Podrška

Još jedan transparent podrške Dodiku

PALE - U Palama je večeras postavljen transparent podrške predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku koji je na liječenju od virusa korona u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci.

Mandić: Preispitati podršku Vladi Crne Gore

PODGORICA - Lider Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić saopštio je danas da će ta koalicija, najjača članica vladajuće većine u crnogorskom palrlamentu, podržati izglasavanje izmjena Zakona o slobodi vjeroispovijesti, ali da će nakon toga preispitati podršku Vladi Crne Gore premijera Zdravka Krivokapića.

Višković: Nastaviti rad na kreiranju novih mjera podrške privredi

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Radovan Višković rekao je danas da je Privredna komora Srpske važan partner Vladi Srpske, koja je opredijeljena da zajedno s predstavncima ove komore nastavi da radi na kreiranju novih mjera podrške privredi.

Podrška mladim preduzetnicima: Za pokretanje vlastitog biznisa 5.000 KM

DOBOJ - Umjesto da bezuspješno tragaju za poslom za koji su su školovali, dvadesetak mladih Dobojlija odlučilo je da okuša sreću i prijavi se na javni pozov za dodjelu sredstava za pokretanje vlastitog biznisa, a dva najuspješnija projekta dobila su po 5.000 KM za osnivanje preduzeća.

Srbi zvanično u kampanji za reizbor Trampa

ČIKAGO - Tri nedjelje nakon što je u SAD pokrenuta kampanja "Srbi za Trampa 2020", Amerikanci srpskog porijekla koji podržavaju aktuelnog predsjednika postali su zvaničan dio koalicije u kampanji za ponovni izbor Donalda Trampa.

SDS Semberija: Puna podrška medicinskom sektoru

BIJELJINA - Odbor za zdravstvo Stranke demokratske Srpske Semberija - Mićo Mićić daje punu podršku ljekarima, medicinskim sestrama, tehničkom osoblju, vozačima i drugom osoblju koje se nesebično i profesionalno bori protiv virusa COVID-19, poručeno je nakon današnje sjednice ovog odbora.

Najavljena podrška ugostiteljstvu i prevoznicima i za avgust i septembar

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković razgovarao je danas u Banjaluci sa predstavnicima Unije udruženja poslodavaca Republike Srpske iz oblasti prevoza putnika i Udruženjem Horeka Republike Srpske o mjerama podrške ovim djelatnostima koje trpe gubitke u poslovanju usljed pandemije virusa korona.

Najmlađa opština u RS bračnim parovima daje po 12.000 KM za stan

STANARI- Sa po 12.000 KM budžetskih sredstava poguraće opština Stanari sve mlade bračne parove koji žele da u ovoj lokalnoj zajednici sviju svoje gnijezdo, odnosno kupe stan, sagrade ili kupe kuću.

Tjeri Anri klečao 8.46 minuta

Bivši francuski fudbaler Tjeri Anri priključio se borbi Afro-amerikanaca za rasnu jednakost u SAD.

Šestorica vozača Formule 1 odbila da kleknu

Šestorica vozača Formule 1 odbila su da kleknu u znak podrške pokretu "Crni životi su važni", uoči starta Svjetskog kupa Formule-1 u Austriji.

Najčitanije