Policajac

Ležeći policajci za veću bezbjednost na raskrsnici "Pave Radana" i "Dragiše Vasića"

Na raskrsnici ulica Pave Radana i Dragiše Vasića u Novoj varoši postavljeni su "ležeći policajci" na glavnom pravcu, uz propisanu vertikalnu saobraćajnu signalizaciju, čime je povećana bezbjednost odvijanja saobraćaja.

Francuski policajac ubio tri osobe, pa izvršio samoubistvo

PARIZ - Francuski policajac ubio je tri osobe u mjestu Sarsele nedaleko od Pariza nakon čega je izvršio samoubistvo, a sve ukazuje da je u pitanju porodična svađa, javili su danas lokalni mediji.

Policajac istraživao hitan poziv, otkrio papagaja

Dostavljač iz kompanije UPS u trenutku kada je ostavljao paket ispred vrata jedne kuće, čuo je vrisak i pozive u pomoć.

Policijski kačket nije zloupotrijebio policajac, već radnik banjalučkog suda

BANJALUKA - Vozač koji je istakao policijski kačket na prednjem dijelu audija, parkiranog u banjalučkoj Ulici vladike Platona, nije policajac, nego radnik Osnovnog suda u Banjaluci, saznaju "Nezavisne" nezvanično.

Policajac telefonirao nasred terena dok je utakmica trajala

Turski policajac postao je hit na društvenim mrežama nakon današnje utakmice tamošnjeg kupa između Sinopspora i Jeni Amasjaspora (4:2).

Policajac vratio 1.000 evra banci

ŠEKOVIĆI - Policijski službenik iz Šekovića vratio je banci 1.000 evra koje mu je službenica omaškom isplatila u koverti.

Napao policajca u Loparama

BIJELJINA - Tridesetsedmogodišnji muškarac čiji su inicijali Đ.J. uhapšen je zbog sumnje da je ispred jednog ugostiteljskog objekta u opštini Lopare napao policajca, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Napadnut banjalučki policajac, pomoć mu ukazana u Hitnoj pomoći

BANJALUKA - U Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Banjaluka ukazana je pomoć policajcu koji je napadnut nakon intervencije u blizini kafe bara "Nektar Pab", u banjalučkoj Ulici Save Kovačevića, potvrđeno je "Nezavisnim" iz policije.

Policajac ubio suprugu policajku

NOVSKA - U Novskoj je u četvrtak naveče u porodičnoj kući 44-godišnji policajac iz vatrenog oružja usmrtio svoju 42-godišnju suprugu, takođe policijsku službenicu.

Ubijen policajac u zgradi suda u Turskoj

ISTANBUL - Nepoznati napadač ubio je policijskog službenika u zgradi suda u provinciji Bursa na sjeverozapadu Turske, a jednu osobu drži kao taoca.

Reklame

Najčitanije