Poklon

Način pakovanja poklona koji je zaludio svijet

Japanci su jednostavno takvi - majstori su raznih vještina koje nas zapadnjake često ostave bez teksta. Jedna od takvih je i Furoshiki, tradicionalna japanska metoda pakovanja poklona tkaninom. Na ovaj se način mogu umotati zaista sve vrste i oblici poklona.

Aleksandra Mladenović odbila skupocjeni poklon biznismena

Aleksandra Mladenović vrijedno radi i nastupa, a pored klubova i diskoteka ne libi se da zapjeva i na privatnim proslavama.

Gosti restorana poklonili konobarici automobil

Mlada konobarica iz Galvestona u Teksasu prošlog utorka dobila je neočekivani poklon.

Vučić za Medvedeva spremio specijalan poklon

BEOGRAD - Prema saznanjima Sputnjika, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić će premijeru Ruske Federacije Dmitriju Medvedevu pokloniti ikonu Svetog Arhangela Mihaila.

Pokloni za učenike uz "Nezavisne novine"

BANJALUKA - Tradicionalno, i ove godine, "Nezavisne novine", u saradnji sa svojim klijentima, nastoje našim dragim osnovcima uljepšati početak školske 2019/2020. godine, koje ćemo obradovati prigodnim poklonima.

Lažirali rođenje djeteta da bi dobili novac i poklone

​Jedan par iz Pensilvanije je optužen da je lažirao rođenje i smrt djeteta da bi dobili više od 600 dolara donacija i poklona od prijatelja i porodice.

Šta će sve Vučić pokloniti Makronu?

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić spremio je originalne poklone za svog francuskog kolegu koji u ponedjeljak popodne stiže u posjetu Srbiji.

Ana Ivanović bratu za svadbu poklonila "sitnicu" od dva miliona evra?

Dragana, kćerka fudbalske legende Dragana Džajića, i Miloš, brat Ane Ivanović, vjenčali su se u subotu, 25. maja, u prestižnom beogradskom hotelu, a svadbi je prisustvovalo 250 zvanica.

Vlasnik firme iz Sarajeva najboljem radniku poklonio Audi

Vlasnik firme iz Sarajeva poklonio je Audi A8 automobil svom, kako je rekao, najboljem radniku, u znak zahvalnosti za sav posao koji je ovaj obavio.

Trinaestogodišnjak kupio auto majci

Trinaestogodišnji Vilijam Preston iz Nevade dugo je štedio novac kako bi majci kupio automobil i pomogao joj kada je mislila da stvari ne mogu da budu gore.

Najčitanije