Policajac

Policajac istraživao hitan poziv, otkrio papagaja

Dostavljač iz kompanije UPS u trenutku kada je ostavljao paket ispred vrata jedne kuće, čuo je vrisak i pozive u pomoć.

Policijski kačket nije zloupotrijebio policajac, već radnik banjalučkog suda

BANJALUKA - Vozač koji je istakao policijski kačket na prednjem dijelu audija, parkiranog u banjalučkoj Ulici vladike Platona, nije policajac, nego radnik Osnovnog suda u Banjaluci, saznaju "Nezavisne" nezvanično.

Policajac telefonirao nasred terena dok je utakmica trajala

Turski policajac postao je hit na društvenim mrežama nakon današnje utakmice tamošnjeg kupa između Sinopspora i Jeni Amasjaspora (4:2).

Policajac vratio 1.000 evra banci

ŠEKOVIĆI - Policijski službenik iz Šekovića vratio je banci 1.000 evra koje mu je službenica omaškom isplatila u koverti.

Napao policajca u Loparama

BIJELJINA - Tridesetsedmogodišnji muškarac čiji su inicijali Đ.J. uhapšen je zbog sumnje da je ispred jednog ugostiteljskog objekta u opštini Lopare napao policajca, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Napadnut banjalučki policajac, pomoć mu ukazana u Hitnoj pomoći

BANJALUKA - U Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Banjaluka ukazana je pomoć policajcu koji je napadnut nakon intervencije u blizini kafe bara "Nektar Pab", u banjalučkoj Ulici Save Kovačevića, potvrđeno je "Nezavisnim" iz policije.

Policajac ubio suprugu policajku

NOVSKA - U Novskoj je u četvrtak naveče u porodičnoj kući 44-godišnji policajac iz vatrenog oružja usmrtio svoju 42-godišnju suprugu, takođe policijsku službenicu.

Ubijen policajac u zgradi suda u Turskoj

ISTANBUL - Nepoznati napadač ubio je policijskog službenika u zgradi suda u provinciji Bursa na sjeverozapadu Turske, a jednu osobu drži kao taoca.

Robot policajac od danas patrolira ulicama Dubaija

Robot u čijem stvaranju su učestvovali IBM, Google i policija Dubaija, kreće se na točkovima, a može salutirati, nakloniti se, pričati više jezika i prepoznavati znakove rukama na udaljenosti od metar i po.

Ležeći policajci za usporavanje pješaka pored istorijskog mjesta

Kineski turisti prisiljeni su usporiti dok hodaju pored istorijskog mjesta za njihovu zemlju jer su vlasti zaključile kako ga dovoljno ne cijene i uz njega samo prolete.

Reklame

Najčitanije