Policajac

Policajac osumnjičen za ubistvo Irene Predojević ostaje iza rešetaka

PRIJEDOR – Okružni sud u Prijedoru, odredio je jednomjesečni pritvor Goranu Jeličiću (50) policajcu iz Kozarske Dubice na prijedlog Okružnog tužilaštva, saznaju "Nezavisne".

Majka Irene Predojević za "Nezavisne": Želim da ga pogledam u oči i pitam zašto mi je ubio kćerku

KOZARSKA DUBICA - Najviše bih voljela, kada bih imala mogućnost, da me neko ovog trenutka odvede da ga pogledam u oči i da ga pitam zašto je ubio moju Irenu.

Policajac zlostavljao radnike u kafani

BRČKO - Tužilaštvo Brčko distrikta BiH podiglo je optužnicu protiv policijskog službenika iz Brčkog zbog osnovane sumnje da je u obavljanju službe zlostavljao zaposlenika jednog ugostiteljskog objekta u tom gradu.

Određeno zadržavanje licu koje je privedeno na ispitivanje zbog ubistva policajaca

SARAJEVO - Tužilaštvo Kantona Sarajevo odredilo je zadržavanje od 24 časa licu koje se dovodi u vezu sa ubistvom sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića, izjavila je Srni portparol ovog tužilaštva Azra Bavčić.

Jedna osoba privedena na ispitivanje zbog ubistva policajaca

SARAJEVO - Jedna osoba koja se dovodi u vezu s ubistvom dvojice policajaca u petak u Sarajevu privedena je danas u prostorije Tužilaštva KS, potvrđeno je Feni iz te instutcije.

Davor Vujinović sahranjen u Sarajevu

SARAJEVO - Pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Davor Vujinović ukopan je na groblju Sveti Josip na Ciglanama.

Policajac iz Banjaluke izvukao muškarca iz Vrbasa

BANJALUKA – Policajac iz Policijske uprave Banjaluka, noćas je iz Vrbasa izvukao i spasio muškarca koji je skočio sa Slatinskog mosta u Banjaluci.

Suspendovan policajac, u autu mu pronašli kokain

BRČKO - Suspendovan je policijski službenik u Brčko distriktu čiji su inicijali Z.A, izjavio je portparol brčanske policije Halid Emkić.

Policajac imao polni odnos sa sedmogodišnjom pastorkom

Kantonalni sud u Odžaku, na prijedlog Tužilaštva u Orašju, odredio je jednomjesečni pritvor 50-godišnjem policajcu iz Orašja zbog sumnje da je počinio krivično djelo polni odnos s djetetom te krivično djelo upoznavanje djeteta sa pornografijom, navedeno je na internet-stranici Suda u Odžaku.

BMW-om udario u stub, pa ujeo policajca i slomio mu ruku

Policija je uhapsila je četrdesetdevetogodišnjeg S.L. iz Novog Pazara zbog sumnje da je u utorak naveče napao policajca i nanio mu teške tjelesne povrede.

Najčitanije