Policajci

Parastos u Banjaluci za 252 poginula policajca

BANJALUKA - Povodom obilježavanja krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske - Svetog arhangela Mihaila, u Banjaluci je danas služen parastos, te položeni vijenci i prislužene svijeće za 252 poginula pripadnika Policijske uprave Banjaluka.

Otkriveno spomen-obilježje ubijenim policajcima u Sarajevu

SARAJEVO - U Sarajevu je danas otkriveno spomen-obilježje policajcima Adisu Šehoviću i Davoru Vujinoviću, koji su ubijeni na današnji dan prije godinu dana, a počinioci još nisu otkriveni

Policajcima pozlilo na jedrilici na kojoj su se otrovali Italijani

Dvojica policajaca koji su obavljali uveđaj na jedrilici na kojoj su se otrovali Italijani završila su na Hitnoj, jer im je pozlilo.

Policajci darovali krv

ISTOČNO SARAJEVO - Akciji dobrovoljnog davanja krvi odazvalo se 20 policijskih službenika Policijske uprave Istočno Sarajevo čime su još jednom pokazali visok stepen profesionalizma i human aspekt policijske profesije.

Na znak da stane dodao gas i pregazio dva policajca

BEOGRAD - Dva policajca povrijeđena su sinoć na Ibarskoj magistrali kod Orlovače kada je na njih naletio automobil.

Napali policajce i psovali im majku

BANJALUKA, GRADIŠKA, SOKOLAC - Banjalučka policija uhapsila je Dušana Džajića (31) i Adrijanu Stevanović (26) jer su tokom redovne kontrole napali policajce.

Ubice sarajevskih policajaca istopile oružje i auto koje su koristili tokom zločina?

SARAJEVO - Istražioci koji rade na slučaju ubistva sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića, koje se dogodilo u sarajevskom naselju Alipašino Polje 26. oktobra prošle godine, još nemaju ključni trag pomoću kojeg bi se konačno rasvijetlila ova brutalna likvidacija.

Bježeći automobilom, udario u policijsko vozilo, povrijeđena trojica pripadnika MUP-a

SARAJEVO - Prava drama od ranih jutarnjih sati odvija se u Hadžićima nadomak Sarajeva.

Povrijeđeni policajci i troje mladih Karlovčana

ZAGREB - Dva policajca iz Splita i troje mladih Karlovčana povrijeđeno je u dvije saobraćajne nezgode koje su se dogodile na putevima u Hrvatskoj.

U Francuskoj se od januara ubilo 28 policajaca, sazvan hitan sastanak

Francuski policajci zatražili su hitan sastanak s francuskim ministrom unutrašnjih poslova Kristofom Kastanerom pošto su se dvojica njihovih kolega ubili ove sedmice.

Najčitanije