Polaganje

Budući vozači u Srpskoj u neobranom grožđu zbog obustavljanja obuke

BANJALUKA - Početkom marta završila sam s obukom i kad je došlo na red da izađem na polaganje vozačkog ispita sve je obustavljeno. Skoro dva mjeseca nisam sjela za volan, tako da kad dozvole da se polažu ispiti sigurno je da ću morati uplatiti još dodatnih časova.

Praznici usporili vozačke ispite

BANJALUKA - Neradni dani u januaru usporili su u pojedinim ispitnim centrima u Srpskoj proces polaganja vozačkih ispita.

Ispitivač i instruktor zaratili zbog ručne kočnice u Banjaluci

BANJALUKA - Neđo Jošiković, član Komisije za polaganje vozačkih ispita u Banjaluci, optužuje Dragana Ivića, instruktora u banjalučkoj auto-školi "Ivić", da ga je, kako tvrdi, prvo napao verbalno, a zatim umalo i fizički, i to nakon što je od kandidatkinje zatražio da krene pomoću ručne kočnice.

Damjanović: Mala matura obavezna školske 2020/21. godine

BANJALUKA - Više od 9.500 učenika devetih razreda iz 187 osnovnih škola u Republici Srpskoj u naredna dva dana će raditi testove iz srpskog jezika i matematike radi provjere znanja stečenog tokom osnovnog školovanja.

"Poskupljenje vozačkih ispita ne bi doprinijelo kvalitetu obuke"

BANJALUKA - Ministarstvo prosvjete i kulture RS nije podržalo prijedlog za poskupljenje vozačkih ispita jer smatramo da to ne bi značajno doprinijelo kvalitetu obuke, rekla je Mira Bera, rukovodilac u Zavodu za obrazovanje odraslih RS, komentarišući najavljeno poskupljenje vozačkih ispita.

Obuka za B kategoriju skače na 1.300 KM?

BANJALUKA, SARAJEVO - Da li će doći do drastičnog poskupljenja vozačkih ispita pokazaće stav nadležnih entitetskih i kantonalnih organa u BiH, od kojih je Ministarstvo prometa i komunikacija BiH zatražilo mišljenje o Podnacrtu odluke o jedinstvenim minimalnim budžetskim elementima vrijednosti nastavnog časa iz teoretskog i praktičnog dijela osposobljavanja kandidata za vozače.

Uskoro u USK: Polaganje vozačkog elektronskim putem

BIHAĆ - Vozački ispiti na području Unsko-sanskog kantona uskoro će se polagati elektronskim putem, čime će se izbjeći nezakonitosti i malverzacije koji su bili učestali u ovom procesu u proteklom periodu.

Najčitanije