Pokušaj ubistva

Jednomjesečni pritvor osumnjičenom za pokušaj ubistva

TUZLA - Kantonalni sud Tuzla odredio je jednomjesečni pritvor za Abida Habibovića (32) iz Kladnja zbog sumnje da je počinio krivično djelo pokušaj ubistva, saopšteno je danas iz Kantonalnog tužilaštva.

Pokušali opljačkati kinesku radnju pa izboli dvoje radnika

D.I. (43) i I.Z. (35) uhapšeni su na Paliluli zbog razbojništva u kineskoj radnji "Panda" u Borči, u Ulici 12. oktobra.

Tri učenika izbodena nožem u Prištini

PRIŠTINA - Tri učenika izbodena su u Poljoprivrednoj školi u Prištini, a jedan je zadobio teške povrede.

Pozvao komšiju na pivo pa ga ubo nožem

Šezdesetpetogodišnji Veselin Lazarević iz Kladova provešće u zatvoru četiri godine jer je kuhinjskim nožem pokušao da ubije svog komšiju Miladina Petrovića (47) koji ga je iznervirao jer nije želio da sluša njegove uvrede na račun rođenih kćerki.

Majstor krenuo na majstora: Automehaničar napao komšiju nožem pa zažalio

Tridesetšestogodišnjem automehaničaru iz Metkovića Vicku Š. određen je jednomjesečni pritvor zbog sumnje da je 28. marta pokušao da ubije komšiju Antu Š. (32).

Đuzelu i Vrbljancu pet godina i pet mjeseci robije

BANJALUKA - Banjalučanin Alen Đuzel (31) i Mirko Vrbljanac (30) iz Kneževa osuđeni su danas u Okružnom sudu u Banjaluci na ukupo pet godina i pet mjeseci zatvora pokušaj ubistva Nebojše Kojića (37).

Marković ponovo osuđen na pet godina zatvora

BANJALUKA Banjalučanin Slobodan Marković (57) osuđen je ponovo na pet godina zatvora u Okružnom sudu Banjaluka zbog pokušaja ubistva sugrađanke Biljane Keserović.

Bacila bebu sa devetog sprata pa skočila za njom, obje preživjele

Nezapamćen užas dogodio se u gradu Ufa, u Rusiji. Majka (21) bacila je svoju bebu sa devetog sprata samo zato što je bila neraspoložena, da bi potom i sama skočila sa terase. Zahvaljujući nevjerovatnim okolnostima, i majka i beba su preživjele.

Optužen za pokušaj ubistva taksi-dispečerke u Banjaluci

BANJALUKA - Kada mu je dispečerka A.P. saopštila da nema slobodnog vozila, Dejan Knežević (30) otišao je u prostorije taksi-udruženja u Banjaluci, te telefonski kabl počeo zatezati oko njenog vrata.

Starac ranio suprugu iz pištolja

VIŠEGRAD - Sedamdesetdvogodišnji B.A. iz Višegrada uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije svoju sedamnaest godina mlađu suprugu B.Lj. u naselju Okolišta u ovoj opštini.

Najčitanije