Policajac

Granični policajci uhapšeni na prelazu Karakaj

SARAJEVO - Dva službenika Granične policije uhapšena su na međunarodnom prelazu Karakaj, potvrđeno je Srni u ovoj policijskoj agenciji.

Novi tip "ležećih policajaca" na zagrebačkim ulicama

Na zagrebačkim saobraćajnicama je u posljednje vrijeme primjetan novi tip ovih usporivača vozila.

"Ležeći policajci" na dvije nove lokacije u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog povećane frekvencije saobraćaja u Ulici Frana Supila iz tržnog centra "Delta" ovih dana biće postavljeni prinudni usporivači brzine, takozvani ležeći policaji, rekli su u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Završen uviđaj, policija saopštila detalje pucnjave u Zagrebu

ZAGREB - Zagrebačka policija, poslije završenog uviđaja, objavila je detalje jučerašnje pucnjave na Markovom trgu, prema kojima je napadač Danijel Bezuk (22) rafalnom paljbom iz automatske puške pucao ka zgradi Vlade i pritom ranio policajca, to oružje je tokom bijega odbacio, a samoubistvo je izvršio pištoljem.

Uhapšen otac napadača na Markovom trgu

ZAGREB - Sisačko-moslavačka policija uhapsila je 59-godišnjeg Zdenka Bezuka, oca mladića koji je teško ranio policajca na zagrebačkom Markovom trgu, a potom izavršio samoubistvo, potvrđeno je iz Policijske uprave.

Markov trg blokiran i dan poslije oružanog napada

ZAGREB - Dan nakon pucnjave u kojoj je teško povrijeđen jedan policajac, a napadač izvršio samoubistvo, zagrebački Markov trg, gdje se nalaze Vlada, Sabor i Ustavni sud, jutros je blokiran.

Veća količina oružja pronađena u kući napadača na policajca

ZAGREB - Policija je pronašla veću količinu oružja i municije u kući 22-godišnjeg Danijela Bezuka, koji je ranio policajca na Markovom trgu u Zagrebu, a potom izvršio samoubistvo.

Napadač na policajca u Zagrebu ostavio poruku na Facebooku

ZAGREB - Napadač, koji je jutros pucao na zagrebačkom Markovom trgu i teško ranio policajca, a potom izvršio samoubistvo, prema do sada utvrđenim informacijama, je 22-godišnji državljanin Hrvatske.

Hrvatski parlament otkazao aktivnosti, grad nadlijeću helikopteri

ZAGREB - Nakon jutrošnje pucnjave na zagrebačkom Markovom trgu, u kojoj je teško ranjen policajac, hrvatski parlament je otkazao sve najavljene aktivnosti, prenijela je Hina.

Na operaciji policajac ranjen u Zagrebu, ima četiri prostrelne rane

ZAGREB - Policajac koji je jutros ranjen ispred zgrade Vlade na zagrebačkom Markovom trgu ima četiri prostrelne rane i trenutno je podvgrnut operacionom zahvatu.

Najčitanije