Policajci

Uhapšeno 17 saobraćajnih policajaca, osumnjičeni da su primali mito

SARAJEVO – Sedamnaest policijskih službenika Jedinice za saobraćaj Uprave policije MUP-a KS uhapšeno je u okviru akcije "Dar 1" zbog sumnje da su u posljednjih nekoliko mjeseci počinili više od stotinu krivičnih djela primanje dara i drugih oblika koristi i zloupotreba položaja ili ovlaštenja.

Policajci iz Banjaluke krenuli pješke na Ostrog

Pripadnici Službe obezbjeđenja u Kazneno popravnom zavodu Banjaluka Duško Banjac i Branko Jelovac krenuli su pješke u manastir Ostrog, u čast svojih preminulih kolega Branislava Ernauta - Kiće i Vanje Kršića.

Nemanja Pejaković i Dejan Nović: Hrabri momci u plavom ne znaju za strah

KOTOR VAROŠ, BANJALUKA - Plemenitost, hrabrost i humanost Nemanje Pejakovića, kadeta koji obavlja pripravnički rad u Policijskoj stanici Kotor Varoš, i Dejana Novića, policajca iz Banjaluke, prepoznalo je Udruženje mladih "Heroj", koji su hrabrim momcima u plavom dodijelili plakete povodom Dana opštine Kotor Varoš.

MUP-u USK nedostaje 100 službenika u borbi s migrantskom krizom

BIHAĆ - Policiji u Unsko-sanskom kantonu nedostaje 100 policijskih službenika kako bi se efikasnije suprotstavili migrantskoj krizi i drugim aktuelnim izazovima, potvrdio je Ale Šiljdedić, portparol MUP-a USK.

Milion dolara kaucije za policajace optužene za pomaganje u ubistvu Flojda

MINEAPOLIS - Sudija je odredio kauciju od milion dolara za trojicu bivših policajaca u Mineapolisu optuženih za pomaganje i podržavanje u ubistvu Džordža Flojda.

Predstavljali se kao policajci na autoputu kod Smedereva

BROGRAD - Dva muškarca uhapšena su u Srbiji zbog sumnje da su se lažno predstavili kao policajci na auto-putu kod Smedereva.

Među zaraženima virusom korona u RS i nekoliko policajaca

BANJALUKA – Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske, rekao je da je nekoliko policajaca zaraženo virusom korona.

Policajci na konjima u parku Mladen Stojanović upozoravaju građane

BANJALUKA - Policajci na konjima danas su u parku Mladen Stojanović u Banjaluci upozoravali građane, koji su bili u većim grupama, da se raziđu zbog restrikcija koje su uvedene nakon širenja virusa korona.

Policajci protestom zatražili veće plate

BIHAĆ - Na centralnom gradskom trgu u Bihaću danas je održan protestni skup upozorenja pripadnika policije USK, koji je trajao sat vremena i simbolično započeo u pet minuta do 12 sati.

Sa dva noža napao policajce

BIJELJINA - Bijeljinska policija uhapsila je A.A. koji je pijan i drogiran lupao stvari u kući, a zatim sa dva noža napao policijsku patrolu i povrijedio jednog policajca.

Najčitanije