Pokušaj ubistva

Čoliću četiri godine robije za pokušaj ubistva novinara Kovačevića

BANJALUKA - Marko Čolić (32) iz Banjaluke osuđen je na četiri godine robije za pokušaj ubistva Vladimira Kovačevića (37), novinara RTV BN i portala gerila.info.

Srbin pokušao ubiti zemljaka na Malti

Jedan Srbin pokušao je da ubije svog zemljaka u Bugibi na Malti.

Osumnjičeni za pokušaj ubistva Banjalučanina u pritvoru mjesec dana

ISTOČNO SARAJEVO - Okružni sud u Istočnom Sarajevu odredio je jednomjesečni pritvor sedmorici osumnjičenih koji se dovode u vezu sa pokušajem ubistva Banjalučanina Slobodana Vasiljevića, javlja Srna.

Htio da ih zapali: Posuo benzinom ženu i djecu, na sreću zakazao upaljač

Drama koja se prije desetak dana dogodila u porodičnoj kući u Ferdinandovcu kod Đurđevca samo je pukim slučajem završila bez tragedije, otkrila je istraga koju protiv muškarca (38) provodi Opštinsko državno tužilaštvo u Koprivnici (Hrvatska), piše "danica.hr".

Uhapšen zbog pokušaja ubistva

ORAŠJE - Policajci MUP-a Posavskog kantona uhapsili su juče 43-godišnjeg M. I. iz Kostrča, na području Orašja, zbog sumnje da je počinio krivično djelo pokušaj ubistva.

Jednomjesečni pritvor osumnjičenom za pokušaj ubistva

TUZLA - Kantonalni sud Tuzla odredio je jednomjesečni pritvor za Abida Habibovića (32) iz Kladnja zbog sumnje da je počinio krivično djelo pokušaj ubistva, saopšteno je danas iz Kantonalnog tužilaštva.

Pokušali opljačkati kinesku radnju pa izboli dvoje radnika

D.I. (43) i I.Z. (35) uhapšeni su na Paliluli zbog razbojništva u kineskoj radnji "Panda" u Borči, u Ulici 12. oktobra.

Tri učenika izbodena nožem u Prištini

PRIŠTINA - Tri učenika izbodena su u Poljoprivrednoj školi u Prištini, a jedan je zadobio teške povrede.

Pozvao komšiju na pivo pa ga ubo nožem

Šezdesetpetogodišnji Veselin Lazarević iz Kladova provešće u zatvoru četiri godine jer je kuhinjskim nožem pokušao da ubije svog komšiju Miladina Petrovića (47) koji ga je iznervirao jer nije želio da sluša njegove uvrede na račun rođenih kćerki.

Majstor krenuo na majstora: Automehaničar napao komšiju nožem pa zažalio

Tridesetšestogodišnjem automehaničaru iz Metkovića Vicku Š. određen je jednomjesečni pritvor zbog sumnje da je 28. marta pokušao da ubije komšiju Antu Š. (32).

Najčitanije