Poklon

Lažirali rođenje djeteta da bi dobili novac i poklone

​Jedan par iz Pensilvanije je optužen da je lažirao rođenje i smrt djeteta da bi dobili više od 600 dolara donacija i poklona od prijatelja i porodice.

Šta će sve Vučić pokloniti Makronu?

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić spremio je originalne poklone za svog francuskog kolegu koji u ponedjeljak popodne stiže u posjetu Srbiji.

Ana Ivanović bratu za svadbu poklonila "sitnicu" od dva miliona evra?

Dragana, kćerka fudbalske legende Dragana Džajića, i Miloš, brat Ane Ivanović, vjenčali su se u subotu, 25. maja, u prestižnom beogradskom hotelu, a svadbi je prisustvovalo 250 zvanica.

Vlasnik firme iz Sarajeva najboljem radniku poklonio Audi

Vlasnik firme iz Sarajeva poklonio je Audi A8 automobil svom, kako je rekao, najboljem radniku, u znak zahvalnosti za sav posao koji je ovaj obavio.

Trinaestogodišnjak kupio auto majci

Trinaestogodišnji Vilijam Preston iz Nevade dugo je štedio novac kako bi majci kupio automobil i pomogao joj kada je mislila da stvari ne mogu da budu gore.

Kako i kome pokloniti cvijeće?

Bliži nam se Dan žena za koji se tradicionalno najviše poklanja cvijeće.

Predivan gest supružnika iz Zagreba: Samohranoj majci teško bolesnog dječaka poklonili auto

ZAGREB - Supružnici iz Zagreba Marina Mamić i Tomislav Komadina, kada su ih dočekala bolja životna vremena, odlučili su da pokloni svoj automobil, svoju, kako mu od milja tepaju, "rozu pticu".

Anonimni dobrotvor ispunjava obećanje: Maloj Metohiji poklon od 2.000 KM

DOBOJ - Maloj Metohiji srećno rođenje i neka je sreća prati kroz život, žele donator i njegov zastupnik, napisao je anonimni dobrotvor u poklon čestitki u kojoj se nalazilo 2.000 KM, a koju je porodici Radovanović iz Kostajnice, kod Doboja, uručio njegov zastupnik Saša Živanović, direktor škole u Osječanima.

Hvale vrijedan novogodišnji gest: Radnom kolegi kupili auto

BIHAĆ - Neobičan i hvale vrijedan gest učinili su zaposlenici preduzeća "Turija" iz Bihaća koji su svom radnom kolegi Seadu Hodžiću predstojeće novogodišnje praznike uljepšali kupovinom automobila FIAT punto.

Poklonila automobil preko Facebooka samohranoj majci

Objava jedne Zadranke na Facebooku, u grupi "Kupi prodaj Dalmacija" izazvao je nevjericu. Naime, ona je pod profilom "Jesam To" napisala kako poklanja automobil.

Najčitanije