Polaganje

Ispitivač i instruktor zaratili zbog ručne kočnice u Banjaluci

BANJALUKA - Neđo Jošiković, član Komisije za polaganje vozačkih ispita u Banjaluci, optužuje Dragana Ivića, instruktora u banjalučkoj auto-školi "Ivić", da ga je, kako tvrdi, prvo napao verbalno, a zatim umalo i fizički, i to nakon što je od kandidatkinje zatražio da krene pomoću ručne kočnice.

Damjanović: Mala matura obavezna školske 2020/21. godine

BANJALUKA - Više od 9.500 učenika devetih razreda iz 187 osnovnih škola u Republici Srpskoj u naredna dva dana će raditi testove iz srpskog jezika i matematike radi provjere znanja stečenog tokom osnovnog školovanja.

"Poskupljenje vozačkih ispita ne bi doprinijelo kvalitetu obuke"

BANJALUKA - Ministarstvo prosvjete i kulture RS nije podržalo prijedlog za poskupljenje vozačkih ispita jer smatramo da to ne bi značajno doprinijelo kvalitetu obuke, rekla je Mira Bera, rukovodilac u Zavodu za obrazovanje odraslih RS, komentarišući najavljeno poskupljenje vozačkih ispita.

Obuka za B kategoriju skače na 1.300 KM?

BANJALUKA, SARAJEVO - Da li će doći do drastičnog poskupljenja vozačkih ispita pokazaće stav nadležnih entitetskih i kantonalnih organa u BiH, od kojih je Ministarstvo prometa i komunikacija BiH zatražilo mišljenje o Podnacrtu odluke o jedinstvenim minimalnim budžetskim elementima vrijednosti nastavnog časa iz teoretskog i praktičnog dijela osposobljavanja kandidata za vozače.

Uskoro u USK: Polaganje vozačkog elektronskim putem

BIHAĆ - Vozački ispiti na području Unsko-sanskog kantona uskoro će se polagati elektronskim putem, čime će se izbjeći nezakonitosti i malverzacije koji su bili učestali u ovom procesu u proteklom periodu.

Najčitanije