Podsticaji

Za podršku proizvođačima povrća i voća isplaćeno 2,4 miliona KM

BANJALUKA - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske posredstvom Agencije za agrarna plaćanja Republike Srpske danas je isplatilo 2.418.787 KM za podršku proizvođačima povrća i voća.

Odobreno oko 1,8 miliona KM podsticaja za 174 privredna subjekta

BANJALUKA - Ministarstvo privrede i preduzetništva Republike Srpske zaključno sa današnjim danom odobrilo je oko 1,8 miliona KM za 174 privredna subjekta, koji su isplatili uvećanu platu za 4.406 radnika.

Za podsticaj privrednog razvoja 450.000 KM

MRKONJIĆ GRAD Skupština opštine Mrkonjić Grad usvojila je danas Program za podsticaj privrednog razvoja ove opštine za ovu godinu, prema kojem je za ove namjene planirano 450.000 KM.

Lani isplaćeno više od pola miliona KM podsticaja privredi

PRIJEDOR - Iz budžeta grada Prijedora u prošloj godini isplaćeno je 521.927 KM podsticaja i subvencija za privredu od planiranih 675.710 KM, podaci su gradskog Odjeljenja za privredu i preduzetništvo.

Dodik: U naredna dva dana 10 miliona KM podsticaja za sjetvu

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je poljoprivrednicima u Republici Srpskoj isplaćeno 7,7 miliona KM za podsticaje za 2021. godinu, čime je završena isplata svih podsticaja za prošlu godinu.

Isplaćeno svih 75 miliona KM podsticaja za 2021.

BANJALUKA - Današnjom uplatom 7.633.906 KM isplaćeno je svih 75 miliona KM po osnovu podsticaja za razvoj poljoprivrede i sela za prošlu godinu u Republici Srpskoj, saopšteno je iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srpske.

Isplaćeno milion KM podsticaja

BANJALUKA - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske isplatilo je 1.043.613 KM po osnovu podsticaja za razvoj poljoprivrede i sela.

Isplaćeno preko dva miliona KM podsticaja za poljoprivrednu mehanizaciju

BANJALUKA - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske danas je posredstvom Agencije za agrarna plaćanja Srpske isplatilo 2.667.482 KM za podsticaje u poljoprivredi.

Isplaćene premije za razvoj poljoprivrede i sela

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske danas isplatilo je posredstvom Agencije za agrarna plaćanja 2.720.473 KM po osnovu podsticaja za razvoj poljoprivrede i sela.

Isplaćeni podsticaji za 389 poljoprivrednika

PRNJAVOR - Opština Prnjavor isplatila je danas podsticaje za 389 poljoprivrednih proizvođača u ukupnom iznosu od 375.556 KM, čime je nastavljena praksa redovnog isplaćivanja podsticaja poljoprivrednicima, potvrdio je načelnik opštine Darko Tomaš.

Kompletirana isplata podsticaja

BIJELJINA - Agrarni fond Bijeljina saopštio je da je isplatio i ostatak podsticaja za podršku u stočarstvu i proizvodnji pšenice, čime je kompletirana isplata za sve podnosioce zahtjeva za podršku u stočarstvu i proizvodnji pšenice, kao i kompletan podsticaj u plasteničkoj i za pčelarsku proizvodnju.

Isplaćeno gotovo 900.000 KM podsticaja

BANJALUKA - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske danas je, posredstvom Agencije za agrarna plaćanja Srpske, isplatilo 896.454 KM za premiju za uzgoj kvalitetno priplodnih krmača i suprasnih nazimica.

Isplaćeno oko dva miliona KM podsticaja za povećanje plata

BANJALUKA - Ministarstvo privrede i preduzetništva Republike Srpske, u saradnji sa Poreskom upravom Srpske, isplatilo je zaključno sa današnjim danom oko dva miliona KM za 4.459 radnika kojima je povećana plata u odnosu na period početne plate.

Isplaćeno 487.537 KM podsticaja za razvoj poljoprivrede i sela

BANJALUKA - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske danas je putem Agencije za agrarna plaćanja Republike Srpske isplatilo 487.537 KM podsticaja za razvoj poljoprivrede i sela.

493 ratara u trci za podsticaje

BANJALUKA - Na javni poziv za subvencije i premije namijenjene za sufinansiranje projekata i mjera u poljoprivrednoj proizvodnji prijavila su se 493 poljoprivrednika, a za ovu namjenu u budžetu grada predviđeno je 935.100 KM.

Najčitanije