Pokušaj ubistva

Detalji pokušaja ubistva: Napadač znao kuda će žrtva prolaziti

DOBOJ - Naoružan puškom Srđan Jondić (23) pripremio je sačekušu u blizini benzinske pumpe "Hifa" u Velikoj Bukovici, kod Doboja, kako bi se razračunao sa Slađanom H. (27), kojeg dobro poznaje i sa kojim se prethodnih dana posvađao, pa kada je ovaj naišao, u njega je ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja i ranio ga.

Pokušaj ubistva u Doboju: U mladića ispaljeno više hitaca

DOBOJ - Dvadesetosmogdišnjak S.H. iz Doboja ranjen je jutros u dobojskom naselju Bukovica Velika kada je u njega pucao S.J. rečeno je u Policijskoj upravi u ovom gradu.

Tinejdžerka ukrala novac pa platila da joj ubiju očuha i majku

Alis Mišel Hačer, 17-godišnjakinja iz Jumatile, Florida, uhapšena je u ponedjeljak zbog pokušaja ubistva njenog očuha i majke.

Pucao u bivšu partnerku pa izvršio samoubistvo

Pedesetdevetogodišnji R. M. iz Sjenice pucao je u bivšu partnerku A.M. koju je pogodio u stomak i ramena, a zatim je izvršio samoubistvo.

Tinejdžer gurnuo dijete sa 10. sprata, optužen za pokušaj ubistva

Britanska policija optužila je sedamnaestogodišnjaka za pokušaj ubistva dječaka (6), kojeg je gurnuo sa platforme 10. sprata u londonskoj galeriji Tejt Modern.

Nevjenčanu suprugu sjekirom udario u glavu

Pedesetjednogodišnji muškarac iz Bihaća u subotu kasno poslijepodne sjekirom je teško povrijedio svoju 38-godišnju nevjenčanu suprugu, a ovo krivično djelo okvalifikovano je kao pokušaj ubistva.

Ispitan Srećko Trifković: Ročište o pritvoru iza zatvorenih vrata

BANJALUKA – Ročište za određivanje pritvora Srećku Trifkoviću iz Pala koji je osumnjičen u slučaju ubistva Banjalučanina Damira Ostojića Šijana (43) i pokušaj ubistva njegove supruge Sandre Jošić u banjalučkom Okružnom sudu danas je bilo zatvoreno za javnost.

Kako bi izgledao svijet da je uspio atenat na Hitlera 1944. godine?

Prije 75 godina, 20. jula u četvrtak malo iza podneva, nije lako zamisliti kako je moralo biti grofu Klausu fon Staufenbergu. 37-godišnji pukovnik Vermahta, stajao je mirno uz veliki teški konferencijski masivni hrastov sto u konferencijskoj dvorani "Vučje jazbine" u Istočnoj Pruskoj, a sa druge strane Adolf Hitler držao se za glavu dok su mu generali objašnjavali da mu je Crvena armija dobrim dijelom pomela snage i nadirala prema granici s Poljskom.

Marko Čolić zatražio slobodu

BANJALUKA - Odbrana je uložila žalbu na odluku kojom je Marku Čoliću (32) iz Banjaluke produžen pritvor, dok banjalučko Okružno javno tužilaštvo najavljuje žalbu na presudu kojom je ovaj bokser osuđen na četiri godine robije za pokušaj ubistva Vladimira Kovačevića (37), novinara RTV BN i portala Gerila.info.

Čoliću četiri godine robije za pokušaj ubistva novinara Kovačevića

BANJALUKA - Marko Čolić (32) iz Banjaluke osuđen je na četiri godine robije za pokušaj ubistva Vladimira Kovačevića (37), novinara RTV BN i portala gerila.info.

Najčitanije