Podrum

Amerikanka u podrumu objesila kćerku i sina

Tridesetšestogodišnja Amerikanka optužena je da je objesila svoje dvoje djece u podrumu u Pensilvaniji iako tvrdi da su četvorogodišnjakinja i njen osmogodišnji brat počinili samoubistvo.

'Vukoje' nagrađen na Sava Promenadi

Prvi Belgrade Waterfront Good Food & Wine Festival koji se održao na Sava Promenadi krajem prve nedjelje septembra dodijelio je plakete najboljim kompanijama u 19 kategorija, a žiri ove manifestacije odlučio je da priznanje za najbolju vinariju regiona pripadne čuvenoj vinariji „Podrumi Vukoje 1982“ iz Trebinja.

Najveći podzemni vinski podrum nalazi se u Moldaviji

Iako se ne nalazi u društvu zemalja poznatih po vinskim destinacijama, u Moldaviji zvanično postoji najveća kolekcija vina na svijetu.

Dvije godine krila dijete u gepeku i podrumu, prijeti joj 20 godina zatvora

​PARIZ - Francuskinja Rosa Marija Da Kruz danas se našla pred sudom nakon što je mehaničar otkrio da djevojčica živi u gepeku majčinih kola.

Gradite novi objekat: Podrum, da ili ne?

Pri gradnji novog objekta često se postavlja pitanje izgraditi podrum ili ne. S jedne strane podrum omogućuje dodatni prostor za pohranu, s druge pak predstavlja veliki trošak.

"Podrumi Vukoje": Crvena vina ozbiljan adut

TREBINJE - Uoči "Drugog salona žilavke", jedinstvene manifestacije u čast kraljice hercegovačkih bijelih vina - žilavke, u Vili "Pergoli" trebinjskog "Podruma Vukoje" je priređena "Noć crvenih vina", gdje su domaći i strani novinari degustirali paletu različitih crvenih vina, uz specijalitete čuvenog majstora kuhinje iz Sarajeva Nihada Mamaledžije.

Za krvavi obračun u "Podrumu" 14 godina robije

SARAJEVO - Alen Bodulović (31) iz Sarajeva i njegovih četvorica sugrađana osuđeni su u Kantonalnom sudu u Sarajevu na 14 godina i tri mjeseca robije, za tuču i pucnjavu koja datira iz proljeća 2015. godine u klubu "Podrum", a kada su ranjena dvojica muškaraca.

"Tetovirani Isus" u nedjelju u "Podrum sceni"

BANJALUKA - Predstava "Tetovirani Isus" po motivima drama Mirka Kovača i u režiji i adaptaciji Aleksandra Pejakovića premijerno će biti izvedena u "Podrum sceni" Banjalučkog studentskog pozorišta (BSP) u nedjelju s početkom u 20.30.

Najčitanije