Policajac

Policajac koji se upucao bori se za život

RIJEKA - Stanje pravosudnog policajaca koji je na riječkom sudu zadobio tešku prostrijelnu ranu mozga prilikom slučajnog okidanja službenog pištolja i dalje je vrlo ozbiljno.

Lažni pijani policajac zaustavljao u Banjaluci

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su u tom gradu muškarca čiji su inicijali D.D. zbog sumnje da se lažno predstavljao kao inspektor policije.

Deceniju u službi i družbi sa školarcima: "Zovu nas umjesto 122"

DOBOJ - Iako su omiljeni među djecom, dobojski školski policajci Ljubomir Rakić i Svetislav Kuzman tokom decenijskog rada u školama suočili su se i sa mnogo neugodnih situacija - od oduzimanja droge od učenika ili iznude novca, do tuče i raznih drugih situacija, ali upravo školski policajci kod djece u ranoj fazi uočavaju asocijalno ponašanje i na vrijeme mogu da preduzmu aktivnosti na njegovom suzbijanju.

Policajac pretukao učenicu jer je uzela previše mlijeka iz kantine

Policajac iz Novog Meksika dao je ostavku nakon što je snimljen kako koristi pretjeranu silu pri savladavanju 11-godišnje djevojčice koja je navodno iz školske kantine uzela previše mlijeka.

Policajac koji je ubio Afroamerikanku u kući dao otkaz

FORT VORT - Aron Din, bijeli policajac koji je ubio jednu Afroamerikanku u njenom domu kada je odgovorio na dojavu o mogućoj provali, reagovao je neprijmereno i dao je otkaz ne čekajući da bude otpušten, saopštio je šef policije u američkom gradu Fort Vortu.

Muzika u kafićima utihnula kada je policajac poginuo

GACKO - Pripadnik Žandarmerije Trebinje MUP-a Republike Srpske Tihomir Hrnjaz (37) poginuo je vozeći se u vozilu kvad, na šumskom putu prema Zelengori, a njegov brat Milimir Hrnjaz je povrijeđen, jer se vozilo prevrnulo.

Policajac iz Bileće pao sa kvada i poginuo

​BILEĆA - Pripadnik Policijske uprave Trebinje T.H. (36) iz Bileće poginuo je prilikom prevrtanja kvada na šumskom putu prema Zelengori, rekao je Srni načelnik Policijske uprave Trebinje Siniša Laketa.

Izboden policajac na dužnosti

PEĆ - Pripadnik Kosovske policijske službe (KPS) na dužnosti izboden je danas nožem u centru Peći, a napadač je uhapšen, saopšteno je iz KPS-a.

Prolić u pritvoru jer je razbio nos policajcu

GRADIŠKA - Osnovni sud u Gradišci je na prijedlog Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka odredio jednomjesečni pritvor Nikoli Proliću (38) iz Gradiške, koji je u srijedu razbio nos policajcu u ovom gradu.

Glavom razbio nos policajcu

GRADIŠKA - Nikola Prolić (38) iz Gradiške, koji je dobro poznat policiji i pravosuđu, uhapšen je u srijedu jer je policajcu glavom razbio nos u lokalu u Elezagićima dok je postupao po prijavi fizičkog obračuna pomenutog sa još dva muškarca.

Najčitanije