Podgorica

Vrapci u Podgorici nisu uginuli zbog 5G mreže, biće instalirana 2022.

PODGORICA - Stotine uginulih vrabaca koji su danas pronađeni u Podgorici nisu stradali od posljedica zračenja 5G mreže, jer se prve instalacije te tehnologije u Crnoj Gori očekuju do kraja 2022. godine, saopštio je danas crnogorski Digitalni forenzički centar.

Hiljade mrtvih ptica u Podgorici

PODGORICA - Veliki broj uginulih vrabaca mogao se vidjeti u Bloku pet u Podgorici.

U Podgorici 63 odsto turista manje

Za prvih pet mjeseci ove godine u Podgorici je boravilo 21.168 turista, što je 63 procenta manje u odnosu na isti period prošle godine.

Požari u Podgorici i Tuzima, kuće ugrožene u Bratonožićima

Više požara je aktivno na području Podgorice i gradskog naselja Tuzi, od kojih je najveći u Bratonožićima, gdje su ugrožene kuće, izjavio je komandir Službe zaštite i spasavanja Podgorice Goran Janković.

Produžene mjere protiv korone u Podgorici

PODGORICA - Koordinaciono tijelo za zarazne bolesti U Crnoj Gori večeras je produžilo na još sedam dana primjenu mjera protiv širenja novog virusa korona u Podgorici.

Dva mladića poginula u sudaru auta i šlepera na putu Nikšić-Podgorica

PODGORICA - Dva mladića poginula su u sudaru automobila i šlepera na magistralnom putu Nikšić-Podgorica, dok je jedna osoba teško povrijeđena.

Crnogorska policija traga za vlasnicima 54 kilograma marihuane

Granična policija Crne Gore pronašla je u jednom selu kod Podgorice odbačenu marihuanu ukupne težine 54 kilograma.

Gradonačelnik: Nije daleko dan kada ćemo morati da zatvorimo Podgoricu

PODGORICA - Ukoliko se ovakav trend nastavi, nije daleko dan kada ćemo morati da zatvorimo Podgoricu i da se vratimo na onaj režim od prije par mjeseci, a mislim da niko od nas to ne želi, upozorio je gradonačelnik Podgorice i član Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT) Ivan Vuković.

Znatan rast zaraženih u Podgorici, na udaru mlađi građani

PODGORICA - Crnogorsko Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT) analiziralo je večeras epidemiološku situaciju u Crnoj Gori, posebno u Podgorici, gdje je konstatovan značajan porast broja novootkrivenih slučajeva infekcije virusom korona.

Miranović: Zatvaranje Podgorice zavisi od ponašanja građana

PODGORICA - Zatvaranje Podgorice zbog zaštite od širenja zaraze virusom korona zavisi od ponašanja građana, poručila je danas pomoćnica ministra zdravlja Vesna Miranović, ne isključujući tu mogućnost ukoliko, kako kaže, aktivnosti inspekcije ne urode plodom.

Najčitanije