Podgorica

Zaplijenjen kokain vrijedan 12.000 evra

​PODGORICA - Crnogorska policija pronašla je kokain vrijedan 12.000 evra, namijenjen uličnoj prodaji, te uhapsila muškarca čiji su incijali A.V iz Podgorice zbog sumnje da se bavio prodajom droge.

Mladić iz BiH "pao" u Podgorici zbog pljačke 30.000 evra

PODGORICA - Podgorička policija uhapsila je muškarca O.Š. (23) iz BiH, koji živi u Podgorici, zbog sumnje da je iz stana sugrađanina B.L. ukrao 30.000 evra, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

Afera "Koverta": Bivši gradonačelnik Podgorice preuzeo krivicu

PODGORICA - Bivši gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović je, na saslušanju u Specijalnom državnom tužilaštvu, na sebe preuzeo krivicu u predmetu "koverta", zbog čega su u Tužilaštvu ocijenili da nema potrebe za saslušanje predsjednika DPS-a Mila Đukanovića, iako ga je predsjednik Atlas grupe Duško Knežević direktno označio kao osobu sa kojom se dogovarao o predaji spornog novca, prenosi "Dan".

Braća povrijeđena u pucnjavi ispred škole

​PODGORICA - Braća Vuksan i Vojin Marjanović ranjeni su u pucnjavi koja se danas dogodila u Ulici Kralja Nikole kod Ekonomske škole “Mirko Vešović” u Podgorici, saopšteno je CdM-u iz Uprave policije.

Eksplodirao automobil, poginula muška osoba

PODGORICA - Muška osoba poginula je danas u eksploziji automobila u centru Podgorice, javio je dopisnik Srne.

Protest u Podgorici: Zbog afere "Koverat" zatražene ostavke čelnika tužilaštva

PODGORICA - U Podgorici je večeras održan protest nezadovoljnih građana, koji je okupio oko hiljadu učesnika. Građani su protestovali zbog afere "Koverat", koja posljednjih dana potresa Crnu Goru.

Generalni sekretar Đukanovića osumnjičen za pranje novca

PODGORICA - Bivši gradonačelnik Podgorice i trenutno generalni sekretar predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, Slavoljub Stijepović osumnjičen je za pranje novca putem pomaganja, saopšteno je iz Specijalnog državnog tužilaštva Crne Gore.

Eksplozija u Podgorici, nema informacija o šteti

​PODGORICA - Građane u podgoričkim naseljima Blok 6 i Blok 9 jutros oko jedan i po sat iza ponoći probudila je jaka eksplozija kod restorana "Njujork".

Preminuo desetomjesečni dječak, druga žrtva gripa?

PODGORICA - Dječak starosti 10 mjeseci, koji je s ozbiljnim respiratornim problemima primljen u Institut za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore (KČG), preminuo je sinoć, saopšteno je iz KČG za cdm.me.

Podgorica preplavljena albanskim zastavama

PODGORICA - Glavni grad Crne Gore Podgorica je osvanula “okićena” albanskim zastavama u čast dolaska albanskog predsjednika Iljira Mete.

Najčitanije