Podsticaji

Isplaćeno oko dva miliona KM podsticaja za povećanje plata

BANJALUKA - Ministarstvo privrede i preduzetništva Republike Srpske, u saradnji sa Poreskom upravom Srpske, isplatilo je zaključno sa današnjim danom oko dva miliona KM za 4.459 radnika kojima je povećana plata u odnosu na period početne plate.

Isplaćeno 487.537 KM podsticaja za razvoj poljoprivrede i sela

BANJALUKA - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske danas je putem Agencije za agrarna plaćanja Republike Srpske isplatilo 487.537 KM podsticaja za razvoj poljoprivrede i sela.

493 ratara u trci za podsticaje

BANJALUKA - Na javni poziv za subvencije i premije namijenjene za sufinansiranje projekata i mjera u poljoprivrednoj proizvodnji prijavila su se 493 poljoprivrednika, a za ovu namjenu u budžetu grada predviđeno je 935.100 KM.

Javni pozivi u KS: Podsticaji za nove proizvodnje

SARAJEVO - Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo počelo je s objavama javnih poziva za sprovođenje Programa razvoja male privrede za 2021. godinu, kojima će biti podržane strateški važne industrije i razvojni programi i za koje je izdvojeno gotovo 3,5 miliona KM.

Dobri podsticaji, ali problem uvozni lobi

BIHAĆ - Za poljoprivrednu proizvodnju iz budžeta Unsko-sanskog kantona u prošloj godini izdvojeno je oko šest miliona maraka, od čega direktno na poticaje nešto više od 4,7 miliona, potvrdio je premijer USK Mustafa Ružnić.

Dobojski privrednici od podsticaja kupuju nove mašine

DOBOJ - Posljedice pandemije virusa korona tridesetak dobojskih privrednika pokušaće da ublaži sredstvima koja su dobili kroz projekat Gradske uprave i UNDP-a, a novac će, poručuju, iskoristiti za nabavku novih mašina za rad, kojim će, kažu, sačuvati ukupno 68 radnih mjesta.

Obezbijeđena dodatna sredstva za poljoprivredne podsticaje u Bijeljini

Na 39. sjednici Skupštine Grada Bijeljina, između ostalih, usvojena je i "Odluka o izmjenama Odluke o programu korišćenja sredstava za podsticaj poljoprivredne proizvodnje u 2020. godini" kojom je predviđeno obezbjeđenje dodatnih sredstava namijenjenih za afirmaciju poljoprivredne proizvodnje.

Isplaćeno 3,2 miliona KM podsticaja za 450 privrednih subjekata u RS

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske je na današnjoj sjednici usvojila Informaciju o provođenju postupka dodjele podsticaja za povećanje plate radnika sa efektima dodijeljenih podsticaja za obračunski period jul-decembar 2019. godine.

Tuzlanskom kantonu više od sedam miliona KM za podsticaje

TUZLA - Za poticaj poljoprivredi u Tuzlanskom kantonu predviđeno je više od sedam miliona KM, što je duplo više sredstava nego protekle godine.

Isplaćeno 390.770 KM podsticaja

BANJALUKA - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske isplatilo je danas 390.770 KM po osnovu podsticaja za poljoprivrednu proizvodnju.

Najčitanije