Policajac

Uhapšen zbog napada na policajca

PRIJEDOR - N.L. iz Prijedora osumnjičen je da je lakše povrijedio policajca, nakon čega je uhapšen ispred ugostiteljskog objekta u Donjim Orlovcima, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Sava Marinković, osumnjičeni za ubistvo sarajevskih policajaca, izručen BiH

SARAJEVO - Sava Marinković, jedan od osumnjičenih za ubistvo sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića, izručen je BiH.

Predložen pritvor policajcima osumnjičenim da su primili 300 KM mita

BANJALUKA - Republičko javno tužilaštvo predložilo je određivanje pritvora za dvojicu saobraćajnih policajaca, osumnjičenih da su od vozača primili 300 maraka mita, saznaju "Nezavisne novine".

Policajac nacrtao crvene linije na testu na koronu da bi dobio bolovanje

Jedan policajac na obuci je docrtao crvene linije na svom testu na virus korona, kako bi mogao da otvori bolovanje.

Policajci napadnuti u Laktašima, uhapšeni Banjalučani

LAKTAŠI - Dok su postupali po prijavi glasne muzike i galame iz kafića, policajci u Laktašima napadnuti su prvo verbalno, a potom i fizički zbog čega su uhapšeni S.M., koji je psovao i vrijeđao policajce, Z.S., koji je udario policajca, i P.S., koji je takođe psovao.

Detalji nestanka policajca: Pronađen vezan, bio kidnapovan?

TREBINJE - Službenici Policijske uprave Trebinje su kasno sinoć, oko 22 časa, pronašli policajca Miloša Grahovca iz Nevesinja za kojim se tragalo od srijede 25. maja.

Pronađen policajac iz Nevesinja, prebačen u bolnicu

​NEVESINJE - Policijski službenici Policijske uprave Trebinje pronašli su policajca Miloša Grahovca za kojim se tragalo i prebacili ga u Opštu bolnicu u Nevesinju.

Nestao policajac iz Nevesinja

NEVESINJE - Policajac Miloš Grahovac iz Nevesinja nestao je u srijedu veče kada se u civilnoj odjeći automobilom marke golf odvezao u nepoznatom pravcu iz porodične kuće, pa njegove kolege iz Policijske uprave Trebinje mole za bilo kakvu pomoć građana koji nešto znaju o ovom nestanku.

Policajac hladnokrvno ubio kolegu u stanici u Tirani (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Policajac Ludijam Zaimi ubio je hicima iz službenog pištolja kolegu u policijskoj stanici broj 3 u albanskoj prijestonici Tirani.

Gradiščanin uhapšen zbog napada na policajca

GRADIŠKA - A.M. iz Gradiške uhapšen je zbog sumnja da je napao službeno lice u vršenju službene dužnosti, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Prijedorčanin uhapšen zbog napada na policajca

PRIJEDOR - V.R. iz Prijedora uhapšen je zbog nanošenja povrede policajcu nakon što je u ugostiteljskom objektu u Prijedoru odbio naređenje policijskog službenika.

Prijetio policajcu koji mu je tražio ličnu kartu

GRADIŠKA- E.H. iz Gradiške osumnjičen je da je prijetio policajcu koji mu je tražio dokumente pri dolasku u Policijsku upravu Gradiške.

Pronađeni mrtvi policajac i policajka u Hrvatskoj

VARAŽDIN - U stanu u Ivancu danas su pronađeni mrtvi muškarac i žena, a riječ je o policijskim službenicima, rečeno je iz Policijske uprave varaždinske.

Policajac zaustavio auto bez svjetala, ali i vozača

Autonomna vožnja jedan je od najvećih trendova u auto-industriji s konačnim ciljem potpuno automatizovanog upravljanja vozilom. U praksi to donosi brojne izazove, a ovo je jedan od njih.

Pred tužiocem policajci osumnjičeni za mito i zloupotrebu službenog položaja

​BANJALUKA - S.K. i D.K., policijski službenici PU Prijedor koji su juče uhapšeni u akciji "Presretač" zbog sumnje da su primali mito i zloupotrijebili službeni položaj ili ovlašćenje, sprovedeni su jutros u prostorije Republičkog javnog tužilaštva, Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala.

Najčitanije