Pogibija

Za tri godine u Srpskoj poginulo 30 radnika

BANJALUKA - U protekle tri godine u Srpskoj poginulo je ukupno 30 radnika, potvrđeno je "Nezavisnim novinama" u Inspektoratu RS.

Poginuo slavni jugoslovenski košarkaš

Bivši jugoslavenski košarkaški reprezentativac Blagoje Georgievski poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Skoplju, a makedonska policija saopštila je kako je do nesreće došlo sinoć oko 23 sata.

Vozač renoa poginuo u sudaru sa kamionom

SARAJEVO - Vozač E.Š, koji je upravljao putničkim vozilom reno klio, poginuo je u sudaru koji se dogodio u mjestu Vinac, na magistralnom putu Donji Vakuf-Jajce.

"Moj mentor" - kako je Kobi pomogao Novaku da se vrati u vrh?

Zvaničan sajt ATP podsjetio nas je veliko prijateljstvo Novaka Đokovića i tragično preminulog - i legendarnog - Kobija Brajanta.

TMZ: I Kobijeva kćerka Džidži Brajant bila u helikopteru

Prema navodima američkog portala TMZ i kćerka Kobija Brajanta Džijana Marija Džidži Brajant bila je u letjelici. Džidži Brajant nije preživjela pad helikoptera, a imala je 13 godina.

Vučić: Potresla me je tragična smrt Kobija Brajanta

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić napisao je večeras da ga je izuzetno potresla vijest o tragičnoj smrti Kobija Brajanta.

Poginuo legendarni Kobi Brajant

Jedan od najvećih košarkaša 21. vijeka Kobi Brajant navodno je poginuo u padu helikoptera u nedjelju uveče po srednjeevropskom vremenu, javlja američki TMZ sports, a prenosi Sportando.

Traktoristu usmrtila korpa

U dvije saobraćajne nezgode koje su se dogodile u valjevskom kraju jedan traktorista je poginuo, dok je drugi zadobio teške povrede.

Detalji tragedije u Banjaluci: Građevinac poginuo pred očima kolege

BANJALUKA - Odjednom je nešto palo pored mene i na prvi mah sam pomislio da je greda, priča za "Nezavisne" radnik na izgradnji buduće zgrade mjesne zajednice i policijske stanice na Laušu u Banjaluci, gdje je danas, u padu sa visine od oko 10 metara, poginuo njegov radni kolega Milorad Ristić (60).

Traktorom udario u bagrem, ispao iz sjedišta i poginuo

Mrtav traktorista (48) pronađen je u danas u šumskom predjelu nedaleko Podravskih Sesveta u Hrvatskoj.

Najčitanije