Podvođenje

Uhapšena žena koja je podvodila kćerku dvije godine

ALEKSINAC - B.J. (48) iz okoline Aleksinca uhapšena je zbog trgovine ljudima jer je, kako se sumnja, dvije godine prisiljavala na prostituciju sada trinaestogodišnju kćerku, prenose mediji.

Par iz Zagreba osumnjičen da je podvodio 31-godišnju ženu

ZAGREB – Zagrebačka policija uhapsila je danas 45-godišnjaka i 39-godišnjakinju, koji su osumnjičeni da su od početka februara do 14. aprila podvodili 31-godišnju ženu.

Babi iz Šipova sedam godina robije za podvođenje unuke

BANJALUKA - Šezdesetčetvorogodišnja S.M. iz Šipova danas je u Okružnom sudu u Banjaluci osuđena na sedam godina zatvora zbog podvođenja unuke (11).

Uhapšena zbog sumnje da je podvodila maloljetnu kćerku

A.B. (40) iz Niša uhapšena je zbog sumnje da je podvodila maloljetne kćerku (17) i zlostavljanja svog sina.

Osumnjičeni za iskorištavanje djevojčice ostaju iza rešetaka

BANJALUKA – Okružni sud u Banjaluci, produžio je pritvor za dva mjeseca S.M. (64) iz Šipova koja se sumnjiči da je podvodila 11-ogodišnju unuku i pedesetrogodišnjaku S.S. koji se sumnjiči za obljubu djevojčice, saznaju Nezavisne.

Određen pritvor babi i muškarcu kojem je podvodila unuku

BANJALUKA – Okružni sud u Banjaluci, odredio je jednomjesečni pritvor S.M. (64) iz Šipova koja se sumnjiči da je podvodila 11-ogodišnju unuku i pedesetrogodišnjaku S.S. koji se sumnjiči za obljubu djevojčice, potvrđeno je za Nezavisne.

Unuku podvodila starom policijskom znancu?

ŠIPOVO - Šokantan slučaj podvođenja jedanaestogodišnje unuke otkrila je policija iz Šipova nakon zaprimljene prijave da žena, čiji je identitet poznat redakciji, sve češće vodi unuku kod S.S., policiji dobro poznatog 53-godišnjaka.

Otac podvodio maloljetnu kćerku sa posebnim potrebama

​JAGODINA - U Jagodini su komšije prijavile da otac zloupotrebljava maloljetno dijete (13) sa posebnim potrebama, nakon čega je uhapšen na djelu, sa još dvojicom muškaraca.

Uhapšena zbog podvođenja trinaestogodišnje kćerke

Policija u Požarevcu uhapsila je V. M. (43) iz Velikog Gradišta zbog sumnje da je primoravala svoju trinaestogodišnju kćerku na seksualne odnose sa više muškaraca i nakon toga joj uzimala dobijeni novac, saopštio je MUP.

Najčitanije