Poklon

Tropic daruje porodilje i bebe u okviru projekta "Vratile se rode"

Vratile se rode, projekat Trgovačkog lanca Tropic, simbolično je započeo prvim danom proljeća 2021. godine, a za cilj ima darivanje porodilja i beba rođenih u Gradišci i Doboju. U saradnji sa JZU Bolnica Gradiška i JZU Bolnica "Sveti apostol Luka" Doboj, te uz podršku koju su pružili brendovi Violeta, HiPP i Johnson's, Tropic je do sada obradovao oko 500 porodica.

Predsjednica RS obradovala djecu u domu "Rada Vranješević"

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović obradovala je danas vaskršnjim poklonima štićenike Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" u Banjaluci.

Austrijanci za uskršnje poklone potrošili 240 miliona evra

Ove godine Austrijanci su za uskršnje poklone, prema procjenama, potrošili oko 240 miliona evra.

Ručno izrađeni medvjedići odrasle vraćaju u djetinjstvo

U djetinjstvu većina nas je imala omiljenog plišanog medvjedića, bez kojeg je bilo nezamislivo provesti dan i sa kojim smo odlazili i u zemlju snova. U njima smo, kako struka navodi, prepoznavali prijatelje, ali i sredstvo za upoznavanje svijeta - kroz igru sa plišanim prijateljima razvijali smo osjećanja, opažanja, ali i socijalne vještine, maštu, empatiju, inteligenciju...

Anđelina Džoli prodaje poklon bivšeg supruga, traži milione

Anđelina Džoli prodaje jedinu sliku Vinstona Čerčila koju je naslikao tokom Drugog svjetskog rata. Očekuje se da bi djelo na aukciji moglo dostići cijenu od 3,4 miliona dolara.

Nastavak praznične čarolije Nezavisnih i Centruma

Najljepše je doba godine i vrijeme darivanja, u skladu sa tim "Nezavisne novine" zajedno sa svojim partnerom "Centrum Trade d.o.o." odlučile su da vrijednim poklonima uvesele svoje čitaoce.

Još pristiglih fotografija praznične bajke Nezavisnih i Centruma

Najljepše je doba godine i vrijeme darivanja, u skladu sa tim "Nezavisne novine" zajedno sa svojim partnerom "Centrum Trade d.o.o." odlučile su da vrijednim poklonima uvesele svoje čitaoce.

Novak dobio poklon od vjernih navijača

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković uveliko se sprema za početak nove profesionalne sezone.

Dobio Džekin dres, snimak radosti obišao svijet, a sad će ga upoznati

Snimak reakcije malog Davida, navijača Rome, koji je za novogodišnje praznike dobio dres Edina Džeke postao je viralan na društvenim mrežama, a sada će imati priliku da upozna svog idola.

Vučić: Dobio sam najoriginalniji poklon za Novu godinu

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić dobio je od Zoltana Tamaša na poklon stalak za boce sa pićem, objavljeno je danas na instagram profilu "budućnostsrbijeav".

Najčitanije