Pokušaj ubistva

Predložen pritvor Tuzlaku osumnjičenom za ubistvo maloljetnika

Adisu Mujkanoviću (39) iz Tuzle, osumnjičenom da je tokom tuče oštrim predmetom ubio maloljetnika R.R. (17) te pokušao ubiti njegovog brata S.R., predložen je pritvor.

Ponovo ukinuta presuda Hasanbašiću za pokušaj ubistva policajaca

BANJALUKA - Mustafi Hasanbašiću, optuženom za pokušaj ubistva policajaca Nermina Suljića i Almira Zaimovića iz Doboja, Vrhovni sud Republike Srpske ponovo je ukinuo presudu.

Marko Dedić iz Brčkog optužen za pokušaj ubistva navijača Crvene zvezde

Tužilaštvo Brčko distrikta BiH podiglo je optužnicu protiv Marka Dedića (23) iz Brčkog, jednog od dvojice osumnjičenih za pokušaj ubistva navijača FK Crvena zvezda u junu ove godine.

Kod Prijedora uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva

PRIJEDOR - Prijedorska policija je ovog utorka uhapsila muškarca S.V. iz Prijedora zbog postojanja osnova sumnje da je iz poluautomatske puške pokušao ubiti osobu Z.J, saopštila je PU Prijedor.

Za pokušaj ubistva u Zagrebu optužen 40-godišnji državljanin BiH

Županijsko tužilaštvo u Zagrebu optužilo je 40- godišnjeg državljanina BiH za pokušaj ubistva jer je nožem napao ženu koja mu nije htjela prodati svoju "zavisničku" terapiju.

Odbačena Dukićeva ponuda Tužilaštvu

BANJALUKA - Okružno javno tužilaštvo Banjaluka nije zaključilo sporazum o priznanju krivice koji je ponudio Nedeljko Dukić (29) iz Kneževa, a koji je optužen da je 26. avgusta 2018. godine pokušao ubiti Vladimira Kovačevića (38), novinara RTV BN i portala Gerila.info, potvrđeno nam je u ovom tužilaštvu.

Dukić tražio popa i dvije godine robije

BANJALUKA - Nedeljko Dukić (29) iz Kneževa, koji je optužen da je 26. avgusta 2018. godine pokušao ubiti Vladimira Kovačevića (38), novinara RTV BN i portala Gerila.info, ponudio je da s Okružnim javnim tužilaštvom Banjaluka potpiše sporazum o priznanju krivice, kojim bi mu bile odrezane dvije godine robije, saznaju "Nezavisne novine".

Opaček se ne sjeća da je pokušao ubiti Jovića

BANJALUKA - Svjedočenjem Banjalučanina Vladimira Opačeka (28), optuženog za pokušaj ubistva Srđana Jovića, završen je dokazni postupak, a on je pred banjalučkim Okružnim sudom rekao da se ne sjeća događaja za koji je optužen.

Dukićev advokat će tražiti da palica bude pokazana sudijama

BANJALUKA - Protiv Nedeljka Dukića iz Kneževa, optuženog za pokušaj ubistva novinara Vladimira Kovačevića, Okružno tužilaštvo završilo je izvođenje dokaza, a njegova odbrana najavila je 12 svjedoka.

Osumnjičen da je audijem pokušao ubiti pješaka

FOČA - Nedeljko Mitrović (24) iz Foče prijavljen je Okružnom javnom tužilaštvu Trebinje zbog sumnje da je pokušao ubiti sugrađanina, pješaka Nedeljka Mojovića (44), a kojeg je, kako ga terete, namjerno udario audijem.

Najčitanije