Podgorica

Aktiviran biber sprej na aerodromu u Podgorici

PODGORICA - Nepoznata osoba danas prije podne je na Aerodromu Podgorica aktivirala najvjerovatnije biber sprej na ulazu zgrade terminala, saopštio je Aerodrom.

Suđenje bh. državljaninu za ubistvo 15-mjesečnog Pavla krajem oktobra

PODGORICA - Početak suđenja državljaninu BiH Nerminu Šišiću iz Tuzle i Jeleni Jovović iz Podgrice, optuženima za monstruozno ubistvo Jeleninog 15-mjesečnog sina Pavla, zakazan je za 23. oktobar ove godine, potvrdio je Jelenin branilac, crnogorski advokat Miomir Joksimović.

U Podgorici novi protest zbog ukidanja naknada za majke troje i više djece

PODGORICA - Bivše korisnice naknada za majke troje i više djece u Crnoj Gori, ponovo su danas izašle na ulice, protestujući zbog ukinutih naknada od prije 15 mjeseci. Sa današnjeg protesta je poručeno da majke neće odustati, da će predati i žalbe Sudu za ljudska prava u Strazburu, a najavile su i proteste u drugim crnogorskim gradovima.

Ukida se avio linija između Sarajeva i Podgorice

PODGORICA - Avio-kompanija Flydubai povlači se iz Crne Gore do sljedeće godine te istovremeno ukida liniju između glavnih gradova ove države i Bosne i Hercegovine.

Zaplijenjeno zlato vrijedno 26.000 evra

PODGORICA - Na carinskoj ispostavi Kula, prema Kosovu i Metohiji, u tri slučaja oduzet je neprijavljeni zlatni nakit vrijednosti više od 26.000 evra.

Dječak, koji je nestao u Podgorici, vratio se kući

PODGORICA - Šesnaestogodišnji dječak, čiji je nestanak prijavljen tokom vikenda, vratio se danas kući, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Vozio 172 km/h na mjestu gdje je ograničenje 80

BAR - Službenici Uprave policije Crne Gore privremeno su oduzeli vozačku dozvolu i podnijeli prekršajnu prijavu protiv M.V. (24) iz Bara, jer je vozio 172 kilometra na čas, na mjestu gdje je ograničenje 80 kilometara na čas, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

Deaktivirana eksplozivna naprava nađena u stanu

PODGORICA - Policija je deaktivirala eksplozivnu napravu nađenu u stanu u zgradi u podgoričkom naselju Stari aerodrom, koji koristi Podgoričanin Luka Bulatović (20), pripadnik jedne od organizovanih kriminalnih grupa u Crnoj Gori.

Tukao ženu, pa dobio batine od prolaznika

PODGORICA - Nasilni muž L.Đ. (55) dobio je batine od prolaznika koji su ga napali iznervirani time što je on u centru Podgorice tukao suprugu. Oboje su na kraju završili u Urgentnom centru.

France Prešern dobio spomenik u Podgorici

U Moskovskoj ulici u Podgorici večeras je svečano otkriven spomenik slovenačkom pjesniku Francu Prešernu.

Najčitanije