Poklon

Cvjetni bonton: Crvene ruže se ne poklanjaju tuđim ženama

U današnje vrijeme cvijeće ima posebno značenje, iako je sama simbolika na neki način zaboravljena.

Vučić pripremio poklon za Trampa

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas će američkom predsjedniku Donaldu Trampu pokloniti zlatnik Narodne banke Srbije s likom Nikole Tesle, pišu "Novosti".

Bivši učenik bijeljinskoj školi poslao poklon iz SAD

BIJELJINA - Da bivši učenici bijeljinske osnovne škole "Sveti Sava" nikada ne zaboravljaju školske dane provedene u ovoj obrazovnoj ustanovi, pokazao je i neobičan gest jednog bivšeg učenika koji danas živi u SAD. Evo o čemu je riječ.

Radoš Bajić poklonio automobil ambulanti u selu Medveđa

MEDVEÐA - Reditelj, scenarista i glumac Radoš Bajić poklonio je automobil škoda fabija terenskoj ambulanti u selu Medveđa u opštini Trstenik.

Potpredsjednik Skupštine Bijeljine donirao bajramske baklave

BIJELJINA - Potpredsjednik Skupštine grada Bijeljina Mustafa Gradaščević donirao je povodom velikog muslimanskog praznika - Ramazanskog bajrama, baklave za korisnike Narodne kuhinje, uz želju da osjete radost zajedništva u vrijeme prazničnih dana.

Njemačka pivara poklonila stanovnicima 2.600 litara piva

VILINGEN - Njemačka pivara "Vilinger" poklonila je stanovnicima istoimene opštine 2.600 litara piva, zbog nemogućnosti da ga proda hotelima i restoranima usljed pandemije virusa korona.

Džeko poklonio dres medicinaru u rimskoj bolnici

Edin Džeko poklonio je dres medicinaru koji se u rimskoj bolnici bori protiv pandemije virusa korona sa imenom bh. golgetera napisanim na svom odijelu.

Nesvakidašnji Orbanov poklon Vučiću za 50. rođendan

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji danas slavi jubilarni, 50. rođendan, dobio je od mađarskog premijera Viktora Orbana nesvakidašnji poklon - dionice za finansiranje izgradnje tunela ispod Budima, koje je svojevremeno kupio srpski knez Miloš Obrenović.

Šta su Srbi poklanjali za praznike prije više od 100 godina

Nema boljeg vremena za darivanje od novogodišnjih i božićnih praznika a, od kad je svijeta i vijeka, ljudi su voljeli da dobijaju poklone. Po ovome ni srpski nije izuzetak.

Japan Airlines poklanja 50.000 povratnih karata - uz tri uslova

TOKIO - Japan Airlines je objavio da poklanja 50.000 povratnih karata, ali ne očekujte da ćete besplatno posjetiti Zemlju izlazećeg sunca.

Najčitanije