Policajac

Milanović: Čime da čuvamo granice, lepezama?

ZAGREB - Snimak o nasilnom postupanju prema migrantima na granici Hrvatske i BiH danas je komentarisao predsjednik Zoran Milanović, koji kaže da sve treba istražiti da bi se vidjelo šta se tačno dogodilo i kakve posljedice Hrvatska može imati zbog toga.

Pijan udario policajca na trotoaru pa pobjegao

TREBINJE - Trebinjac N.B. je u srijedu veče oko 20.30 časova vozilom reno modus udario pripadnika Sektora kriminalističke policije PU Trebinje U.V. koji se u tom momentu nalazio na trotoraru, a zatim pobjegao.

Policajca usmrtilo drvo u šumi

PALE - Milivoje Lizdek iz Pala poginuo je danas prilikom sječe šume u paljanskom mjestu Podgrab, kada je na njega palo drvo koje ga je udarilo i usmrtilo, saznaju "Nezavisne".

Banjalučani se predstavili kao lažni policajci, osumnjičeni da su uzeli novac

BANJALUKA - Banjalučka policija lišila je slobode D.Ć. i E.M. iz Banjaluke zbog sumnje da su, predstavljajući se kao policajci, pretresli dvije osobe od kojih su uzeli novac i kutiju cigareta.

Policajac ubio studenta zbog maske

KINŠASA - Policajac u Kinšasi ubio je studenta jer prilikom snimanja videa nije nosio zaštitnu masku, usljed trećeg talasa kovida 19 koji pogađa Demokratsku Republiku Kongo (DRC).

Osumnjčen da je pijan napao policajca, opirao se hapšenju

PRIJEDOR - Osoba iz Prijedora čiji su inicijali M.R. uhapšena je zbog sumnje da je verbalno i fizički napala policijskog službenika.

U napadu nožem ubijena policajka u Francuskoj

PARIZ - Žena policajac ubijena je danas u napadu nožem na ulazu u policijsku stanicu u francuskom gradu Rambujeu, udaljenom 57 kilometara jugozapadno od Pariza.

Saslušani policajci koji su tukli mladića u Mostaru

Pripadnici MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona Armin Vrače i Jusuf Penava, koji su 10. aprila snimljeni kako udaraju mladića u Franjevačkoj ulici u Mostaru, saslušani su u Federalnoj upravi policije.

Četiri mjeseca zatvora zbog kašljanja na policajce

KOPENHAGEN - Danski Vrhovni sud osudio je danas muškarca na četiri mjeseca zatvora, jer je kašljao pred dvojicom policajaca uz povike "korona" tokom rutinskog pregleda u martu prošle godine.

Pijana udarila policajca po zadnjici, završila u stanici

Pijana Njemica koja je pljesnula policajca po zadnjici završila je u ćeliji za triježnjenje i može da očekuje tužbu za seksualno uznemiravanje, najavile su vlasti.

Najčitanije