Pojas Gaze

Izraelska vojska gađala položaje Hamasa

TEL AVIV - Odbrambene snage Izraela (IDF) izvršile su raketne napade na infrastrukturu za podzemne operacije palestinske grupe Hamas u Pojasu gaze, saopšteno je iz izraelske vojske.

Prva žrtva virusa korona u Pojasu Gaze

GAZA - Jedna žena umrla je u Pojasu Gaze nakon što se zarazila virusom korona, i to je prvi smrtni ishod infekcije u ovoj palestinskoj enklavi, saopštilo je danas Ministarstvo zdravlja.

Izraelska avijacija nastavila s bombardovanjem Gaze

GAZA - Izraelski vojni avioni nastavljaju s napadima na pojas Gaze.

Sirene za vazdušnu opasnost na jugu Izraela

JERUSALIM - Sirene za vazdušnu opasnost oglasile su se danas u dva kibuca na jugu Izraela, nedaleko od granice sa Pojasom Gaze.

Izraelski avioni bombardovali fabriku oružja u Pojasu Gaze

GAZA - Izraelski borbeni avioni gađali su rano jutros fabriku oružja u Pojasu Gaze nakon što su palestinski militanti ispalili raketu na Izrael, saopštila je vojska.

Militanti ponovo ispalili rakete na Izrael

JERUSALIM- Palestinski militanti ispalili su danas rakete na Izrael tokom drugog dana prekograničnih sukoba, zbog čega su ljudi požurili u skloništa dok su se oglašavale sirene.

Hrvatska gora od Pojasa Gaze po izdavanju građevinskih dozvola

Iako je Hrvatska u ovogodišnjem izvještaju Svjetske banke o regulativi poslovanja završila na 51. mjestu od 190 zemalja, što je rast za sedam mjesta u odnosu na prošlu godinu, pojednostavljenje izdavanja građevinskih dozvola je za hrvatsku administraciju, po svemu sudeći, nemoguća misija.

U Gazi osnovan fudbalski klub za djecu amputirce

U pojasu Gaze, koji je od 2006. godine pod izraelskom blokadom, formiran je fudbalski klub koji čine palestinska djeca amputirci.

Izrael dozvolio ulazak hiljadama palestinskih radnika

JERUSALIM - Izrael je dozvolio da hiljade Palestinaca iz pojasa Gaze uđu u tu zemlju da rade.

Izrael izvršio vazdušne napade na Pojas Gaze

GAZA – Izraelski borbeni avioni u subotu ujutru izveli su dva vazdušna napada na Pojas Gaze, nakon raketne paljbe koja je stigla s palestinske teritorije.

Najčitanije