Policajci

MUP-u USK nedostaje 100 službenika u borbi s migrantskom krizom

BIHAĆ - Policiji u Unsko-sanskom kantonu nedostaje 100 policijskih službenika kako bi se efikasnije suprotstavili migrantskoj krizi i drugim aktuelnim izazovima, potvrdio je Ale Šiljdedić, portparol MUP-a USK.

Milion dolara kaucije za policajace optužene za pomaganje u ubistvu Flojda

MINEAPOLIS - Sudija je odredio kauciju od milion dolara za trojicu bivših policajaca u Mineapolisu optuženih za pomaganje i podržavanje u ubistvu Džordža Flojda.

Predstavljali se kao policajci na autoputu kod Smedereva

BROGRAD - Dva muškarca uhapšena su u Srbiji zbog sumnje da su se lažno predstavili kao policajci na auto-putu kod Smedereva.

Među zaraženima virusom korona u RS i nekoliko policajaca

BANJALUKA – Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske, rekao je da je nekoliko policajaca zaraženo virusom korona.

Policajci na konjima u parku Mladen Stojanović upozoravaju građane

BANJALUKA - Policajci na konjima danas su u parku Mladen Stojanović u Banjaluci upozoravali građane, koji su bili u većim grupama, da se raziđu zbog restrikcija koje su uvedene nakon širenja virusa korona.

Policajci protestom zatražili veće plate

BIHAĆ - Na centralnom gradskom trgu u Bihaću danas je održan protestni skup upozorenja pripadnika policije USK, koji je trajao sat vremena i simbolično započeo u pet minuta do 12 sati.

Sa dva noža napao policajce

BIJELJINA - Bijeljinska policija uhapsila je A.A. koji je pijan i drogiran lupao stvari u kući, a zatim sa dva noža napao policijsku patrolu i povrijedio jednog policajca.

Parastos u Banjaluci za 252 poginula policajca

BANJALUKA - Povodom obilježavanja krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske - Svetog arhangela Mihaila, u Banjaluci je danas služen parastos, te položeni vijenci i prislužene svijeće za 252 poginula pripadnika Policijske uprave Banjaluka.

Otkriveno spomen-obilježje ubijenim policajcima u Sarajevu

SARAJEVO - U Sarajevu je danas otkriveno spomen-obilježje policajcima Adisu Šehoviću i Davoru Vujinoviću, koji su ubijeni na današnji dan prije godinu dana, a počinioci još nisu otkriveni

Policajcima pozlilo na jedrilici na kojoj su se otrovali Italijani

Dvojica policajaca koji su obavljali uveđaj na jedrilici na kojoj su se otrovali Italijani završila su na Hitnoj, jer im je pozlilo.

Najčitanije