Policajac

Policajac zaustavio saobraćaj da mačka pređe ulicu

Da bi policajac kod nas zaustavio saobraćaj potrebno je da u istom učestvuje neka važna ličnost, zbog koje će sve stati. Jedna takva važna ličnost u Indoneziji je, ni manje ni više, nego mačka.

Policajac tukao suprugu na ulici, vukao je po asfaltu?

BANJALUKA - Tridesetosmogodišnji V.K., policajac iz Banjaluke, osumnjičen je da je nasred ulice tukao svoju suprugu te je vukao po asfaltu u banjalučkom naselju Lauš.

Boban: Opet bih udario policajca, živjeli smo u paklu

Zvonimir Boban, bivši kapiten hrvatske fudbalske reprezentacije koji je posljednje dvije godine savjetnik u FIFA, dao je intervju za brazilski Globo u kojem se prisjetio događaja s Maksimira 1990. godine.

Kamionom srušio kabinu za pasošku kontrolu, povrijeđen policajac

SKOPLJE - Makedonski policajac povrijeđen je kada je kamion srušio kabinu za pasošku kontrolu na graničnom prelazu Tabanovce između Makedonije i Srbije.

Objavljeni posljednji trenuci života policajca preminulog u sukobu navijača

U Bilbau su se sinoć desile nemile scene sa tragičnim posljedicama. Naime, u velikom sukobu navijača Atletika i moskovskog Spartata život je izgubio jedan policajac.

Predstavljao se kao policajac pa uhapšen

MRKONJIĆ GRAD - V.S. (44) iz Brčkog je uhapšen jer je na području opštine Šipovo zaustavljao automobile i lažno se predstavljao kao policajac.

Policajac koji čuva premijerku RS zaustavio lopova

BANJALUKA - Ekspresnom reakcijom banjalučke policije, ali i policajca koji radi na obezbjeđenju Željke Cvijanović, premijerke RS, zaustavljen je lopov koji mi je ispred kuće u banjalučkom naselju Lauš ukrao škoda fabiju.

Ležeći policajci za veću bezbjednost na raskrsnici "Pave Radana" i "Dragiše Vasića"

Na raskrsnici ulica Pave Radana i Dragiše Vasića u Novoj varoši postavljeni su "ležeći policajci" na glavnom pravcu, uz propisanu vertikalnu saobraćajnu signalizaciju, čime je povećana bezbjednost odvijanja saobraćaja.

Francuski policajac ubio tri osobe, pa izvršio samoubistvo

PARIZ - Francuski policajac ubio je tri osobe u mjestu Sarsele nedaleko od Pariza nakon čega je izvršio samoubistvo, a sve ukazuje da je u pitanju porodična svađa, javili su danas lokalni mediji.

Policajac istraživao hitan poziv, otkrio papagaja

Dostavljač iz kompanije UPS u trenutku kada je ostavljao paket ispred vrata jedne kuće, čuo je vrisak i pozive u pomoć.

Najčitanije