Pogon

Pogledajte kako se različiti pogoni ponašaju na klizavoj podlozi

Kako se na klizavoj podlozi ponašaju automobili za različitom vrstom pogona?

Nekad rijetkost, danas adut: Saznajte sve o 4x4 pogonu

Prvi auto 4x4 bio je holandiski Spyker iz 1903., globalni uspjeh integralnog pogona ostvario je kultni ratni terenac Jeep Willys, a tržišna najezda auta s pogonom na svim točkovima počinje 1980., sportskim Audi Quattro.

Za novi pogon potrebno 40 radnika

SREBRENICA - Firma "MMS-fešn" iz Ivanjice planira da otvori pogon za tekstilnu proizvodnju u objektu bivše "Vezionice" u Srebrenici i tim povodom danas je raspisala javni poziv za prijavljivanje zainteresovanih za rad u njemu, objavljeno je na veb-stranici srebreničke opštine.

Počinje sa radom novi pogon plastifikacije

VLASENICA - U preduzeću "Alpro" u Vlasenici početkom juna počeće sa radom novi pogon plastifikacije aluminijumskih profila u koji je ovo preduzeće uložilo više od 1.000.000 KM vlastitih sredstava.

Vozilo sa pogonom u obliku burgije

U Nižegorodskoj oblasti je testiran najnoviji obrazac specijalnog visoko-prohodnog vozila ZVM-2901 koji se kreće bukvalno po svim terenima koji se mogu naći na našoj planeti.

Termoelektrana "Gacko" van pogona zbog kvara na kotlu

GACKO - Termoelektrana /TE/ "Gacko" je van pogona zbog kvara na cijevnom sistemu kotla, potvrdio je Srni direktor za proizvodnju električne energije i razvoj TE Borivoje Vujičić.

Najčitanije