića, svjedoka saradnika u slučaju za pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, u oktobru 2016. godine, potvrđeno je iz tog suda.

Migrant iz Alžira pokušao da ubije Palestinca u Podgorici

PODGORICA - Podgorička policija uhapsila je državljanina Alžira Mufida Retalija (48), zbog sumnje da je pokušao da ubije Palestinca Jusufa Albu-Alija (25), potvrđeno je iz Uprave policije.

Zatvoren aerodrom u Podgorici zbog nestanka struje

​PODGORICA - Aerodrom u Podgorici je zatvoren zbog nestanka električne energije, a let "Er Srbije" je odgođen, rekla je savjetnik direktora za odnose sa medijima preduzeća "Aerodromi Crne Gore" Milica Babić.

Najčitanije