Policajac

Povrijeđen policajac u Sarajevu, osumnjičeni za napad uhapšeni

SARAJEVO - U sarajevskoj opštini Novi Grad policija je uhapsila muškarca iz Foče S.A. (43) i maloljetnika (16) zbog sumnje da su napali policajca i oštetili policijsko vozilo.

Napao policajce koji su mu uručivali poziv?

ZVORNIK - Zvornička policija uhapsila je Božu Đ. (62) iz tog grada zbog napada na policijske službenike ispred njegove kuće u Kozluku .

Fotografija rasplakala Srbiju: Policajac se oprašta od supruge

Fotografija neimenovanog bračnog para iz Srbije koju je objavilo Ministarstvo unutrašnjih poslova ove zemlje počela se širiti društvenim mrežama.

Pripadnik PS Lauš udaljen s posla: Policajac mahao pištoljem u klubu

BANJALUKA - Dvadesetčetvorogodišnji policajac V.V., pripadnik Policijske stanice Lauš, do daljeg je udaljen s posla zbog narušavanja ugleda MUP-a RS, odnosno učestvovanja u incidentu, koji se prije nekoliko noći dogodio u banjalučkom klubu "K4", saznaju "Nezavisne".

Blokiran račun policajca koji je odbio da tuče svoj narod

NIKŠIĆ - Miloje Šćepanović, bivši policajac iz Nikšića, koji je poslije 23 godine aktivnog rada u toj službi napustio posao odbijajući da u jednoj akciji tuče svoj narod, ne može na svoje ime da primi novac preko kompjuterskog sistema Vestern union.

Policajac pronašao torbu i vratio vlasnici

BIJELJINA - Policajac Jedinice žandarmerije Policijske uprave Bijeljina Nermin Đezić pronašao je u Janji kraj puta žensku torbu u kojoj su se nalazili dokumenti, novac i telefon, te brzo našao i način da otkrije čija je torba i da je vrati vlasniku.

Navijači simulirali tuču i iznenadili policajca za rođendan

Proteklog vikenda zanimljiv detalj obilježio je meč trećeg po rangu fudbalskog takmičenja u Turskoj.

Detalji napada: Žena pokušala pobjeći, izbodeni policajac je stigao

SARAJEVO - Žena, od ranije poznata policiji zbog krađa, povrijedila je policajca nožem dok ju je privodio, potvrdio je izvor u Upravi policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Policajac sletio autom kod Kneževa, poginuo tinejdžer iz Banjaluke

BANJALUKA, KNEŽEVO - Šesnaestogodišnji J.M. iz Banjaluke je poginuo, dok su Miloš Panić (29), Aleksandar Marić (31) i Nataša Mijatović (30) povrijeđeni pri slijetanju automobila u utorak naveče u mjestu Vidovo vrelo, u Kneževu, potvrđeno je "Nezavisnim".

Njemački policajac u problemu zbog Hitlerovog dvojnika

BERLIN - Njemačka policija razmišlja da pokrene disciplinski postupak protiv policajca koji nije reagovao kada se na ulici u istočnoj pokrajini Saksoniji pojavio čovjek maskiran u Adolfa Hitlera na motociklu u stilu Vermahta.

Najčitanije