Pogibija

Za 10 migranata se ne zna ko su, ukopani u Bihaću i Kladuši

BIHAĆ - Od početka migrantske krize na području Unsko-sanskog kantona smrtno je stradao 51 migrant, najviše njih nesretnim slučajem, utapanjem u nekoj od ovdašnjih rijeka ili u saobraćajnim nesrećama, ali bilo je i slučajeva ubistava i samoubistava.

Konzul poginuo 50 metara od mjesta gdje je ranije nastradao student

BANJALUKA - Slovenački konzul u Banjaluci Marjan Ristič (62), koji je u utorak veče poginuo u banjalučkom naselju Borik, nastradao je 50 metara od mjesta gdje 2013. stradao Ognjen Balorda (24) student iz Vlasenice, a lakše povrijeđen pješak Nenad Koperna (21) iz Banjaluke.

Utvrđen uzrok smrti slovenačkog konzula u Banjaluci

BANJALUKA - Teške povrede glave bile su kobne po Marjana Rističa (62), slovenačkog konzula u Banjaluci, koji je kao pješak poginuo sinoć u saobraćajnoj nesreći u banjalučkom naselju Borik, potvrđeno je "Nezavisnim novinama", nakon obdukcije tijela.

U Hrvatskoj povrijeđena trojica radnika iz BiH, jedan podlegao

DUBROVNIK - Jedan od trojice radnika iz Bosne i Hercegovine koji su povrijeđeni u četvrtak na gradilištu vijadukta Brijesta na pristupnoj cesti Pelješkom mostu, podlegao je povredama.

Troje mladih poginulo u na putu Šabac - Valjevo

ŠABAC - Troje mladih izgubilo je život u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na putu Šabac - Valjevo kod mjesta Draginje.

Nesreća u Prijedoru, poginuo prilikom sječe stabla u šumi

PRIJEDOR - Prijedorčanin O.B. smrtno je stradao juče kada je u na njega prilikom sječe palo stablo, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Mladić u Doboju golfom sletio u rječicu i poginuo

DOBOJ - Vozač golfa tri, čiji su inicijali S.P. (33) iz Ritešića poginuo je prilikom slijetanja vozila u rječicu Foču u dobojskom naselju Johovac, rečeno je Srni iz dobojske Policijske uprave.

Poginuo radnik na ziplajnu. pokušavao da pomogne turistkinji

Radnik na ziplajnu na Đurđevića Tari V.S. poginuo je danas prilikom pada sa platforme.

Sutra sahrana dvojice Bilećana i Dan žalosti u opštini

BILEĆA- Dvojica Bilećana Miloš Vuković (33) i Petar Kapor (22) koji su u nedelju ujutro smrtno stradali na licu mjesta u direktnom sudaru na putu Gacko - Bileća, u mjestu Bijela Rudina kod Bileće, biće sahranjeni sutra u groblju u selu Gornji Hodžići i na Gradskom groblju Bileća.

Detalji nesreće kod Tuzle: Golfom starim 40 godina udario u zid kuće i poginuo

TUZLA - U Čaklovićima kod Tuzle u srijedu naveče poginuo je 68-godišnjak Vlado M. nakon što je autom udario u kuću.

Obavljen uviđaj, poznato kako je došlo do pogibije radnika na koridoru 5c

DOBOJ - Nakon pogibje radnika na gradilištu koridora 5C u Sarajevu policija je obavila uviđaj, a o svemu je obaviješten i dežurni tužilac te inspektor zaštite na radu.

Supružnici i dvoje djece sa KiM poginuli u sudaru s kamionom

TIRANA - Četiri člana porodice sa Kosova i Metohije poginula su, a jedno dijete je teško povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći u mjestu Rubik na putu Miljot-Vrbnica u Albaniji.

Kod Gradiške stradao bračni par

GRADIŠKA - Bračni par Branko (77) i Veselka Sarajlić (67) poginuli su danas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na lokalnom putu u mjestu Laminci, kod Gradiške, dok je njihova saputnica Mira K. (89) povrijeđena.

Djevojka poginula u saobraćajnoj nesreći kod Prijedora

PRIJEDOR - Dvadesetčetvorogodišnja N.Š. poginula je kod Prijedora u slijetanju renoa kojim je upravljala, saznaju "Nezavisne" nezvanično.

Mladić kod Trogira sletio u more i poginuo

TROGIR - Mlađi muškarac poginuo je rano jutros kod Trogira kada je automobilom sletio u more.

Najčitanije