Podsticaji

Dobojski privrednici od podsticaja kupuju nove mašine

DOBOJ - Posljedice pandemije virusa korona tridesetak dobojskih privrednika pokušaće da ublaži sredstvima koja su dobili kroz projekat Gradske uprave i UNDP-a, a novac će, poručuju, iskoristiti za nabavku novih mašina za rad, kojim će, kažu, sačuvati ukupno 68 radnih mjesta.

Obezbijeđena dodatna sredstva za poljoprivredne podsticaje u Bijeljini

Na 39. sjednici Skupštine Grada Bijeljina, između ostalih, usvojena je i "Odluka o izmjenama Odluke o programu korišćenja sredstava za podsticaj poljoprivredne proizvodnje u 2020. godini" kojom je predviđeno obezbjeđenje dodatnih sredstava namijenjenih za afirmaciju poljoprivredne proizvodnje.

Isplaćeno 3,2 miliona KM podsticaja za 450 privrednih subjekata u RS

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske je na današnjoj sjednici usvojila Informaciju o provođenju postupka dodjele podsticaja za povećanje plate radnika sa efektima dodijeljenih podsticaja za obračunski period jul-decembar 2019. godine.

Tuzlanskom kantonu više od sedam miliona KM za podsticaje

TUZLA - Za poticaj poljoprivredi u Tuzlanskom kantonu predviđeno je više od sedam miliona KM, što je duplo više sredstava nego protekle godine.

Isplaćeno 390.770 KM podsticaja

BANJALUKA - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske isplatilo je danas 390.770 KM po osnovu podsticaja za poljoprivrednu proizvodnju.

Isplaćeno oko 2,2 miliona KM podsticaja poljoprivrednicima u RS

BANJALUKA - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske isplatilo je danas posredstvom Agencije za agrarna plaćanja Srpske 2.196.215 KM za podsticaje u poljoprivredi iz ove godine.

Isplaćeno 2.181.737 KM podsticaja

BANJALUKA - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske isplatilo je danas 2.181.737 KM za podsticaje za poljoprivrednu proizvodnju u ovoj godini.

Isplaćeno više od 666.000 KM za podsticaje

BANJALUKA - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske je posredstvom republičke Agencije za agrarna plaćanja danas isplatilo 666.323 KM za podsticaje u poljoprivredi iz ove godine.

Isplaćeno 3.051.324 KM podsticaja

BANJALUKA - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske danas je isplatilo 3.051.324 KM za podsticaje u poljoprivredi.

Za podsticaje isplaćeno više od dva miliona KM

BANJALUKA - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske isplatilo je danas 2.072.632 KM za podsticaje u poljoprivredi, posredstvom Agencije za agrarna plaćanja Srpske.

Najčitanije