Policajci

SIPA zapošljava desetine inspektora i policajaca

SARAJEVO, BANJALUKA - Državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA) planira kadrovsko jačanje svojih redova zapošljavanjem 20 policijskih službenika u činu mlađi inspektor, 10 službenika u činu policajac, te pet državnih službenika i još 10 zaposlenika.

Na aerodromima fale 74 policajca

BANJALUKA, SARAJEVO - U jedinicama Granične policije (GP) BiH na aerodromima za obavljanje poslova graničnih provjera i bezbjednosti, prema novoj računici, potrebno je ukupno 299 policajaca, a sada ih je 225, što znači da ih nedostaje 74.

Izazvao dramu u Doboju pa policajce poslao u samoizolaciju

DOBOJ - Pedesetčetvorogodišnji N.V. iz Visokog, koji je danas prijetio da će pucati ako neko pokuša ući u sobu dobojskog hotela "Park" u kojoj se zaključao, pozitivan je na virus korona, tako da su tri policajca koja su bila u kontaktu sa njim upućena u samoizolaciju.

Uhapšeno 17 saobraćajnih policajaca, osumnjičeni da su primali mito

SARAJEVO – Sedamnaest policijskih službenika Jedinice za saobraćaj Uprave policije MUP-a KS uhapšeno je u okviru akcije "Dar 1" zbog sumnje da su u posljednjih nekoliko mjeseci počinili više od stotinu krivičnih djela primanje dara i drugih oblika koristi i zloupotreba položaja ili ovlaštenja.

Policajci iz Banjaluke krenuli pješke na Ostrog

Pripadnici Službe obezbjeđenja u Kazneno popravnom zavodu Banjaluka Duško Banjac i Branko Jelovac krenuli su pješke u manastir Ostrog, u čast svojih preminulih kolega Branislava Ernauta - Kiće i Vanje Kršića.

Nemanja Pejaković i Dejan Nović: Hrabri momci u plavom ne znaju za strah

KOTOR VAROŠ, BANJALUKA - Plemenitost, hrabrost i humanost Nemanje Pejakovića, kadeta koji obavlja pripravnički rad u Policijskoj stanici Kotor Varoš, i Dejana Novića, policajca iz Banjaluke, prepoznalo je Udruženje mladih "Heroj", koji su hrabrim momcima u plavom dodijelili plakete povodom Dana opštine Kotor Varoš.

MUP-u USK nedostaje 100 službenika u borbi s migrantskom krizom

BIHAĆ - Policiji u Unsko-sanskom kantonu nedostaje 100 policijskih službenika kako bi se efikasnije suprotstavili migrantskoj krizi i drugim aktuelnim izazovima, potvrdio je Ale Šiljdedić, portparol MUP-a USK.

Milion dolara kaucije za policajace optužene za pomaganje u ubistvu Flojda

MINEAPOLIS - Sudija je odredio kauciju od milion dolara za trojicu bivših policajaca u Mineapolisu optuženih za pomaganje i podržavanje u ubistvu Džordža Flojda.

Predstavljali se kao policajci na autoputu kod Smedereva

BROGRAD - Dva muškarca uhapšena su u Srbiji zbog sumnje da su se lažno predstavili kao policajci na auto-putu kod Smedereva.

Među zaraženima virusom korona u RS i nekoliko policajaca

BANJALUKA – Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske, rekao je da je nekoliko policajaca zaraženo virusom korona.

Najčitanije