Poklon

Odlična stimulacija: Svakom od 4.116 zaposlenih poklonili po auto

PEKING - Kineska fabrika za proizvodnju željeza i metala nedavno je dospjela na naslovnice svjetskih medija jer je poklonila svojim radnicima 4.116 novih automobila kao bonus za dobre rezultate u poslovanju.

Zašto je Ford ovom čovjeku poklonio automobil?

Izvjesni Rodni Smit Džunior vozi Forda već nekih dvije godine i kupio ga je kada je automobil prešao 93.000 kilometara i za taj period stigao do 500.000 pređenih kilometara svojim automobilom.

Cvjetni bonton: Crvene ruže se ne poklanjaju tuđim ženama

U današnje vrijeme cvijeće ima posebno značenje, iako je sama simbolika na neki način zaboravljena.

Vučić pripremio poklon za Trampa

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas će američkom predsjedniku Donaldu Trampu pokloniti zlatnik Narodne banke Srbije s likom Nikole Tesle, pišu "Novosti".

Bivši učenik bijeljinskoj školi poslao poklon iz SAD

BIJELJINA - Da bivši učenici bijeljinske osnovne škole "Sveti Sava" nikada ne zaboravljaju školske dane provedene u ovoj obrazovnoj ustanovi, pokazao je i neobičan gest jednog bivšeg učenika koji danas živi u SAD. Evo o čemu je riječ.

Radoš Bajić poklonio automobil ambulanti u selu Medveđa

MEDVEÐA - Reditelj, scenarista i glumac Radoš Bajić poklonio je automobil škoda fabija terenskoj ambulanti u selu Medveđa u opštini Trstenik.

Potpredsjednik Skupštine Bijeljine donirao bajramske baklave

BIJELJINA - Potpredsjednik Skupštine grada Bijeljina Mustafa Gradaščević donirao je povodom velikog muslimanskog praznika - Ramazanskog bajrama, baklave za korisnike Narodne kuhinje, uz želju da osjete radost zajedništva u vrijeme prazničnih dana.

Njemačka pivara poklonila stanovnicima 2.600 litara piva

VILINGEN - Njemačka pivara "Vilinger" poklonila je stanovnicima istoimene opštine 2.600 litara piva, zbog nemogućnosti da ga proda hotelima i restoranima usljed pandemije virusa korona.

Džeko poklonio dres medicinaru u rimskoj bolnici

Edin Džeko poklonio je dres medicinaru koji se u rimskoj bolnici bori protiv pandemije virusa korona sa imenom bh. golgetera napisanim na svom odijelu.

Nesvakidašnji Orbanov poklon Vučiću za 50. rođendan

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji danas slavi jubilarni, 50. rođendan, dobio je od mađarskog premijera Viktora Orbana nesvakidašnji poklon - dionice za finansiranje izgradnje tunela ispod Budima, koje je svojevremeno kupio srpski knez Miloš Obrenović.

Najčitanije